Alla inlägg den 7 maj 2012

Av csa - 7 maj 2012 20:30

Underbar måndag!! Fick ÄNTLIGEN komma till en läkare imorse!!!!  


Så nu hägrar "drogerna" och jag bara glufsar i mig!!


 

Okej då...liiiite överdriven bild kanske jag lånade till mig här va?!   


Två sorter ska jag nu käka i olika faser i minst 10 dgr. Det börjar med 3dubbeldos för att få snabb effekt, sen avtar det lite. Sjukskriven veckan ut. Om jag stannar så länge, tror jag inte! Men jag ska såklart bli kry och få ner svullnaden i örat som gör att jag inte hör nåt, få bort febern och gärna sluta göra av med 2 rullar toapapper om dagen för allt som tydligen bosatt sig i skallen på mig.
Behöver jag tillägga att jag återigen (omgång 300??) fick dra i handbromsen på läkaren för att INTE få utskriven medicin som jag inte tål??? Jodå. Det är ju helt sjukt att de inte kan läsa va fan man får och inte får ta!!! Blir nästan upprörd. Men...inte så förvånad...


Ja, bihåleinflammation var det visst jag hade. Guuud va konstigt?? De hade jag aaaaldrig tippat på!!  
(Det var det jag sa för en veckan sen ATT jag anade att jag hade, till hon på VC...som vägrade släppa in mig...för jag hade minsann influensa, enligt henne...som inte ens träffat mig...)

Nästa hopp ligger nu på att det vänder inom nån dag för alternativ 2 som är nästa steg i "läkningen" vill jag INTE vara med om.


Nåja. Då hade man rätt igen då. Bara att klappa sig själv på axeln och återigen inse att IQ´t är skyhögt även inom läkarvårdsdelen då. Jösses. "Arbetsförmedlingen...här kommer en färdigklassad husläkare!!"

 


Sambon sköter sig.

Tog med prussiluskorna på shopping efter jobbet, för kläderna bara krymper. Måste kolla vad vi använder för tvättmedel...måste vara nåt fel? Allt deras krymper i längd på ärmar och benlängd bara?? I min och sambons garderober krymper allt i omfång??...hm...mysterier!!!

De kom glada i hågen hem med en driva var. Det var kjolar och bikinis och linnen och byxor osv osv osv.


Själv tycker jag det är mest spännande att se om det karln köpte till sig själv kommer användas... Draghjälpen har han ju dubbelt upp av, så det är ingen anledning till att inte "kämpa"...  


Jag tror jag börjar bli frisk -  REDAN!!?? Jag försöker ju vara elak igen jue!    till Mig!



   

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards