Alla inlägg den 20 maj 2012

Av csa - 20 maj 2012 22:45

Kväll här.

För en stund sen...


Japp. Jag gillar "Mitt".  


En dag med smått och gott. Fixats och trixats. Lekts. Vilats. Solats...ofrivilligt. *phu* Mera polkafärg. Gammalt blev nytt. Många funderingar om hur, när, vart...

Vi klurar vidare.


Nöjd med mitt lilla dagsverk är jag iaf! Den var INTE vacker innan. Höll knappt ihop. Men nu så så bänken leva kvar hos oss en stund till. Det är en barnmöbel (stövlarna är i strl 20), om proportionerna verkar skumma för nån.   


 


I brist på pladder. Lite blandade bilder kommer här.

Ingen inbördes o- ordning eller så. Helt enkelt bara lite bilder, á la Mitt.


               

(Elin- style  )


   


Har nu en vecka framför mig som kommer innehålla inte allt för vanliga veckodetaljer. Det vet jag redan nu.    

I tanken är jag dock redan inne på nästa helg. Den kan bli riktigt trevlig. Annorlunda, men jag är på pappret nöjd redan.


Gonatt vecka 20!


 


Av csa - 20 maj 2012 02:30

Det är visst natt i det här huset nu, inser jag, när allt och alla verkar ha somnat överallt och ingenstans runt om mig.

Somliga dricker varm mjölk (låter jätteäckligt) andra läser böcker eller löser korsord (har nyss provat) och några tar sig en joggingtur (tror inte det kommer hända mig...), för att bli trötta.

Jag provar plan B i min värld -  skriva mig trött. (Hur många sidor har jag på mig???  



Husets lilla Kung. Eller han tror han är kung. Dvs. Han tror, när storebror tillåter honom tro det.   

Det är inte lätt att vara minst.


Fint väder idag.

Linnet jag haft sitter kvar fast jag tar av mig det.  Polkafärgen klär mig inte. Lika lite som linnesbärandet. Men...och!?  Hemma är hemma. Nattlinne eller dykardräkt. Det duger. Tur jag är sån som "sover bort" det mesta. Även solsvedor.


En hel del utfört idag. Doggat i form av både träning och avdammning. Utgång vg på båda.

Haft en stone-situation också. Den lilla stenen (på ytan) visade sig vara en mindre klippa   när spaden kom fram. Men med spett och svett så kom även den ur spår. Det var nog den enda finska segern som blev av idag va??  Ja de e humor igen...


Kärrlasset från igår har nu blivit uppdelat lite. I delar. Jag tänker inte berätta så mkt mera...nu. 


Har insett att mitt hår behöver akutvård. Får man raka av allt? Enligt sambon är det bästa sommarfrillan som finns. Ibland har han ju rätt i nåt faktiskt.


Dagens bästa. Hannah har döpt om sin OnePiece. Jag gillar hennes namnval bättre -  #MysPiece#.   Glöm inte vart ni hörde det nya namnet först!!


Goda nyheter.

Bernerdalens Irish Coffee fick Excellent i Piteå idag. Grattis Ulrika!!   Latrudas Foenix From the Ashes fick Excellent på en Rasspecial i Österrike idag. Grattis Stine!!  


Mindre "goda" nyheter. B Knut, röntgad. D men Ua fram iaf. Håller tummarna vidare. Och håller tummarna ännu mera för att dessa D:n inte påverkar liv och levene. Absolut viktigast känner jag.  

Falcon hade också D (och C) vid sin första röntgen. De "blev" sen C och B...och han blev 11 år och 4 månader...och det var inte höfterna som kortade ner hans liv...

Bara en tanke sådär.


Lundbackens Panter(tant) redo för en ATTACK!!!...  



Nu. Sängbesök.



Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards