Alla inlägg den 11 maj 2012

Av csa - 11 maj 2012 12:27

Efter en mkt seg morgon så är jag nu uppe på benen iaf. The magic of pills.   

Har ff ingen hörsel i vänster öra men...allt annat går väl framåt?!

Frisk nu?

Det finns annars andra som tydligen kan svara för mig...har jag hört...  Det är inte OK med allt solk (nej..har inte stavat fel på ordet folk..) som uttalar sig hela tiden i andras måenden.

Har faktiskt aldrig varit med om så mkt skitsnack i hela mitt arbetsliv på ren svenska.

Har de inte jobb att utföra??


Har sen igår tagit upp en gammal bekant. Har på nåt vis glömt bort att jag höll på med den (boken på bilden), men insåg misstaget när sambon försökte uppmuntra mig genom att komma hem med den sista av "årstidsböckerna" -  Den femte årstiden -  häromdagen.



Alla TVprogram är inget att ha. På nätet är det ju också bara repriser av gammalt. Efter 2 veckor vilande/liggandes så inser man va mkt skit som sänds..


Igår var det iaf veckans höjdpunkt Revenge. Gud va bra avsnittet var!! Såg ni? Dock packa TV3 ihop här när det sändes så återigen får man ju tacka någon för att TV3Play finns.   


Jag har bestämt mig.

Den här helgen ska jag UT! Eftersom jag ff äter antibiotika så är inga festalternativ inplanerade, utan jag ser mer UT som utanför husväggarna som det bästa ljusbara.

Jag ska åka bil. Jag ska åka till affärer. Jag ska se på folk, som jag inte bor ihop med. Jag ska promenera med hundarna. Inget av detta har jag gjort på 2 veckor nu så... Det ska bli härligt!! Det SKA bli!

Regn, sol, vargar, dövhet eller kärringar -  inget kan stoppa mig!


Läste Sennenbladet. Har hört tidigare om den omtalade SShK-sidan som ska komma till på Facebook. Hm...va ska den innehålla månne? Jag menar mer än det som redan finns där...och kommer om...och om...och...

JAG hoppas att det kommer bli en sida med mer info om kommande händelser (inte utställningar). Lite påát innan anm. går ut osv osv osv. Lite andra resultat! Lydnad, agility, spår, träningar, tävlingar, bra-å-ha för rasen. Klubbkläder vore ju trevligt? Hellre en SShK-jacka än de "fula" grönsvarta SKKplaggen som nån fasionista totalt glömt slänga en blick på. Haha...

Har ju sett en norsk variant av fbsida och där står typ bara utställningsplaceringar. Har sett, har hört, vet redan...

Ja, nåt nytt helt enkelt!! Vore trevligt!


Som nån "klok" ständigt påstår i vardagen..."vi behöver inte uppfinna hjulet igen"... Usch, helt anti det uttalandet. Påminner för mkt om det jag inte saknar.


Fick en konstig magkänsla sent igår. Hörde talas om en herrelös katt ca 6 km härifrån, fast på andra sidan stora vägen. Vet inte varför hjärtat på ett vis tog ett skutt?! Jag har inte kunnat sova så bra i natt. Kan det vara??? Snälla...låt det vara den jag tror det är!!

Idag ska det försöka undersökas. Hoppas!!!



Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards