Alla inlägg den 13 maj 2012

Av csa - 13 maj 2012 22:23

Då ska jag nu vara fit for fight igen då?!   

Imorgon är det tillbaka till he....jobbet igen. Det kan ju bli intressant...*ehhööhost*... Jag säger inget så har jag inget avslöjat i förhand.


En härlig helg har passerat.

Igår var vi lite pappalediga, styrelsemöte i 08.landet sas det, och tog oss till stan för att bara få se på folk, handla och känna sig socialt begåvad.

Redan i starten så hamnade vi på City Gross. Hann inte ens in förrän larmet var startat och vilket oljud!! kan jag lova att det var. Det mest intressanta var att ingen kom för att se varför det gormade!? Tyckte nog allt det var lite konstigt...men...då kan man väl handla där gratis framöver dårå!?   Varför det startade? Jag tog i "grinden" på vägen in. Det får man tydligen inte göra. Så då vet vi det!


Fick bevittna nåt av det vidrigaste curlingföräldrar jag någonsin skådat också. Fy f***n på ren svenska. En unge låg på golvet i entrén, sparkade av sig stövlar, kravlade runt och tjöt för fulla lungor över nåt hon inte fick. Föräldrarna stod i omgångar över henne för att "prata lugnt och sansat", varvat med att gå nån meter bort för att titta i taket och småle åt sin söta dotters utbrott. Inte ens ett försök till att få upp ungen med hjälp av att lyfta upp henne heller...ooonej. Där hon låg där låg hon. Hon skulle självmant sluta gråt/skrika och ställa sig upp för att följa med av egen vilja -   det lyste om den tron. (Säkert i massor av äckelpäckel på golvet precis innanför svängdörrarna i ett köpcentra också va!? 

HERREGUD! I hela 20 minuter fick ungen hålla på!!!! Jag satt och tuggade fradga på restaurangen bredvid. Både Ida och Hannah insåg nog, utefter mina uttalanden där och då, att det där inte var nån metod de ens behöver fundera på om den funkar på Supermorsan eller ej.


Helsvettig, mentalt utmattad (jag) efter upplevelsen där med den ungen, fortsatte sen med lite småhandlande på Erikslund. En snabbvisit på Ikea (of course) hanns med, men...håll i er...BARA NEDERVÅNINGEN var jag på. Jodå. Jag "klarade" mig på det.   Hittade mina konsoller och gled i VIP- kön vidare hemåt smidig som en panter.

Man får inte va dum för då blir man chef.   


Det enda otrevliga var faktiskt själva bilåkningen igår. Det är INTE skoj att köra bil med ett dövt öra. Man känner sig nästan som blind på hela den sidan. Jätteskumt. Undra när hörseln ska komma tillbaka? Jag äter ju t o m avsvällande för att få ner eländet. Händer iaf nada där. Kanske ska ringa i veckan och ställa en enkel fråga om saken?


När pappsen kom hem så for vi till Köping och fortsatte handla. Gick ju så bra innan, så varför sluta när man är på topp?!!


Trevlig kväll och slutade jättesent i trevligt telefonsamtal. Turnéplan lagd. Viktigheter avklarade. Slutsatsen: Vi vet det vi visste innan, och kan bättre de vi slog de flesta i innan!     Det är bra när det är som det ska.


Idag har varit en renodlad utedag! Härlig sol som syns på nästippens rödfärg.   Imorgon är det ju dock "över" som alltid. Men det var ju trevligt att äntligen fått känna på lite bränna för första gången i år. En annan har ju inte varit utomhus förra och förrförra helgen när alla andra skaffade sig bonnbrännor...


Frulle och iväg på Åsby för div. handel.

Det finns MYCKET man vill ha där. Och när man hittat MYCKET man vill ha...ja då kommer man till nästa rum och hittar mera...


Vi tog lite planteringar med oss hem. Jordgubbar och smultrongubbar bl a. De vi har redan (i landet) har idag fått sina sticklingar bortplockade och omplanterade. Rensat bigtime. Målat en "grej" som slutresultat ska komma på bild sen.

Flertalet krukor nu planterade och både blommor och ätbart på sina platser. Nice.

Grannarna har röjt massor hos oss också. Tacknämligt!! Gillar grannar som kommer hit och tar reda på eländen som vi inte vill varken ta i eller ha kvar. Det händer ju inte ofta. Dock visste jag inte att så många kikare har styrts hitåt sen eken föll. Skulle man ha tagit entréavgift??? Borde absolut ha sprungit näck på tomten mera om jag hade vetat!! För då hade de kanske slutat upp med sina brysigom saker de inte har å göra med. Förbannade folk och fä! Varför bryr de sig? Vem fan har orken att räkna hur länge ett jävla träd har stått pga därför och hurför? Tröttna!!!   


Världen är sjuk av sånt här pack!! Mind your own business. Nån som hört uttrycket? Lev upp till det verkar vara nåt av det svåraste som kan begäras. Och vi är av rasen som lyckats åka uppfinna nåt som kan ta oss till månen och hem igen?? Är det skämt? En enkel ekvation som hänsynt och respekt. Ojoj...supersvårt!!!   


Jag har lagt de första händerna på altanen. Stylat lite både här och där. Det blev...ganska bra?! Grillhörnan kommer bli guld när allt kommit på plats.

Bara mera lasyr till hyllorna så...och så lite dull och bling.


Pricken över i:et var att Hannah tappat sin första framtand. Tandfen är informerad. Hon stolt och kom efter läggningen ner en extravända bara för att visa att den andra faktiskt också är lös. Nu blir det dyrt för oss igen... (En guldpeng/tappad tand är dealen vi "inte" har...utan det är ju tandfen, självklart, som kommer på natten!  


Nu har BB nyss sagt godnatt och jag ska göra det samma. Först nån sida Vårlik bara...


"Överleva morgondagen genom att inse att den verkligen tar slut, precis som alla andra dagar..." 


ps. Katten har vi inte hört nåt om än... 


Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards