Alla inlägg den 4 januari 2014

Av csa - 4 januari 2014 22:48

Braiga Lördag!!!

Det ramlade över mig att jag "lovat" här i bloggen att det skulle städas. Så då håller man väl vad man lovar då?? Jooo...de gör man.


Sanering/Städning/Kastande/Plockande/Torkande/Dammande... Rubbet gjort! Mest nöjd blev jag såklart över att ha tagit tag i Prinsessan på  Fjärtens-rum.    Vad är det man brukar säga... "Det är tur x är söt..." Och det är hon ju. Och nu är även hennes rum, sött. 


 

Herrejösses (när jag ser bilden och vet hur många rader de "sitter i knät på varann")...har ungen 300 Barbie-/Bratz-/Monster High-dockor???

Såklart inte.

Men 200 är det nog...   


BÄST kommer rummet bli efter i vår. Det är ett sedan tidigare inplanerat Ett av alla Projekt Lundbacken 2014 det! Jag har t o m en föraning om hur...jag har nämligen gjort det unika att... PLANERA!!   Och OM jag ser fram emot detta.   


Men nu får det nöja sig med att försöka hållas välstädat. Det är en match bara det när Brudarna med skaparglädje, lek och bus sätter fart. Då kan ett välstädat rum bli motsatsen på 2 sekunder. Kreativitet kallas det. 


Tippen har fått mat för ett bra tag framöver. Sambon tog och fyllde Golfen i omgångar och säckarna var MÅNGA!! Nu fick vi alltså tillbaka en altan också. Jippi!! 


När han kom hem igen så fick han äran att promenera vovvarna i det underbara svenska vintervädret. Mitt ena knä vill inte riktigt just nu...så jag fortsatte städandet och hann på detta vis klart!! Det gäller att fördela rättvist mellan gobitarna. Jag valde väl Tvillingnöten tror jag. Men han gillar ju choklad med kaffesmaker så... Alla nöjda. 


När jag hade gnott färdigt på de sista köksluckorna så föll jag ner i soffan och har sedan dess blivit kvar... Glass, kaffe och JVM var ett bra avslut på dagen tycker jag. Och imorgon så lär det bli en Final att se. Sverige mot Finland. Ja..ni kan ju förstå...   "Hyvä Ruotsi/Hejja Sverige", hälsar sambon...eller...  Din karl håller väl med, Carola???   


Förnöjda vovvar har nu gått i däck... En dusch kvar sen gör jag nog det samma. Blev så matt när jag fick så glädjade information från ett annat land idag...så jag blev trött. Hahahaha...


 

Gonatt Doris


 

Gonatt Bosse


...Hoffa hälsar från hallen...


Av csa - 4 januari 2014 01:26

Den är inte min stil. Men den är ett fint minne av en mystisk kvinna.
Den passade bättre förr.
Men att fixa om ett arvegods..?
Gör man det?

Får bita i den stenen en stund tror jag...

Regn. Regn. Regn.

Marmaduke. Bra många skratt fick vi. Varför har man inte en Grandis? Antagligen för att man då borde kika närmre på ca 100kvm tillägg... Men ståtliga är de!! Som Dobermanns. Men deras ljud...nejtack!
Tror jag lovade nån något igår...attans!! ;-)

Jag tror Turturduva 1 nu fått andra tankar. Å det tackar vi för!! Plättlätt...totalt sett.

Det var ingen Inga som kom idag sååå...
Imorgon lär här städas.
Och vara samvete åt sämre. Suck...

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7
8
9 10 11 12
13 14
15
16
17
18 19
20 21
22
23
24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards