Alla inlägg under januari 2016

Av csa - 10 januari 2016 00:20

Enda rörelse idag har varit i och ur bilen och in och ut ur Wasahallen.
Ett försök till ork kan man kalla det.

Det gick bra till sist. I matchen.

Svart vann över blått fast gult gjorde det mesta för nåt annat.
Sanningssummering.

Ögonen sved och huvudet sprängde hela matchen. Men jag vill ju se och uppleva min hobby och va ledig med nåt trevligt jag å!!!! Det var tur de vann.

Hemresan var inget vackert. Förutom stoppet i Köping för mat.

Värsta vägen jag vet om. Ändå kan jag varenda gupp, grop och skavank på den numera. I snart 7 år har jag åkt sträckan. Hur länge till???

Just nu ska jag låta ett piller verka och hoppas på sömn.
Frisk och kry tack!!! Huvudvärk i ögonen är SKIT!!!!

Av csa - 8 januari 2016 23:59

Efter 7 timmars jobb gav jag upp för att få åka helvetesvägen hem i dagsljus.
Klokt beslut.
80km var hanterbart. Så sjukt halt. Men jag kom hem. Hel.

Fast...jag är inte helt hel.
Sitter i soffan. Blåsor på tungan. Taggtråd i halsen. Snörvel o snor och huvudet tjockt. Blääää!!!!
Vill inte bli sjuk!!!!!

Och ännu mer trasig blir man av allt som händer i denna sjuka värld.

Jag funderar allvarligt på vart jag kan flytta för att få känna lugn. Lugn och frihet för mina döttrars nuvarande liv och framtid. Det händer ju skit mot just mitt kön överallt nu.
Kalla mig va fan ni vill. Men media måste sluta skönmåla att det inte längre handlar om nå jävla rasism när folk bespottar att dessa sk män fan inte har rätt att andas samma luft som karlar med respekt och normal syn för kvinnors rätt att vara människor med liv som är fridlysta mot förtryck!!!!! Det är ren idioti och inget annat. Det är äckligt. Bara så äckligt!!!!!
Tycker de kan ta bort ordet respekt ur ordböcker likväl som "ett visst bakverks" namn. För inget av dem har tydligen nån betydelse alls längre om vi ska vara ärliga va??!!!
Förbjuda ett ord för att det är olämpligt går fort. Men att kastrera ett svin (förlåt grisar om jag smutskastar er) skulle gå fortare med metoder av samma genre som kvinnorna i t ex Köln har genomlidit. Brott som brott!!? Lika och Lika kan väl inte bli Ojämnt??
Jag vill spy på alla med skygglappar och oförmågan att säga: "-Förlåt. Jag tog förhastade beslut. Jag har gjort fel. Jag tänkte inte innan jag talade...och värre är att jag kan ha fört andra bakom ljuset i min enfald! Men nu är det dags att snyta sig i samvetet och handla medans vi kan. Snart är vi körda. Om vi inte redan är där??"

Va rädd om er tjejer. Vi har ingen mänsklig rätt längre. Vi är lovliga byten i en jakt där vi inte ens får behålla kläderna på längre. Och ordet Nej kan vi också radera. Det betyder inte heller nåt. För enligt media så "behöver det inte finnas några liknelser" mellan händelserna i Köln och Kalmar. Det var ju så många fler utsatta i Köln.
Alltså RÄKNAR VI???? En ofredand kvinna är EN FÖR MYCKET!!!!

Glöm inte. Visa respekt. Alla har rätt att tycka sitt.

Förbannad.



Av csa - 7 januari 2016 23:01

Första arbetsdagen för i år.
Näsan rinner. Nyser och nyser.
Kan väl omöjligt hunnit bli smittad på 9 timmar?????

Vinterallergi. Det kan inte vara nåt annat.

Kört lite Golf idag. Till träningen. Den är inte som alla andra bilar.
Tur man kört folkrace.

Attjo. Gonatt.

Av csa - 6 januari 2016 22:49

Nej. Det blev ingen bra dag idag.

Finns inget som kan få mig på så jävla dåligt humör som smärta.


 

Svart i ögonen. Och den här förbannade årstiden hjälper mig INTE. Trots att jag tänkt om över nästan allt så mycket att jag skulle kunna förtas för en som käkar lyckopiller och bitit ihop så hårt jag tror jag har en lös rotfyllning numera. 


Läkaren imorgon?

Skulle man kunna. Men jag är rädd för att jag är så förbannat elak just nu att jag inte skulle få den vård jag förtjänar. Så det är lika bra att ta det en dag när man är tillräckligt frisk för att vara sjuk. 


Dagens "...hm..?!..."

  • Aktuellt. EUkommissionen. Känns det inte som om de liksom vaknat till lite extra med "saker som inte får bli för långvariga" när lilla fjant-Sverige helt plötsligt börjat ta till metoder för att lite fint säga: Vi har fullbelagt. Finns det nån annan som kan göra mer än extra nu?
  • -35 uppe i norr, sa de på samma program. Ska det inte vara vinter i norrland i januari? Tycker sjukt synd om dem ur mina ögon sett. Men de verkar inte tycka detta va nå speciellt. Aha..känns tankesättet välbekant? 
  • Att inte bry sig men ständigt förklara att man inte bryr sig. Hur bryr man sig INTE då?
  • Kan man på nåt vis få sova inatt? Redan tagit smärstillande. Redan varit ute och fått luft fast jag knappt kunde gå. Redan ätit. Redan tänkt alla positiva tankar en förbannad hjärna kan fejka fram. 
  • Varför??? Varför har jag 600 kanaler på TVjäveln och hittar inte ett endaste program som går att titta på? Det är repriser på filmer. Det gjorde ju inget om det varit en repris för första gången. Men...så är det ju inte. Nyheter som är vinklade eller matlagningsprogram som är ointressanta. 
    Kom tillbaka The Blacklist!!! Revenge!!!! Homeland!!!! Nåt NYTT!!!!!!!!! Nåt som passar mig. 
  • Lärde mina barn den viktigaste läxan som ingen skola kommer ge pga...sjuka synsätt idag. Det kom plötsligt men kände att jag inte kunde släppa iväg dem utan lärdomen - Verklighetens samhälle.
    Tro INTE gott om alla. Allra helst inte folk av visst slag. Tragiskt att det blivit som det blivit. Man måste tala om för sina döttrar att det finns idioter de aldrig fått lära sig om, lita inte på vem som helst, och om de säger saker du tycker är äckligt eller blir ledsen över...skrik halsen av dig och slå dem så jävla hårt ni bara orkar om de så lite som rör dig!!!!! Typ. 
    De har nämligen varit på ett Badställe. Ett välbesökt badställe, där det så sent som för några dagar hände nåt riktigt obehagligt. Antastande av en bekant till mig samt en ung flicka. 
    Någonstans är det här sjukt. Letade under brott/utryckningar på polisens sida. Trots att när detta hände...var det inte mindre än 3 polisbilar där för att ingripa, skriva anmälan och städa upp. Men det står inte en rad om denna utryckning någonstans i länet. 
    Men när en bil körde in i en lyktstolpe, som enligt mig saknar både känslor och hjärna, då kom det upp på nån timme för att polisen varit där. Det stod även att människan inte behövde uppsöka läkare men bilen behövde bärgas från platsen.
    Stackars bil... Fick flickan på badstället nån hjälp? Nej. Det fick hon nog inte. För det har ju aldrig hänt nåt brott. Min bekanta är det skinn på näsan på. Så hon bet nog ifrån bättre än de flesta kan jag tro. Men jag tror även en hel del tankar snurrar i hennes huvud fortfarande. 

Låt mig för fan sova nu. Folks liv står på spel. 

Det är hur som ett jävla sjukt land vi bor i. Det finns ju t o m folk som klagar på ingenting här. 


Av csa - 5 januari 2016 23:09

Har länge funderat på att lägga ner den där bortglömda hemsidan... Varför betala för nåt som inte fungerar? 


Men se jag är ju Jag. Envisare finns inte. Ger mig i första taget när jag har mina stunder. Till mångas förfasa.

Så idag gav jag mig den på att jag skulle fatta varför jag inte fattar skiten! (ursäkta språkvalet...men jag kan lova jag har låtit värre live här   medans jag håll på).

Och nu. Nu fick jag in både bilder och gallerier!!!! Ain't I amazing så säg!!!   


Nu är man ju inte den som väljer att ha en hemsida eller nåt annat web.aktigt för nå slags PR-sälj-sida. Men jag gillar att ha en. Den väcker minnen och kom-ihåg:et får sig ett uppåtsving. Men bara den inte blir för stor. Då tar lusten slut.

Har insett med åldern att jag må va envis, men somliga saker har mer och mer blivit som: "-Äh. Det där har jag gjort! Ge mig en ny utmaning eller jag hittar på nåt helt annat!"  


Sista lediga dagen har just gått. Imorgon är det förvisso ledigt också...men sen är det dags att ge omgivningen det den förtjänar igen. 2 1/2 vecka går fort?!? Eller vad det nu blir. Har ju varit hemma sedan den 19/12... 


Hade stora planer för att få 2 löp avverkade under den här tiden. Men se de "dumma" damerna har då fasen inte behagat släppa ifrån sig mer än päls i drivor. Så de börjar nog typ på fredag nu då istället.   Grattis Kaj! Dina tjejer...hehehe...  


Imorgon får se till att bli en bra dag!


 

Jäkla Magnus.   


Av csa - 5 januari 2016 00:25

Det funkar på alla vis att vara ledig.
Jag trivs. Ingen blir störd. Ingen körd. Hehe...

Och jag tar mig tid att äta ordentligt. Länge.
Som sagt. Jag är gjord för att leva ledig. Så då bestämmer vi det va?

Kyligt men friskt. Tjejerna fick en kyrkvända och poliser hittade de. Det va ju bra att de kollade upp varför tjejerna var ute på vift tycker jag.
Att de genast frågade om hundarna är ju bara roligt. Att Tessi var en Berner kunde de (!!!) men Doris var tydligen svårare. HAHAHA!!!

Grabbarna å jag gick för att möta hussen. Vi hittade...eller snarare blev hittade av...en tik. Löptik. Kvitter och glädje!
Att matten hade stooora bekymmer att fånga in damen var då tydligt. Har man en så "olydig" tik i löp helt lös...funderar då min hjärna... Kanske borde ha koppel på???
Men. Det var väl tur de va oss hon hittade då kanske.

Vackert var det iaf.

Kanske inte syns men...strax under solen...lite till höger om...i skogen, ligger mitt paradis. Det ryker ur skorstenen. <3
Klart solen är hos mig!!! Vart ska den annars vara?

Blev en snöfallande promenad senare på kvällen också.
Tänka sig. För inte så länge sedan fick vi "skäll" för att vi saknade reflexer och minsann inte syntes trots lampor!!!! Vi gick I DIKET för att inte vara nåt hinder...
Idag syntes vi tydligen inte i våra XXL-Reflexvästar heller!?

Kanske ska börja klä sig som Tivolit borta i byn?
Kan inte sluta skratta åt Linus...som trodde man kunde gå dit och köpa sockervadd! En dag ska jag fan gå dit och fråga det.
Tivolit är egentligen bara ett "vanligt" hushåll som gått liiiite överstyr med juldekorationer kan vi snällt beskriva förskräckelsen med...

Imorgon ska visst allt förfrysa. Kämpa!!!

Av csa - 4 januari 2016 01:28

Och även om jag hade haft det så hade jag nog blivit av med den nu.
Alltså den här hunden min.
Ibland undrar jag hur han...planerar!?
Satt i soffan med sambon nyss och pratade. Och från ingenstans kom luddskallen. Hävde sig över hussen (bokstavligen trampade över) för att ta sig till mig, kör in huvudet under armen på mig så han sen kan trycka ner mig i soffan, lägger tassen om mig och lägger sig bredvid. Och blundar med ett nöjt leende.

A little thing called love? <3

Hade en skön promenad i bitande väder tidigare. Tjejerna stannade hemma med kompisen Isa som varit här hela dagen efter träningen.
Det blev som frostiga vovvar.

Inte konstigt vi skrämde en husse och hund inne i skogen när grabbarna såg ut sådär!!! :-P

Strax efter att vi kommit hem dök Isas familj upp med deras lilla Ezzo. En dansk-svensk gårdshund.
Han har aldrig lekt med andra vovvar förr. Älskar folk och det mesta för övrigt är dödscoolt.
Han skulle få träffa "de lugna" av utbudet såhär första gången tänkte vi.
Först ensam med Tessi. Hon va liiite läskig liksom. Men Tessi är som skriven som terapivovva och gör ALLT man kan önska mot andra hundar. Är de arga löser hon det. Är de rädda hjälper hon. Kaxiga får uppfostran och kluvna ger hon trygghet.

När hon inte var 100% jätteläskig mera så släppte jag ut Bosse. STOOOOR FARBROR sa Ezzos panikblick. Hahaha!!! Men insåg fort att den STOOOORA björnen nog var snäll och Bosse gör som han bör. "-Hej vem är du? Ok. Jag är stor och läskig...jag hänger här o så kommer du när du känner för det???"
Pappa o Dotter är faktiskt värda att skrytas över när det gäller sånt här. Tycker den kräsnaste av mattar. Eller "Hon som är chef" som Ezzo kom fram till och satt mestadels hos mig när björnarna blev lite för mycket för hans psyke.
Matten o hussen, med nollhundvana, drog slutsatsen att deras hund nog tyckte den tryggaste var jag för deras hund.
Haha.
Hade mina hundar kunnat prata hade de nog sagt: "Ja. Håll dig till henne. Hon är den värsta ovän man kan få..." Eller som barnen brukar säga: "Mamma är läskigare än alla monster o spöken som finns."

Jag skriver in det i CV't. ;-)

Och ska nu gå och titta till min minsta prinsessa som mår jättedåligt... :-( Det har vi inte tid med. Vi ska ju vara lediga och glada nu!!!

Av csa - 3 januari 2016 11:17

Det roligaste med FB måste ju vara dessa nonsens-tester som görs. 

Folk skriker rätt ut att andra måste sluta göra dem för man säljer ut sina vänner.

Jojo. All var redan sålda när de gick med i FB. Men det hör väl inte dit?


Skrattade gott i morse åt detta.


 

Fast..är det så dumt?


1. Att ställ upp i Val av olika slag kan ju inte vara så svårt. Men ni skulle då inte få det lätt om jag hade plats!   Kanske rätt av...RÄTTVIST. Uschamej. Svårt. 

Det sitter dagligen massor av människor på poster de inte klarar av. Eller helt enkelt bara har en matlapp på.

Alla skriker ju dagligen på våran Stadsministers fall, för att ta ett exempel. Som om nu de andra gjort sånna Tjoohoo:n tidigare? Politiker är skit. Religion, politik och pengar. =krig och osämja. Ni får säga vad ni vill i ämnet men jag har rätt här. De gör inget som inte gangnar dem själva i grund och botten. Har de feta plånböcker...inte fasen ser de till så de blir barskrapade när beslut fattas? Att Ta från de rika och ge till de fattiga är Robin Hood - en saga! 

En av alla uppmärksammade klyschorna som ligger irritationsartiklarnas topp, ang. pengar. Zara Larsson har tydligen påtalat att hon tycker, som så många andra som vill ha uppmärksamhet..., att vi alla ska ge pengar till invandringen etc. Och så syns hon själv på en bild från palmland, solbränd och alldeles välmående. Rik. Ruskigt rik. 

Öppna våra hjärtan (och plånböcker i undertonens klarspråk) myntade ju våran förra Stadsminister. Den historien kan vi redan slutet på. För hur många mille har han själv gett? Hur många flyktingar bor det i hans miljonhus? 

Antagligen inte mer än jag betalat i skatt. 

Det är det lättaste som finns. Fatta beslut - Åt andra att följa.

Med andra ord. Jag skulle klara mig som politiker JÄTTEBRA! Eller i mindre upplagor mer förvisso. Men vem vill ligga i leran och kravvla när man kan ligga på statshotellet och äta praliner?


2. Gammal vänskap blir som ny? Spännande. Har många jag saknar. Livet sprang lite åt olika håll på många plan. Det roliga är väl att många kommer tillbaka liksom utan plan. Tackar barnen för det. 

Sen finns det ju många "gamla" som bara är gamla och jag bara vill vara mer med. De ger mig sån uppåtsving!! De behöver inte ge och få...bara vara. De bästa. De vet dessutom för mycket för att bli av med mig. Lite som hundarna.   


3. Hawaii!! Hello!!! Ja, tack!! Kan nån bara ta och öppna sitt "hjärta" och skicka mig??? Värme, sol. Jag får väl kämpa men skulle överleva. 


4. Hälsan blir det inte svårt att hålla reda på. Bara hälsan själv höll sig från alla "ooops n' ojojajsomf*n's" så ska nog jag hålla ordning på resten. 2016 ska jag in på reparation har jag tänkt. Reservdelarna borde ha kommit hem nu? Eller rättare sagt orken att vara så pass otrevlig att man får som man bör få det.

Tänk så det är. Fast jättesant. Den som säger annat måste ha nåt privat inlagt i framstegen. 


5. Och återigen är vi (jag själv, slumpen och nu alltså även FB) inne på mitt bokskrivande. Idéen är inte alls dum. Det är ju faktiskt ett av mina On The Bucketlist. Så vem vet. En dag är den här. "Som vi talar får vi stå för...". Eller vad den nu kan heta? Den lär inte bli nådig hur som.   Många borde vara lite pirriga i magen. 


Drömma får man.

Och jag går ner i tvättstugan. 


Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Januari 2016 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards