Alla inlägg den 28 februari 2010

Av csa - 28 februari 2010 23:00

Trött på förkylningen redan...efter bara ett dygn eller nåt. Tänkte vara flitigt och fixa lite tassar på grabbarna här..men att sätta sig på golvet och titta neråt...näe! Näsan rinner nog endå utan att jag lutar mig framåt.

Vid lunchtid tog sambon med mellanboysen ut på långpromenad...och jag drog vinstlotten. Tjejerna, Falcon, Jag, en spark och en pulka drog ut på turné. Jodå, snuvan va såklart med den också. Känns att skiten sitter i kroppen för det var tuuugnt att andas emellanåt. Men ur den bra sidan, det var skönt iaf!

Hamnade hos bästa vännen   ...och där blir man ju kvar! Måste verkligen börja gå åt nåt annat håll...... Och vi kika på hästarna och tjejerna åkte i branta snöhögen på alla tänkbara vis där borta. Med pulka, stjärtlappar eller helt enkelt bara ta snabbaste vägen ner - fritt fall!

Fick med oss -Vännen och Fempa som sällskap hemmåt. Lycka för oss och för Bosse såklart. Dagis-matte och Idolen liksom...OWAO vilken söndagsdate!!  Och då så fick jag ju händerna fria för kameran en stund... ...eller ganska många ggr som kan ses nedan....








Och så kan jag ju fortsätta med lite bilder då kanske?? Grädda medans ugnen är varm eller nåt...

Bosse hade en lite svettig stund där ett tag...


Å några försök till fin-bilder.


Men helt seriöst kan jag ju inte avsluta en blogg inte... The End blev fartfyllt å snörikt!




Bosse...trött och nöjd med dagen! Det är jobbigt med kompisar ibland.  Men Tack Hanna och Fempa!!!!

Nu är det nattinatt för imorgon ska jag fjäska till mig skjuts till jobbet för jag tänker INTE köra och snurra E18 den här veckan!!!!


//Stina
 
Komm.:
Sanna:
Och så börjar veckan med snöyra...

Härliga bilder!
Kramar från oss.

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards