Alla inlägg den 6 februari 2010

Av csa - 6 februari 2010 19:45

Nånna ord från dagen...

Som så mååååånga andra var vi i Sala idag på utställning. Mycket trevligt måste jag säga att det var!  Och ojojoj...jag kommer få träningsvärk imorgon. Van vid att ställa en hund med andan i halsen men idag kunde jag med samvete (hm...) äta chips MED dipp framför teven...  för idag blev det 3 killar i min hand. Okej då...jag hade ätit det endå. Ni kan ju mig så ingen ide att försöka lura nån med nåt annat inte...

Först ut i ringspringet idag var lille Bosse. Med sitt smile på läpparna så skötte han sig fint! Han sprang ganska okej, jag tycker han kan bättre dock (!) men det resulterade i en andra placering bakom kullbrorsan Malte. Grattis Emma!!
Kritik:
Mentalitet: Öppen, Trevlig
"hanvalp m utm könsprägel, stor o ganska kraftig mask välskuret huvud, ngt kraftigt stop, korr bett, utm hals + rygg, prima ben och tassar. Välkroppad, rör sig m bra steg och drive, ngt lös i fronten, utm päls, färg o tecken."
2:a plac m. HP

Sen fick jag gladeligen ta barnbarnet Grubbel på en vända. Maken till snäll hund får man fan leta efter!!!!!! Herre Gud!! Han skötte sig så bra så, står där han står och springer snällt och ja, vad att klaga på? Matten hans säger nog nåt om det , men jag tycker han är helhärlig hela han. Jättetråkigt dock, så fick han avsluta vår stund tillsammans med att bli ordentligt påflugen bakifrån och biten, men det var nog "tur" att det var Grubbel, för han sa knappt nåt ens.  Hoppas nu han inte fick några sår eller dåliga vibbar av olyckan bara!! Det behövs fan knappt nåt för att en hund ska ändra uppfattningen om saker och ting här i världen. Men jag är nog inte orolig. Det är Grubbel vi talar om här.

Sen kan ni kalla mig "synsk" om ni vill. Dantes son Elliot var med i öppenklassen för första gången idag. Sa innan åt mattarna: -Jag och Elliot har en deal, han ska vinna klassen! De såg väl inte ut som de trodde mig direkt...men Klart "farmor" vet bäst! Klassvinst fick han!!

Sen fick farsgubben ånga på. Idag hade han nog bara 4:ans växel i, men det räcker. Spagettiarms!  Men gogutten min skötte sig annars fint. Det är ju inte hans fel att han blev tvingad att inte gå först, den platsen i ringen han gillar . Ingen placering idag, men det räkna jag ut när hans "liknande" åkte ut...synd. Fin kritik annars!!!
Kritik:
Mentalitet: Ua
"4-årig hane av den mindre modellen, Bra proportioner, Välkroppad o välmusklad (
No shit!! mattes kom.) Välvinklad bak, Bra ben och tassar, I vinterpäls, Rör sig med bra fart, Trevligt visad"
Oplac. Chkk

I bästa hane-klassen så var såklart tummarna hållna för killen jag hade sagt åt att "-Ta Certet!!" Och visst fick han det!!!   "Puppy" tog en fjärdeplacering i klassen och så var det ju 3 champisar innan honom = Cert nummer 2 i hamn! Grattis Annica!!!  Verkligen bara ett kvar nu...

Mkt pladder idag, såklart. Många nya och gamla bekantskaper att tjöta sönder. Och Cert i pladdrande fick jag utdelat!  Nice! Snart är JAG champis!!

Mer om dagen...ja...Falcon tiggde för fulla tassar och charmade till sig så mkt att han troligen har gått upp nåt kilo under dagen...men och?!  Han hänger med på alla dessa tillställningar utan att besvära alltför många. Eller...jo...det gör han nog... för han kan ge den mest sårbara blick för en 13-dels köttbulle kan jag lova. Det funkar nog t o m med lite fick-ludd, bara den har smak av något ätbart!

Mycket nöjd med dagen. Mycket nöjd med mina killar!! De är bäst för mig och det kan ju hända att vi fick lust att åka på fler utställningar i år...vi får väl se...


//Stina
 
Komm.:
Lina:
Grubbel vill åka med om ni ska nånstans!
Och den hunden har verkligen en mentalitet man önskar fler fick ta del av. Han verkar inte ha lidit nån skada av "överfallet", lika glad och social som alltid!
Tack för handlingen, duktig du som orkar springa så mycket! Ät lite mer chips vet ja!
Kram
 
Ingrid:
Önskar jag oxå var där. Ni verkar haft en underbar dag.

Ingrid
 
Svekhult-ia:
Härligt jobbat med grabbsen! Dyk djupt i dippen, det har du förtjänat!!
 
ulrika:
Tråkigt att du blev påsrungen. Sådant skall väl ändå inte behöva hända. Hände även oss för många år sedan o då var det på flit, bara trist när folk håller på så .Ullis.

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards