Alla inlägg den 9 februari 2010

Av csa - 9 februari 2010 20:00

Hela detta präktiga Sverige förspråkar ju att man får tycka vad man vill och man har rättigheter att tala och blaha...blaha...osv osv osv.

Men det är inte därför jag agerar som jag gör här i livet. Det är för att jag är som jag är. Inget problem alls. Andras problem...? Man kan inte bli tvingad att umgås med en idiot...vi bor ju i Sverige.

Så alltså. Idag så jävlar. No more nice Me. Aldrig mer.
Det var ju dags för den där födelsemärkes-historien, som började för många veckor sen, att få ett slut. När jag ringde och beställde tid så fick jag ju ett "charmtroll" utan dess like i telefon. Iofs inte så konstigt, jobbar man inom vården här så är man sån. Drar inte alla över en kam...bara många! Vad de tycker om mig...ja det får väl de blogga om eller nåt?  Ja, ja...en läkartid skulle jag ju inte få, när jag ringde, för det å det och den anledningen.   Men idag när jag kom dit och satte mig i väntrummet så fick jag ovett för att jag hade setat i "fel" väntrum, för där var inte läkar-väntrummet. Orka!!!
-Jaha?? Jag hade alltså fått en läkartid då?? sa jag spydigt.
Den dumme fan bara glodde på mig. Han kom kanske ihåg att vi träffas förr...blev inte så bra den gången...heller.  
Vi "klickar" inte. Han är mera ett stooort "klück". Vi talar inte samma språk. Leker inte i samma sandlåda. Ja...nån fattar kanske...

Och så var det undersökning och innan allt skitprat var över så kan jag ärligt tala om att jag uttryckte kommentarer som:
-...jag jobbar väl inte här? Det är DU som är läkaren va?
-...vilka metoder ni har för att avlägsna födelsemärken kan jag omöjligt veta...

Ska de behöva vara så här? Vi lever i 2010-talet!!! Vi betalar dyra skatter för bl a denna "fria" vård!!!

Men jag hoppas det blir bra till sist. Även om Jag fick säga hur "operationen" skulle gå till......för ATT den skulle gå till... Just nu har jag plåster på´t så vi får väl se vad han lyckades när the big "rip" blir av.

Jag kommer klaga om det inte blev bra. Och ännu en dag har passerat där jag är nöjd med att jag säger vad jag tycker. Annars hade jag endast haft en återtid med mig hem idag...och setat här olycklig över att jag inte öppnade truten. ...näe...olycklig ska man inte vara. Då sover man så dåligt.  

NU har jag inte tid för vardagspladder mera... NU kommer "min" älskade House!  Erkänn att hans -attityd är mkt charmerande!!?! Jag gillar den skarpt!


//Stina
 
Komm.:
Partner in crime:
 
Ingrid:
Bra Stina, bara ge dem vad de tål.
Jag har sagt det innan o jag säger det igen. En doktor som House skulle vi haft å så är han ju så snygg oxå.
Undrar vem som hade vunnit en ordduell mellan honom och du????

Ingrid
 
Camilla:
Jag förstår att du älskar House........ser en viss likhet. Och det heter ju kaka söker maka.......go for it Stina!!!!! Håller på dig. Kram
 
Kicki & tjejorna:
he he...de va ju som när jag sökte för min onda rygg!!! Att herr doktor efter undersökningen sa -Ja aa, de e nog ryggen!! Ehääääää?????? De va ju DET ja sökte för...smart ass!!! ha de gott....de e du värd!!
KRAAAAAAAAAAM Kicki
 
Emelie:
Ha ha ha!

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards