Alla inlägg den 11 februari 2010

Av csa - 11 februari 2010 20:00

Igår nobbade jag bloggen för film. Falk-filmen Operation Näktergalen var dock inte sååå bra som de andra jag sett i serien. Men, men... Ikväll blir det sista filmen för granskning, den "ska" vara bättre sägs det.

Jag har insett nåt de senaste dagarna. Jag har en otroligt inspirerande hon i min "närhet" numera. Vi klickar. Blev såå inspirerade av hennes peppningar här om dagen. Jag tror jag skulle få en jävlans feedback om jag nu går vidare med "en grej". Vi kom fram till att det är min skyldighet att göra det. Och jag kan inte förlora nåt på det. Och ju mer jag tänker på saken ju mer inser jag att hon har rätt...att Jag har "rätten" på min sida. Tåls att klura vidare på next step...

Och så finns det en annan hon...den totala motsatsen av allt vad trivsamt betyder. En riktig lite "loppa"...pratar vid sidan, nekar till allt, feg, inställsam... En riktig looser i mina ögon. Har verkligen gillat henne från första stund...men i mörker är väl alla katter svarta?! Andra tider nu. MEN, ur ett annat perspektiv...Hennes sätt får ju mig att framstå i godare dager för varje dag och tillfälle som går. Undra fall jag inte tycker ganska mkt om henne iaf?

Tog ut lite flex idag. Sånt kan man unna sig tycker jag och tur att chefen höll med. Först var det lite viktiga ärenden att fixa och sen styrde vi bussen mot...IKEA!!! Bara ordet smakar som nyplockade jordgubbar... Och jomen va grejjer det kom med hem!!  Hela bussen fylld upp till taket. Nice!!!!  Har ff allt kvar i bussen och så fort Mr Telefonist behagat att pladdra klart, så måste vi nog ta och tömma bilen. Tänker nämligen INTE försöka få ur garderoben själv. Ska bara bli skitkul att se hur många som vill prova lyckan för att få ut den gamla ur huset.  När jag skulle ha upp den på övervåningen när vi flytta hit så krävdes det 4 starka karlar som SLET som djur för att ens rubba åbäket. Nån som är sugen på att pröva lyckan och musklerna?? Välkommen!!  Krävs ganska stort självförtroende också, ett råd på vägen bara sådär...utifall modet skulle dyka upp hos nån läsare här.  (Misstänker att det kommer bli ett stycke såg som kommer få dela skåpet i många, många delar innan alltihopa kommer åka ut genom fönstret eller nåt....)

Näe, dags att massera ett stycke "stel" hund här, kombinerat med den där filmen... Är den kass ska nån få på pälsen för falsk marknadsföring!

Föresten så kollade jag nästan hela Skipper-programmet idag. Till det intog jag en massa Gott och Blandat. Sammanfattningsvis...jag har defintivit ett bättre liv än de där stackarna...


//Stina

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards