Alla inlägg den 18 februari 2010

Av csa - 18 februari 2010 23:45

Bra dag!(?)
Bussy dag! Men helt okej...i starten...fast det håller inte fötterna med om.  Gudars va trötta de var när jag kom hem. Undra egentligen hur många kilometer man travar om dan? Med tanke på ytan så...45 000 kvm...som jag typ rännt fram och tillbaka så många gånger idag att jag tappade räkningen innan lunch.

Så hundpromenaden idag fick bli en spark-promenad. Klarade bara inte av att gå liksom. Men både Bosse och Falcon hängde med fint på sina rundor. Bosse höll sig något på avstånd, vilket jag förstår. Klok kille!!! En "nästan Anja-flygtur" fixade jag till när min fina nedförsbacke-fart tog tvärtstopp!!! rätt som det var. Någon hade skrapat fram grus på ett ställe, som jag såklart inte såg i mörkret. Ett stycke handled inte glad...  Dante fick åka sin tur med husse ist. De hade ju förvarningen om hålen i backen med i bakfickan, och kom helskinnade hem.

Härom dagen så kom barnen hem från dagis med varseln om att det där går nåt som heter Femte Sjukan (ja, förutom magsjuka då, såklart). Oj va vi skratta åt det. Både namnet och mer. Kan säga att vi skrattar inte längre... Ida är så prickig här att hon liksom känns som en strukturtapet hela hon.  Som om hon inte lidit klart redan av klådor och hudåkommor i sina dar redan??... Vi fick i henne lite Tavegyl innan läggningen, men när jag kika till henne nyss så kliar hon t o m i sömnen stackarn... Lillasyster ser ut att vara på god följeväg...förbannat också!!

Det är bara lycka man vill ha i ekonomipack!!! Fanskap kan dra därhän...


//Stina

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards