Alla inlägg den 13 februari 2010

Av csa - 13 februari 2010 20:00

Sitter här och låter livet gå förbi. Inget är som väntans tider. Va fan betyder det egentligen?? Men medans man gör ingenting så kan man ju alltid surfa bort timmarna och fundera lite på allt och möjligt. Kommer lätt fram till att de senaste veckorna ligger någonstans i toppen för vingligaste tiden på länge iaf.

Det har fan innehållt allt från popcorn till glassplitter. Inga dödsfall vad jag vet om, men annars... Bilkrångel. Merjobb. Nyheters behag. Framtidsplaner. Värme och isande kyla.


"Ouppfostrat" kan somliga kanske tycka...jag tycker såklart inte samma. Jag säger MYSIGT med gosedjur i soffan!!

Det har ju såklart varit glädjestunder. Träffat massa nya och gamla människor man på nåt vis har relationer till. Många av dem sånna som sprider sol runt sig även om det är mulet. Sånt behöver man. Om helheten ska ligga någelunda på plus minus noll i slutet.

För det finns verkligen andra också. Man blir ju faktiskt inte förvånad längre, lite paff över somliga ska erkännas, men i det stora hela och just nu är det ju bara skoj att delge nånstans där ingen eller allt kan läsa´t. Och jag misstänker att... Man ställer upp på dem varesig det gäller skoskav, taskigt med pengar eller bara finnas där. Man lägger ner timtals i telefoner och tid slösas från annat. Sånt gör man. Men...det måste finnas gränser. Mina är nådda på många håll. Och den här veckan fick nog t o m "fullärda" jag mig en tankeställare om inte fem. Det roliga i det hela måste väl vara att en skränig Jag kan vara överallt men ingenstans på samma gång?! Jag har t o m haft en släng av osynlighet eller vad man nu ska kallat. Det är sjukt bara å tänka tanken med bakgrund. Iaf med mina 1.65 och vikt som är kan tyckas vara för mycket för min längd. Borde synas. Gör det. Har papper på det.

Men är man  så är man väl. Gå min egen väg är inget jag har problem med. Ska jag skotta mig vilse så det värsta som händer är väl att jag får gå tillbaka samma väg jag kom och börja om utifall att inte motsatsen bevisas? Men gå på led på väl upplysta motorvägar...näe...jag gör inte det. För vips så har den du höll i handen ramlat och hela härligheten rasat samman. Då står du där och . Och det värsta är att det då "ska vara" så synd om den svikna. Och så går telegrafen igen...

Gillar ett citatet: "Man ska inte krusa skit om man är skit själv"... Tänkvärda ord. Låna dem gärna vidare om det känns som det behövs.

Här ska det bli hemligt telefonnummer iaf. Har sagt det länge att det behövs. Inte för att nån ringer hit och skrämmer brallorna av mig, för det är omöjligt. Syftet är av helt annat art. Men det är en detalj som inte är så jätte av vikt. Man kan bara skita i att svara också. Men sånt som låter är irriterande. Om det inte är en hund då förstås. De är skapta för att kunna skälla, så skäller de så är det naturligt. Men man behöver inte lägga sig i sånt om inte angår en.

Just idag fick det bli att vara den där som behöver hjälp. Och de där som ringer och ska ha sopat framför dörren dag ut och dag in...de har nog annat för sig. Kanske självömkan eller nåt. (Man gör väl sånt man är bra på?  
Men det är tur det finns människor som öppnar både hem och allt för en! De där riktiga vännerna, så fint kallat. Jag har nog inte riktigt nåt namn på dem, för vänner är så "simpelt vardagligt" och är missbrukat i mångfalt. 
Har ni sånna "kalla-dem-vad-du-vill"?
Jag har, Vi har!!  Sånna som i vått och torrt ställer upp om så i pyjamas mitt i natten i träskor. De svara alltid i telefon. Sånna som är med en i motgångar. Sånna som finns där när det blåser motvindar av stormstyrka. Sånna som är. Idag kom de. På 10 minuter.

Nu idag så är det "bara" en varmvattenberedare som gett upp här hemma. Men det kunde ju varit värre. Men det är iaf skönt att veta att om huset skulle brinna ner till grunden så kommer vi inte sitta i någon snödriva och frysa. Det finns värme att få, hos vänner som består... Och att vatten är tjockare än blod är sant.

Idag vill jag också skriva om ett företag som ska ha ett STORT TACK!! Det är mitt och många andras "mecka" - IKEA. När vi var där tidigare i veckan så i all hast glömdes en hel hop med grejjer. Betalda sådana. Inte så bra, överkomligt men såklart synd... Men idag så blev det ett besök dit för att kolla utifall att. Och tro på fan! Alla grejjerna, även om de är av en snorlosk-summa, var undanplockade och låg i en påse och väntade på att få komma hit hem. DET ÄR FAN UPPMÄRKSAMVÄRT! Det är service-minded. Det är ju det jag alltid sag... IKEA IS THE SHIT!

Så ev. så kanske man ska "Krusa skit" iaf? Det är upp till var och en...

Tack för ordet! Det kanske kommer fler...


Sånna här vill jag ha! De skulle kunna blir ett lite plåster på såren i denna isande kyla... Tar en kaffe så länge, medans jag fortsätter vänta...


//Stina
 
Komm.:
Ingrid:
Oj, i dag var du verkligen kryptisk.
Anar jag lite "trött-i mössan-på-folk-o-fä- ,-låt-mig-vara- i-fred-,- jag-har-fått- nog"???

Men det där med IKEA, DET fattade jag i alla fall.
Ska snart dit jag oxå.

Kramis / Ingrid
 
Ingrid:
Oj, i dag var du verkligen kryptisk.
Anar jag lite "trött-i mössan-på-folk-o-fä- ,-låt-mig-vara- i-fred-,- jag-har-fått- nog"???

Men det där med IKEA, DET fattade jag i alla fall.
Ska snart dit jag oxå.

Kramis / Ingrid
 
Sinnika:
En liten valentinehälsning.

Kram

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11 12 13 14
15
16 17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards