Alla inlägg den 20 augusti 2011

Av csa - 20 augusti 2011 18:30

Ärlighet kan vara farlighet.

Ska nu "leka lite" med er, mina kära läsare. 

Vet inte vad jag ska kalla denna blogg . . .    Kaffet koka över eller Hela havet stormar (snart) kanske? Pass på, nu kommer det några Lines á la Mig.


Ordval . . . svårt. Eller?!


Måttligt road av att läsa runt just nu, på vissa sidor, men igår hittade jag minst 17 olika ord för det farliga erkännandet -  KLIPPNING AV HUND.    

Ett axplock av vackra ord:

  • Trimma
  • Ansa
  • Fixa
  • Piffa
  • Justera
  • Grooma
  • Putsa

Förlåt mig, om du vill, men . . .  !!!!!!

Tänk va hårt och långt inne meningen "-Jag klipper min hunds päls!" sitter?!   


What´s the big deal? Titta på de rykande nya Svenska vinnarna om ni hittar en bild. Om inte de pälsarna har träffat varsina saxar, trimknivar m.m. så ska jag bokstavligen äta upp min cykel! Rostig är den också så har jag fel så blir järntillskottet rikligt! Men jag lär inte ens behöva fundera på det aptit-tillskottet.


"-Hej jag heter Stina och Jag klipper mina hundar!"

Ja absolut, jag göööör det!! Inte bra men jag gör det! Hur mina odjur annars skulle se ut vill jag inte veta. För då skrattade jag ihjäl mig.

Med handen på hjärtat . . . du klipper också va?!   


Ja, ja . . . "lite på tassarna bara" . . . "lite tofsar på öronen" . . . "nåt strå här och där" . . .

Kalla det vad man vill - det ÄR klippning av hundpäls, t o m "ett par strån". Är saxen framme så ska man ju inte dammsuga bilen precis.


Jag har aldrig gett mig in i debatten "för och emot". Just för att jag fullkomligen skiter i vad andra gör eller inte gör med sina hundar. Jag är verkligen varken för eller emot heller, om man måste placeras i nåt fack av folk. Jag är totalt fack-lös, jag lovar!!

Det är ju som att vara för och emot surströmming. Ät om du gillar det annars låt bli! Men är det så farligt att erkänna OM man gillar det? Vad ska hända? Blir man utesluten ur folks bekantskaper för taskiga matvanor så vet jag inte om det är mycket till bekantskap in the first place. Kan man inte bara gå om det stinker??  

Men jag har iaf jävligt roligt på avstånd om folks ordval i ämnet.


Ska jag dock på nåt vis inte "fegskriva mig fri" utan ärligt tala om mitt tycke, bara för att inte ösa skit på andra, så är jag gladeligen för det ur vardagsperspektiv (har ju nyss köpt ett alldeles vackert TRIMBORD som jag älskar att ha som arbetsbänk) men samtidigt så är jag jävligt emot att bäst klippt vinner utställningar, vilket händer för ofta! Men det felet måste ju domarna få skit för om någon. Om jag var bra på att klippa fram detaljer som kan lura ett öga och visste att domaren kommer gilla mitt verk - visst fan åkte jag land och rike runt till min fördel och andras plånböcker.

Ja herreguuuud va jag skulle sätta mig ner och anmäla hejdlöstare än någon annan!!


Ja . . . jag har iaf fått något att skratta åt. Det känns ju skönt.


Annars en mkt listig dag. Vit och listig.

Vackert!


Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21
22 23 24
25
26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards