Alla inlägg den 23 augusti 2011

Av csa - 23 augusti 2011 20:25

Okej. Igår missade jag ett + i min poängliga.

Hur jag kunde missa´t är en gåta . . .  jag var ju liksom SUPER-MAM igår jue!   

Jag var med dottern på uppropet för FÖRSTA KLASS ju! Åh va pirrigt. Mest för Ida såklart. Jag var ju lugn som en filbunke. *host*.

Så gårdagens resultat redigeras nu till 2 - 4 och känns lite bra inför dagens "to-do`s" för nya poäng har skapats.


Packat ihop studsmattan idag. Tadaaa . . . poäng om något för sånt anser jag! 3 - 4  För den inte bara fick komma in i vintervilan, utan den skapade ju dessutom utrymme för "arbetsplats". Solklara poäng på sånt!

Ovansidan är ju så klar den ska bli i år. Om ett par veckor kommer hjälpen med nedersidan. Fasen va snyggt det blir! Praktiskt och snyggt. Gött!


Laster är ju sällan något positivt, så jag slutar bekvämt att poängräkna nu.  


Återfall med Exotic snacks är ett faktum. Har ju haft ett jättelångt uppehåll, skitduktig, så att jag föll ner i detta nu igen då!!   

Som tur är tog min påse slut nyss. Men det kliar i fingrarna för att åka och hämta mera . . .


Vidare så bokstavligen ÄLSKAR Ida skolan! Skööööööönt!!!!

Hannah har fått drama på sitt "schema" iom i år, och idag hade hon varit sten i en "sketch". Det hade inte varit så lätt roll inte, sa hon.    Härlig hon är!


Imorgon blir en lång dag på jobbet för att sen efteråt åka tillbaka dit igen. Familjekväll. Trevlig tanke bakom tycker jag. Sambon får se vart jag "vilar upp mig" om dagarna   och barnen är ju grymt impade av att de ska få komma in i det STOOOOOOOORA HUSET!!!    

Själv känner jag lite smått oro. En Hannah lös på mååååånga tusentals kvadratmeter kan ju sluta precis hur som helst. Och det är bara inomhus liksom.   Funderar på om koppel kan tas med . . . utifall att!? Bara en tanke liksom.


Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21
22 23 24
25
26 27 28
29 30 31
<<< Augusti 2011 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards