Alla inlägg den 1 maj 2015

Av csa - 1 maj 2015 11:35

Det bästa, nästan, är dessa låååååå...ååååånga stunder man kan ha frukost på, när man har lediga dagar.

Ni vet. När kaffet hinner bli kallt flera omgångar. Då har man gjort rätt!   


 


Second best är ju såklart att inga klockor ringer och väcker en.

Och man behöver inte vara tillgänglig ett dugg.


Man gör lite som man känner för helt enkelt.


Något hundarna verkar tro gäller även dem.   


 

Bära jordsäckar. Man hjälps åt.

Man "skjälps" åt, om inget annat. 


Hoffa. Hunden som inte är som nån annan jag varit med om.

Igår vet jag inte riktigt vad det var med han. Killen hade fullt upp. Jordsäckar, blompåsar och plastkrukor. En miljard delar. Väldigt målmedveten demolering dessutom. 

Ett inbrott i boden passade han på att göra också. PET-flaskornas Mecka! Hoffa Heaven!!!   


Fotboll.

Alltså han är GRYM på fotboll!!! Zlatan...det är dags att byta om till schack för din del, du har just blivit omkörd!   Avundet slog så pass till att även Bosse (!!!????!!!) gav sig in i matchen om dribblandet EFTER att han läxat upp dotra och gömt sin gris omsorgsfullt så inga snorisar la beslag på dyrgripen. 

Det måste vara vårkänslor? Eller håller han på att bli senil? 


Gårdagens långa strömavbrott förstörde våra planer om att plantera det vi under dagen köpte hem, äta middag i lagom tid för att sen kunna åka till Skantzen och kolla på majbrasan.

Plantera gick ju fint. Både blommor, morötter och nyttigheter i jord. 

Påbörjad utjämning av bortglömt läge därtill. Tänka till nu!!! 


Men vi fick inte middag förrän efter 20. 

Och jag fick vänta på mitt kaffe i TIMMAR därinnan. 

Hundarna lapade på sista dropparna vatten.

Vi har ett problem här - Kommunen!!!!!!! Vi kan omöjligt behöva påverkas från alla omkringliggande "byar" - varenda gång strömavbrott sker!!!!    Hur är det möjligt??? Jo. Jag vet. Vi bor ju på LANDET. Det är ju inte så viktigt hur vi har det här va?? Det är ju ändå bara stället alla åker ut på med den nytvättade XC90´n så morfar får komma ut lite för att "se på den fina landsbygden" han en gång i tiden sett men inte längre minns?? 

Isn´t it right??? Som information...det finns somliga som bara åker pollendränkt Golf och faktiskt BOR här!!!!! Vi som inte ser en fläck på slipsen som BIG PROBLEM innan vi drar till jobbet. Vi som har lite skit under naglarna, står ut när bönderna preparerar åkrarna med div. odörer, inte äger ett par skor som inte har lera på sig. Vi är en del av kommunen även om vi. Vi får inte varningsskyltar utsatta när det ligger 3 gruskorn mitt på vägen. Vi har hål i asfalten som inte lagas ens.  

Men. Vi bor här för att vi älskar läget ni andra ser som söndagsutflykt. Och sist jag kollade så betalar vi skatt och elräkningar som alla andra. Men inte en chans i världen att vi kommer först på tanke när det gäller underhåll och förbättringar inte. 


Alltså jag sa inga fina ord igår.

Och jag menade varenda ett!! (Om att jag skulle gräva ner fanskapet som orsakade det!!) Har det något med borrandet (HÖGT lät det!! Och dessutom klockan 1 på natten kan inte vara normalt på nåt vis??) så ge idioten dryga böter och ersättning till alla strömlösa. Enligt VLT varade det i drygt en timme. Kom med i matchen och lägg på några till så kan jag hålla med.


Så. Då hade jag fått det ur systemet. Missnöje kallas det. Och jag tror jag har rätt att känna så. 


Nu ligger jag efter. Bada hundar, städa grusigt/dammigt hus, tvätta, fortsätta utejobba så länge vädret är med oss. Fredagsmys!!! 

Jodå. Vila foten ska jag också göra. Sen. 


Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12
13
14 15 16 17
18 19
20
21
22 23 24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards