Alla inlägg den 12 maj 2015

Av csa - 12 maj 2015 19:05

Någonstans ligger det en sanning här.


     


Hur kan man fråga någon nåt...för att sen ge den samme en stämpel/dom nästan snabbare än svaret kommer?

Nej guuuud. Det har aldrig hänt mig.  

Älle...?...  

Såklart det har!!!! Gör!!! Alldeles säkert i detta nuet om jag luskar lite...   

Sen kom vi till det lilla, lilla...Say it to my face. (Haha...ditt fejs är inte heller så välbesökt som du försöker intala dig om...OM du verkligen vill veta  ...) Sånt gör helt enkelt inte folk. Då kan man ju få stå till svars!!!!   

Men fråga, varenda dag ibland, t ex hur man mår...och sen får ett ärligt svar...det verkar vara liiiite för mycket för psykena! 

Jag svarar ärligt när någon frågar saker. Händer varenda dag. 

Varför i hela friden frågar folk om allt hela tiden?? De klarar inte svaren...så orsak?!  - Behöver nåt att berätta vidare. Varför annars? Bryr sig gör nog 3% av dem alla. 

Har ni provat svara någon att "-....mår skit och funderar på att lägga in mig på psyk...", när "-Och hur mår du då?" kommer slängd ut i luften???

  Det har jag. Kan säga att personen i fråga gick 8 steg, stannade och vände sig om likvit i ansiktet och sa: "-Va saaa du för nåt????" 

Det tog alltså nästan 10 meter innan herrn ens fundera på vad det var som kom till svar!!!!!

Jag log och svarade: "-Jaa...va frågade DU egentligen???..." 

Jag gick innan svaret kom. 


Jomen man KLAGAR ju bara på hur dåligt man mår hela tiden!!!! DET är stämpeln du får om du svarar ärligt på frågan ovan.

Så nu vet ni.

Må bra för fan.   


Man klagar väl aldrig obefogat. Eller jo...det finns de som ler och skiner ikapp med solen över en kaka, tills de råkar få en räkning för mycket eller lera på skorna...då kan det bli "magsjuka", migrän, VAB eller nåt dagen därpå.

Jag får en fråga och svarar. Enkelt som 1,2,3 i min värld. Var det nåt mer som undrades????   


Jag bloggar om allt och lite till. Ingen nyhet. Men...att kräva att någon läser här? Skulle väl aldrig falla mig in. Jag delar inte bloggen...jag har den inte länkad någonstans...jag har de som ALLTID - som en dagbok. Den har hjälpt mig hålla minnet så många gånger att jag tappat räkningen. Love my web-kom-ihåg!! Förra årets mars-maj står här i mitt liv. Det är en jäkla tur det!! För i minnet finns de inte kvar ens om det var soliga, varma eller monsunmånader... Synd. Men 110% SANT.  


Nåt annat riktigt sjukt är en politiker här i Hålan.

Hon måste ha stora förståelseproblem. Trodde skolplikt kunde medföra ett uns av läskunnighet men här gick det nog bet och i baklås. Men för guds skull...bygg ditt ridhus du!!! Hoppla Pensionärerna!!! Hoppas nästan du närvarar så pass att du hamnar under bottenlagret. För där skulle hon iaf ha en funktion. Jag vet. Elakt skrivet men människan rör upp allt och alla hela tiden. Hon verkar inte klara av att fatta beslut i aktuellt läge utan hennes utvalda "gamla löften" är mer viktigt än nåt annat. Och pensionärerna ska vi ta hand om!!!!! Och det är väl klart att vi ska. Dem OCKSÅ!!!! Och den målgruppen är nog snart de enda som bor kvar här...så det kan hända att hon lyckas väl. De är födda uppfostrade, vet vad ordet respekt betyder, vill bara ha värdiga slut, mat, rent och lugnt. En generation vi varenda dag visar hur LITE vi respekterar vad de byggt upp för oss genom att rasera och fatta dumma beslut som politiker. Men de klagar inte...för ingen lyssnar på deras önskan om det lilla... Kämpa Catarina!!! Kämpa främst med din egen verklighetsuppfattning!!!! 

Gud nåde om någon sen kommer klaga på att det är kriminalitet, missnöje och massutflytt här!! Folk gör revolt mot orättvisor. Det är inget konstigt eller nytt. Beklagligt JA!!! Men alla ungdomar/barn här är inte hästintresserade!! (Och pensionärerna lär inte ens få åka dit...)

Dock finns det en sport som råkar ligga mig varmt om hjärtat...och som ökat med 160%!!! senaste året. 

För mig är det väl väldigt glasklart att intresset är SJÖSTORT för innebandy här!!!! Men "vi" behöver väl inte några investeringar???...Kan väl lätt samsas med fotboll, handholl, gymnastik...och nästan alla andra aktiviteter som ska hållas vid liv med näbbar och klor för de har ju "alltid" (senaste storhetstid...-91???) varit stort intresse för här!!!

DÅ ÄR DÅ!!!!! NU ÄR NU!!!!!!!! Trångsynthet är allergiframkallande!!!! 


Herregud...man blir mörkrädd.

Åter och åter och åter igen slutar jag aldrig tycka det är läskigt att Människan är det sk smartaste djuret på jorden!!!????? I liknelse med en sten möjligen...men för övrigt går den utför...   



Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12
13
14 15 16 17
18 19
20
21
22 23 24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Maj 2015 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards