Alla inlägg den 19 mars 2016

Av csa - 19 mars 2016 22:38

10 år!
10!??
Våran minsta diamant har nu passerat ensiffrig ålder. Det är ju sjukt.
Tårta och presenter till "frukost". Perfekt!

Har man födelsedag får man bestämma över sin dag.
Och att det inföll ett poolspel på hennes dag sågs som ett bra val och inget annat tydligen. Klok unge! Definitivt något från sin mammas bästa.

Att göra mål kan hon. Och gjorde!! Nästan så hennes päron i sekretariatet inte kunde undvika att hoppa upp från stolarna och applådera. Fast vi höll oss. Tror jag!?

Apropå att applåderar. Eller glädjas.
Usch och FYYYY för det ena lagets sportsmanship.
I min värld. Detta är för barn. Barn ska bli glada när de göra något bra. De ska få jubla när de t ex gör mål. De spelar väl denna sport för att de tycker det är kul? Och ledarna glädje väl åt barnens framsteg?
Så fungerar detta i mitt huvud iaf. Men detta lag... Beklagar!
Barnen var superduktiga! De gjorde passningar och mål långt över deras ålders kapacitet. Grymma kids liksom.
MEN.
Inte en endaste unge visade glädje över vad de utförde. De log inte ens när de gjorde mål!!!! Deras ledare hurra de inte! De klappade inte ens händerna!!!!
Gud hjälpe mig för att ens behöva se detta! Får ju ont i magen. Vart är glädjen???? Första tanken var verkligen: "-Får de ingen uppmuntran??? Får de inte bli glada?"
Det såg verkligen ut som små robotar. Stackars barn!!!!!!!! Hoppas verkligen jag slipper se dem igen. Det gjorde ont i magen av bara idag. :-(

Våran dotter är vi iaf väldigt stolt över. Alla dagar i veckan som hon är glad över något hon utfört, förväntansfull inför något eller bara busigt lycklig. Eller utvilad, pigg och skrattande.
Och det börjar vara så igen. Nästan alla dagar!!

Kolla den fängslade blicken!!!!
Hon har setat som klistrad vid TV:n ikväll. Äntligen dags för Gladiatorerna igen! Det och Ninja Warriors fångar henne totalt från omvärlden.
Storesyster tycker hon har blivit heltossig. Först brottningen...och nu allt detta. Haha! Jag tycker hon är störtcool som hittar sina intressen helt opåverkat!! Går sin egen väg och letar saker hon vill (igen). Jag kunde inte bli mer nöjd som mamma till en sån individ i detta spårande liv alla andra verkar välja.
Envis och bestämd.
Precis som Jag.
Mammas Tjej detta <3

Trött och nöjd är hon i detta nuet påväg till sängs.
Kan säga att jag ligger bara steget bakom där...
Nöjd. Och trött. Ledig och fri dag. Inga idioter och måsten.
Imorgon firas det vidare.

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16 17
18
19 20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards