Alla inlägg den 4 juli 2016

Av csa - 4 juli 2016 00:15

Igår var som sagt en trevlig dag!

Idag...kom fakturan.


Men jag har tagit det väldigt lugnt och ändå har en hel del hunnits med. Jag röck en och annan ogräsplanta dessutom.  Bra!! Bra jobbat sambon + kids!!


 

Arbetsledare/Chef är ett jobb jag i allafall klarar av! Jättebra.


Sen att barnen fick för sig att göra en Total Ommöblering av sitt rum...det är en helt annat historia. Pappan lovade dem att de fick möblera om precis hur de ville.

Han borde tänkt om... För när de får lillfingret - så tar de hela kroppar!!! Well, well... Bara de trivs!!! *phu


Dra på alla trissor. Det är runt midnatt man ska braka in på Fkassans hemsida. För nu har jag ÄNTLIGEN lyckats göra min ansökan om sjukpenning. Nästan hallelujamoment.

När jag ändå hade lyckats ta mig in på ett ställe...varför inte prova med ett till? 1177 "skryter" ju om att man kan läsa sin journal. Det måste ju provas.

Blev lite besviken... Hade mer velat läsa de som hänt innan det senaste året!!! Helst enda bak till tidig stenålder. Hoppas det kommer att läsas in. För den dagen finns det nog massa "kul" att haka upp sig på. Nån dag ska jag ta tag i -86skandalen. Någon dag. En orkesfylld dag.

Just nu blev jag bara irriterad på (såklart) Hhr´s VC-anteckningar. Jävla bullsh't som liksom ramlat in i texterna där. Och massa gissande. Men...är man troligen cykelreparatör och bara läkare på papper så är man väl? Stor skam bara att det finns sjuka människor som inte får den hjälp de förtjänar. I know.


Efter att nu ha läst på mer från Linköping (och även Vås lasarett) så känns det bara tryggt. De verkligen berättar allt de sen skriver ner. SÅ, mina vänner, sköter man ett journalarbete!!!   


Nu loggar jag ut från alla sidor som finns...och inloggning i sömn...


Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7
8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards