Alla inlägg den 9 september 2013

Av csa - 9 september 2013 23:23

Det var då en dag att lägga på minnet, detta också.  


Måndag.

Det var..intressant på många vis på jobbet. Jag chockade nog somliga med mina uttalanden. Men jag bryr mig liksom inte längre. Vill andra spela "trevliga" så får de hålla på med det. Jag är inte trevlig på beställning. Jag är inte mentalt lagd åt det hållet. 


Sen kom jag hem bara för att...packade ihop och dra på valpkurs.


Det är NU det minnesvärda av dagen börjar. "Ahaaa:et" liksom. 

Eller så intressant för andra är det kanske inte. Men jag fick mig på riktigt ett "Ahaaa?!".


Vilken skara. Glömmer säkert nån men...två staffar, en rottis, en cavalier, två terrriers-av-nåt-slag, en.."nåt"...och så nån mer "nåt". Och så en Hoffa.

Ungefär där började jag tänka hur fel det kan bli.

Ingen av staffemänniskorna ska ha sånna vovvar. Rottisägaren ska nog inte ha hund alls. Terrierägare 1 har koll. Terrierägare 2 har nog ingen aning om att han ens varit på kurs idag. "Nåt" och "Nåt´s" ägare har två problem. Sig själva. Cavalierns ägare...näe...jag saknar faktiskt ord där. Bara en stor suck kan passa in. 

Hoffa skötte sig fint han. Klart han gjorde. Han är ju HAN liksom.   Övningarna gick över förväntan. Duktig kille!!!

Jag är kritiker.

Ena instruktören kan säkert en hel del. I bättre miljö skulle allt underlätta...hehe... Den andra slutar nog efter våran kurs. Såg något förnärmad ut över att råka "få veta ett å annat" från en av de där kursdeltagarna som inte kan hålla truten. Den kan ha varit Jag det. 

Jag är för gammal för sånt här. Dagens insikt. För gammal för att läras sitt. För gammal för att ens orka se på när andra kommer till en kurs med rullkoppel. Skjut mig liksom. 


Å varför går du på kurs om du bara ska klaga då??? (Haha..I can read minds ya know!!!  )

Jo sörru.

Jag har alltid gått valpkurser med mina vovvar. Det är nog bara så att jag äntligen gått klart dem nu?! Eller så är jag bara inlärd att älska utmaningar.  

Jag har inga som helst agg emot stället jag går kurs på. Helt outstanding. Folk är trevliga och engagerade. Det finns en hel hop med genuint kunniga just på denna klubben. Varför skulle jag annars söka mig dit? Så kritisk som jag är liksom...

Jag tycker bara så att det är BRA att mina valpar får gå kurs som små med raser vi antagligen aldrig kommer ha i bekantskapskretsens närhet. De får lära sig andra hundars språk, utseende, störningen...ja massa nyttigt för småhjärnor.

Har man tur så lär man sig nåt nytt själv också. 

Jag gör det alltså för HUNDVALPENS skull. Som jag gjort med de senaste....5 hundarna tror jag?! 

Och hundvalpen nu i fråga - Ja han var nog rysligt nöjd. Det var ju massor av spännande saker, folk och djur där. Minst trevligt var en utfallande, tokskällande pudel.

Hoffas matte håller med där. Jag är ju allergisk mot rasen. Alltså på riktigt allergisk. Och även allergisk på det andra viset.   

Och den där biten om att ha en förmån att få vara inne på teoridelen. "Hur sjutton kan detta vara en förmån, att vå vara veckans-inne-valp?" svettades Hoffas min fram i ord åt mig efter 4 minuter inne. 


Undra när de har allmänträningar?

Jag tror DET är nåt för mig. Och för vilken vovve jag nu än tar med mig den dagen.


Helt okej att sova nu. 


Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4 5
6
7 8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards