Direktlänk till inlägg 6 juli 2016

Too much sh't for me!!!! Guldpåse.

Av csa - 6 juli 2016 01:52

Vaken.

För att vara så slutkörd som jag är...ett unikum att jag är vaken fortfarande.

Men så är det. När man är arg. Less. Vet inte vad jag är. Skulle mest behöva gå upp i skogen och spöa nån gran för att få utlopp för ilskan.

Men kl 2 en onsdagsmorgon är det nog inte så smart. Och jag har dessutom knappt orken för att gå en promenad så. Utesluten tanke.


Jag var ju trött tidigare idag. Som alla mina dagar är. Trötta. Låg och läste i solen...skulle bara läsa ut kapitlet och så ta en liten lur. Perfekt. Barnen vet så väl...och det bekommer dem inte en sekund att mamma tar pauser. De förstår!!!! De är med mig. Genom glädje och sorg. Genom skratt och fosterställningar.


Sen va den här dagen körd.

Inget samtal innan. Ingen påannonsering. Ingen fråga om det går bra att bara åka hit... Bara parkera här och kliv på vettja.   Idag igen!!!! Vägen förbi. I helvete heller att man har vägen förbi ute i ingenstans. BS!!!!   


Inte ens EN dag kan jag få vara ifred. WTF. Mest passande ordet jag kan just nu.

Jag kan verkligen inte fler "snälla" ordval för att be somliga människor ta sitt sk medömkande och trycka upp där solen aldrig skiner!!! Nu är det ju verkligen långt ifrån medömkan som kommer. Så jag förstår inte varför eller vart det står i min panna att jag har det minsta lilla intresse av besök!! Jag vill inte ha besök. Jag orkar inte med besök. Jag mår inte bra!!!! Det är bara oj, aj och klagomål om SITT, SIG och KÄRA SYSKON eller nån som jag ska matas med. Varför skulle jag behöva ta detta? Jag har nog med mig själv. Mår jag bättre av att lyssna på skit???? Nejtack!

Alltså. Skriv en jävla bok om det då!! Åk till nån hjärnskrynklare som har betalt för att lyssna på dynga. Jag är inte intresserad!!!!

Jag är sjukskriven. Jag behöver vila. Det är liksom lite därför jag är sjukskriven. Vila och samla ork för något av det värsta jag kan tänka mig behöva uppleva. Vilken idiot som helst borde förstå. Det är inte lätt förkylning jag har. Jag orkar inte jobba. Jag är sjukskriven. Läkare har bestämt detta.


Men.

Nä. Inte en jävla dag kan man bara få vara ifred och få "må så bra man kan" för dagen. Inte ens en dag.


Får man vara hur otrevlig som helst???

Får man skrika rätt ut??

Får man...flytta till hemlig adress??

åååå va jag önskar jag hade ork imorgon att sätta mig i bilen och åka iväg en sväng där jag inte ens behöver säga Hej  till någon. Önskar. Önskar.


Sa till sambon att han gärna kan få parkera husvagnen någonstans där ingen förutom han vet vart den står. Sen vore väl fan om nån skulle komma och störa?

Jag har aldrig bett om hjälp. Aldrig bett om att bli tyckt-synd-om. Bara önskar att få vara ifred med mina tankar, känslor, vila och andas. Har man inte brytt sig, eller pratat bort de senaste årens otrevliga måenda jag haft...varför fejka detta intresse nu?????

Hela grejjen är inte att bry sig. Det är ren och skär - förminska hur jag har det. För jag har ju aldrig fått vara "lite krasslig". Det är ju JAG som ska komma som ett skollat troll på språng så fort någon har en sticka. Jag ska ställa upp. Dygnet runt.

Sist jag sa ifrån så vet jag ju hur det blev. Plötsligt var jag den som försökte .... .... ....... ..... .


Helvete.


MEEEEEN. Då gör jag väl ett nytt försök imorgon då. Att få vara sjukskriven i lugn och ro.

Hur jävla svårt kan det vara??

Omöjligt. Vad det verkar som???


Om nån fick gå i mina skor en dag så skulle inget av ovan kunna tolkas som överreaktion eller dylikt.

Jag tror t o m någon annan med ork skulle gått ut nu...trots klockans arla tid...och spöat upp en gran.

Faktiskt.


Vet inte hur jag ska få in detta på nåt bra vis i denna urladdande blogg...
Men jag hittade massa kantareller idag. DET var ju trevligt iaf.


 

En nästan full hundbajspåse.

Bra där!!


Tack för mig. Hörs det ett vrål av ilska över landet imorgon...då vet ni vem det är...som inte får vara sjukskriven ifred...    #skjutmej


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av csa - Söndag 18 feb 22:17

Om man bara kunde få bryta benen. Vilken befrielse. Det syns. Om man bara kunde få slippa ifrån... Alla diskbråcken i nacken. Sviterna efter cancern. Gallproblem. Magmunsbråcket. Magsår och inflammationer. Tarmfickor. Rörelseproblem...

Av csa - Tisdag 16 jan 22:25


Eller vad man ska kalla det jag gjort idag?! En del av mitt nya jobb, var det iaf. Som SKA bli bra för mig. Det smakade iaf bra. Jag hade kul, bra energi, i huvudet, för att ta 2 km fyss, nöjd-känslan infann sig ikväll. Jag fick ett nytt eget kon...

Av csa - 31 december 2023 00:15


 

Av csa - 27 december 2023 23:00

"Vilken otur du har..." Är bannemej den värsta kommentaren jag fått och får. Otur har man om man snubblar och stukar lilltån. Tappar bort en strumpa eller liknande. Det jag har är nåt annat. Förbannelse mer likt.   Jag har tappat räkningen, i...

Av csa - 25 december 2023 22:45

    Den kom i år igen. Tänka sig. Fort gick det också. Bara snön ramlade ner... Men julen har varit jättebra! Förutom att H haft hög feber och varit som en trasdocka... Men har vi någonsin haft en jul när alla varit friska? Tror inte det.  ...

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4 5 6 7
8
9 10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2016 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards