Direktlänk till inlägg 7 september 2010

Osocial

Av csa - 7 september 2010 21:16

Hm...


Det är sådär. Just nu trött. Huvudet har värkt i över ett dygn. Täppt igen?!

Har jag tappat hela imunförsvaret?

Isf så skulle jag vilja hitta det igen. Och om någon hittar ett som ligger och skräpar någonstans så går det utmärkt att skicka hit det. Jag betalar portot.


Kollar fotboll. No fun. Men Idol tog slut. Glad att det har börjat igen. Det är...bra tidsfördriv. Det finns också sånna som kan sjunga. Hon...nummer två idag...hon går till Final.


Annars känner jag mig friskt osocial just nu. Men...det har sina orsaker. En del förstår. Andra kommer aldrig förstå. Men just nu känns det helt okej att bara vara det. Är inte höstdeppig. Det är faktiskt vackert ute nu och lite mysigt kallt. Fina färger. Borde ta en sväng med kameran och blanda in lite bernerfärger. Kanske?!


Sover konstigt om nätterna. För lite också tror jag. Så idag ska jag vara duktig. NU mot sängen.


Hoppas veckan går fort. Har inte vilat klart.


Måste beställa av Lindha. Hörde "något" kalla på mig och mer skall då komma.   


 
 
Lindha

Lindha

8 september 2010 08:26

Gulledej...
Jag väntar in ett par saker sen kommer det ut en produkt (vilken dag som helst) som jag kan gissa passar dig och höstmörkret ;), ledtråd = ljusmys.
Hoppas verkligen att du blir av med din låååångdragna förkylning/trötthet inom kort.
Kram Lindha

http://www.byliha.cybersite.nu

 
Ingen bild

Sinnika

8 september 2010 20:08

Usch, du har då drabbats av nåt elakt. Förresten så kanske det är kyssjukan den brukar vara besvärlig i halsen med halsont. Du Jejje beställde jag till en liten Olivia och hon sov som en ängel med den sägs det, kanske du skulle prova.

Krya på dig och dina goa lurvbollar, så fina och välpälsade. Söt rumpa som kikar in under husknuten!

:) :)

 
Inger Johansson

Inger Johansson

9 september 2010 21:27

Undrar just om det smittar via datorn? Vi har nog drabbats av "datorvirus" både du o jag för här är det exakt samma situation. Näsdukshögen växer för varje dag och huvet känns som början på ett vulkanutbrott! Kanske det känns bättre när du vet att du inte är ensam om eländet!
Krya på dig gumman:)

http://www.orville-poppe.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av csa - Söndag 18 feb 22:17

Om man bara kunde få bryta benen. Vilken befrielse. Det syns. Om man bara kunde få slippa ifrån... Alla diskbråcken i nacken. Sviterna efter cancern. Gallproblem. Magmunsbråcket. Magsår och inflammationer. Tarmfickor. Rörelseproblem...

Av csa - Tisdag 16 jan 22:25


Eller vad man ska kalla det jag gjort idag?! En del av mitt nya jobb, var det iaf. Som SKA bli bra för mig. Det smakade iaf bra. Jag hade kul, bra energi, i huvudet, för att ta 2 km fyss, nöjd-känslan infann sig ikväll. Jag fick ett nytt eget kon...

Av csa - 31 december 2023 00:15


 

Av csa - 27 december 2023 23:00

"Vilken otur du har..." Är bannemej den värsta kommentaren jag fått och får. Otur har man om man snubblar och stukar lilltån. Tappar bort en strumpa eller liknande. Det jag har är nåt annat. Förbannelse mer likt.   Jag har tappat räkningen, i...

Av csa - 25 december 2023 22:45

    Den kom i år igen. Tänka sig. Fort gick det också. Bara snön ramlade ner... Men julen har varit jättebra! Förutom att H haft hög feber och varit som en trasdocka... Men har vi någonsin haft en jul när alla varit friska? Tror inte det.  ...

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards