Alla inlägg den 27 september 2010

Av csa - 27 september 2010 22:03

Insåg att det blitt ett glapp i hurt-bloggandet igen. Anledning okänd. Jag misstänker dock att det kan varit livet som gick före.   


Tiden står inte still iaf. Både sekunder, minuter och dagar går. Igår...ja då va jag både hurtig och hurtigare. Finns t o m en avslöjande bild. Men orkar inte ladda upp nåt nu... Mitt i löpspåret så hittade Bosse en lekpolare. Tilda, goldenhund. Jättesöt och 18 månader gammal skitgla prick. Å full fräs va det i damen. Attans på ad:n!! Och skitskoj hade hundarna!!

Och så behöver man tydligen vara övertydlig...har jag hört... så Bosse va inte i baken på henne en endaste gång nej...så kan "man" sluta fundera på det också! Och han är nog inte utan könsdrift heller tror jag. Alltså ingen anledning att fundera på det heller. Tänk va lätt det är att reda ut funderingar...  

Ibland kan man fråga också, innan man tänkt själv. Det verkar inte gå så bra alla gånger. Folk har otur när de tänker. Synd om dem.  

Och tänkt...de som frågat LEVER FF!!!   

Finns så mkt folk funderar på så...ojojojo...ibland kommer alla funderingar i klunga...kan det vara höstdeppen som slagit sina klor i nån och annan eller? Tråkigt att oberörda ska bli tvungna att få höra så mkt grodor. Vi andra gillar ju att vara på g och glada!   


Borde egentligen ta ton här ordentligt. Man har väl rätt att försvara sig? Även utan...ja...status.

Men vem f-n orkar vid den här tiden?? Näe, får bli vid ett tidigare tillfälle. Och så länge kan folk fortsätta prata ett tag till...Tacka mig för det!


Det blev lite lättare på jobbet idag. "Blev av med" lite. Kanske kan få lite mer sammanhang nu. Och hoppas ff på mer av den varan "på andra sidan". Vi få ´la se!!!


Under dagens promenad så blev jag nästan sugen på en till berner. Och det av anledningen till att två pudlar lät gomseglen lämna sina platser bara jag och Bosse kom gåendes. Min hund då? Han sa ingenting...bara går och ser glad, nyfiken, TYST och snäll ut. Det är då man blir sugen på en till...berner. Själva hunden då!! Inte något annat.


Näe..för...f*n...nu är det natt för mig. Någon som skulle vilja bli väckt vid mina tider på mornarna...hör bara av er. Vore skönt å veta om att det fanns fler som gick upp innan fan själv gått och lagt sig ens...   



Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards