Alla inlägg den 3 september 2010

Av csa - 3 september 2010 18:45

Det enda jag pysslat med sen sist är soffliggande, massor av drickande (inge alkohol dock) och sovit, sovit, sovit. Men en hel del tevetittande har också hunnits med när jag har orkat hålla ögonen öppna.


Inte för att det finns speciellt mycket att se på. Blir mest irriterad på detta

  

Valet såklart!

Det suger verkligen. Är det verkligen någon som går på allt detta nonsens som våra politiker bokstavligen spyr ut över oss??

Är det ingen som förstår att det som vanligt bara är tomma löften som aldrig blir av??

  

Rösta ska jag dock göra. Vem som blir spelar väl ingen roll om man ska vara helt ärlig. För inga partier funkar för mig. Men de som är sittande NU funkar absolut inte!! Så de ska bort! Eller så blir de kvar...och då kan man fortsätta spy tillbaka på kasst styrande i Sverige!

Den är Harrypotter-brillsnoken med fjollstofsen i nacken är dock en människa jag inte tål att se ens!  

Jo, jag är full av fördomar för en som har "hand om min plånbok". Det borde jag ha stor rätt till!   och den där får han så ofta han vill av mig!


Hörde nyss på nyheterna att det nu var lite romer som blivit utvisade från Sverige pga tiggeri. Dumskallar!

Och så den där tanta som tyckte det var lite "diskriminerande" för att de var den ras de är. Enligt henne skulle det säkert inte blivit utvisade om de vore av annan "ras". Hm...  


Undra fall denna tanta haft dessa "frigjorda" hemma på sin gård, plockandes bland hennes grejjer och tager vad de vill ha någon gång...och fortfarande kallar det diskriminering när man tycker som man tycker om dem??


Jösses...

Sverige, Sverige Fosterland. Vi bor i ett land där man "får" tycka vad man vill och tro på vad man vill.

MEN för guds skull...sjung inte nationalsången!! Tyck inte illa om Romer!! Va inte rädd för 10 st invandrarkillar som står och skriker Luder/Hora/eller något annat fint ord efter oss kvinnor helt oprovocerat och öppet!

För då är vi svenskar inget annat än Rasister!!!


Förlåt mig och mitt tycke...Men anses jag på dessa punkter ovan vara Rasist för att jag tycker det är FEL...ja då är jag väldigt gärna stolt Rasist!  

Tycka vad man tycka vill...men SD är inte helt ute och cyklar i sin politik!


Men detta innebär inte att jag tycker allt som dem. Inte ens så mycket att jag tänker rösta på dem.


Men jag vill kunna vara svensk i Sverige. Jag vill kunna leva på min lilla lön utan att gå rutt varenda månad. Jag vill ha min rätt att tycka vad jag vill. Jag vill känna trygghet för mina barns skull. Vill att de ska få en bra utbildning. Vill bo kvar i hus på landet och kunna ha en fritid utan stress och jäkt och ett evigt pusslande. Vill kunna gå i skog och mark och njuta. Vill köra den bil jag vill ha. Vill ha rimligare priser på mat och bensin. Vill kunna vara den jag är och inte få skit för att jag tycker som jag tycker!!!

Vem fan har t ex egentligen råd att leva i det här landet som det är nu? De snorrika har!! De som inte uppskattar mindre än en ny Volvo varje år - kontant betald! Men hur många sånna av oss finns det????


Det partiet som kan främja dessa önskningar ska jag rösta på livet ut! 


Men då lär man väl fan starta det själv...


Äh! Tur det är fredag. Jag ska kurera mig hela helgen med lugn och ro och försöka ta det så lugnt det bara går.

(Tur att det hittills inte finns någon ny lag som klandrar en för sånt. Men innan man hinner gå och pinka så är det väl gjort en!?)

Hannah har varit krasslig under natten och hållt mig sällskap här hemma idag. Ida pluggar vidare och får ständigt nya "storhetsfasoner" för sig.   

När pappa kom från sitt vik-jobb så tog han med sig Hannah och fick henne klippt.

Hundarna har haft skittråkigt. Men de verkar inte alltför uttråkade för det. Mattes trogna soff-kompisar.   


Lutar mig nu tillbaka med ett glas Cola. Har jag tur så kan jag äta lite pop-corn med barnen också. Har vi ännu mer tur så kan vi hitta nåt att kolla på UTAN politik också!!!



Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards