Alla inlägg den 3 april 2010

Av csa - 3 april 2010 12:15

Det blev inget "Falcon-maraton" igår. Jag låg däckade som en dö en hela kvällen...fullt påklädd under täcke i soffan och , kved, ynklade...eller ja, kallat va ni vill. Jag var död! Nu återuppstånden. (Känns som nån mer lyckades med sånt levene runt påsken?!... Hm...undra vem det var? )

Känner mig piggare idag iaf. Skallen är bara halv idag...inte 5-delad...

Men hur som.
Nån text blev aldrig skriven här i bloggen igår, som sagt...men tänkte då såhär när jag vakna till efter midnatt, och insåg "misstaget"...:
Hunden skapar ju ff historia! Varför skriva klart en saga som inte är slut??  

Så idag är gubben inne på ännu mer "övertid"...och ligger just nu ute och solar sig på altanen. Tänk när man får bli pensionär...ljuvliga tanke...

Togs lite bilder här igår kväll.
På hundligan såklart. Inne tyvärr. Men, men...
(Hade nån däremot fotat mig hade vi varit fler som "dog" igår......)


Fredagsmys!!!

Bubblish är alltså ff kvar här. Det var inget aprilskämt.  Hon har inte ylat eller gråtit av hemlängtan än iaf... Kort och gott, hon är knäpptyst den här hunden??  Okej...snarkningarna ligger på den högre skalan förstås...men hon är ju i ganska gott sällskap på den fronten i det här huset.  Annars så gosar hon, svansen viftar och delar mat med gubbarna. Det är konstigt det där...alltid godare mat i nån annans skål...men, men...  Man får vara på sin vakt, för att killarna här är givmilda är ju ingen nyhet. Alltid: "-Stackars liten...klart du ska få smaka...", och så flyttar de på sig!  Lite tillsägelse har ingen valp dött av tycker jag...men tydligen tycker Falcon och Dante det. Bosses skål däremot hinner ingen på. 7-sekunders-Bo!

Det underligaste av allt. Katterna acceptera henne direkt. Har aldrig hänt med nån valp...dumkatter...

Och så var det ju såhär att det bor barn här också ja. Bubblan bor såvitt jag vet inte med några barn.  Men nu är det bara å tänka om Lina! För den här hunden fullkomligen ÄLSKAR ungar!!!



Och inga bilder är redigerade!  Har inte hunnit med i puss-svängarna än. Men de är så många så kameran får skärpa sig.

Just nu ligger utelek på schemat...så lika bra att hänga på om man ska få se nåt skoj. Over and out-going!


//Stina

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6
7
8 9
10
11
12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards