Alla inlägg den 25 april 2010

Av csa - 25 april 2010 22:15

Tröttis-Stina här.

Men några rader om dagen vill jag få ner iaf. Varit på Rocklunda utställningen med grabbarna. Det var off-debut-dags för Bosse och vad Dante kallar det vet jag inte...mest långtråkigt stillsamt tror jag.  För lite action för bulldozern tror jag.

Men det gick fint idag! Blir nöjdare ju mer jag tänker på det faktiskt. Åkte dit med förhoppningen om ett rött på lilleman och inte så stor med Dante. De är ju inte i så fin päls-charm nån av dem. Och det är ju en skönhetstävling det dära ringspringandet faktiskt.

Hallen var ju i år inte "skyffet" vi bernerägare vanligen blir förpassade till, utan den stora "fina" ist. Kan tala om att snorhala golv och näst intill osynlig ring var vad vi fick. Jag vågade inte springa på kan jag lova. Då hade vi gjort succé i pom-pom-ringen eller nåt.
Domarbyte blev det också. En ny bekantskap för mig. Carl Gunnar Stafberg. Men va fasen...hade ju anmält så vi åkte. Snål är jag vad det verkar.

Bosse fick tampas med ett gäng fina juniorkillar. Han blev placerad som nummer 2 i sällskapet och fick ett CK!!  Härligt!! Kritiken:
Helhet: Utmärkt
Mask hane, mkt bra huvud, korr bett, bra hals och skuldra, aningen lång i länden, kunde vara lite bättre vinklad bak. Rör sig bra.
Jkl: 1:2 CK

Tackar vi för! Och bilderna absolut tack för Madde!

Lite väntan och pladder...men så vart det dags igen för äldre herren.

Kritik:
Fint mask huvud bra uttryck, bra hals och stark rygg, utm benstomme, rör sig bra från sidan, bra päls och bra teckning
Chkl: 4 CK

Tack för den åsså!

Och så fick jag också äran att vara med i Berntiers uppfödargrupp med Bosse. Nytt för mig, den utställningsinkompetente her self ...men det gick ju fint! Vann gjorde de och Grattis Eva och Stefan till uppfödningen!

Vi tog några bilder igår när Bosse var nybadad. De är lite roliga å kolla på idag faktiskt. För i min ögon var han skaplig då och mindre skaplig idag...

Ok...lite mkt öron å sånt igår men annars fluff-fin enligt matte!! Men, men...nästa gång han får bada dagen innan får han stå och sova så inga lockar ramlar fram och pälsen plattas till.

Erkänner dock att det var en trevlig utställningsdag...trots jag + utställningar = passar sådär ihop, ni vet......kan det vara resultaten som ger känslan?
Näe. Det var nog alla trevliga människor att prata med!! Och att Bosse spelade sina kort bra och tog allt det nya med ringspringandet inne i en utställnings-akustisk hall, fylld med "konstiga" raser och ännu tossigare folk, som vilken vardag som helst. Går det inte att leka med eller äta så pinkar jag på det och går! hehehe... Men vi påstår ff att pölen inte var vår!  

Gonatt på er!


//Stina
 
Komm.:
Madde:
Va vad de ja sa....!!!! hehehe Sa ju att han skulle rocka i Rocklunda!!
Stort grattis igen till båda grabbarna!
Kram M
 
Ingrid:
grattis till båda grabbarnas fina resultat.

Ingrid
 
Kicki & tjejorna:
Sååå kul att träffas igen...2 dagar i rad!! yheee me like!!! grattis grattis till gårdagens framgång...såååååå kul!!!
KRAAAAAM Kicki
 
Sanna:
Stort grattis! Det gjorde ni bra - vilket inte är förvånande med ett gäng snygga fyrbenta killar som dina. :o)

Sov du på gott i lördags eftermiddag?

Kramar.
 
AnnCatrin:
hallå!
superstort grattis till finfina rosetter!!!!
härligt! kramen AC
 
Malin Källström:
Grattis till de fina resultaten!
 
Anneli:
Hallå !
Men grattis till toppenkritikerna och en massa fina rosetter Skoj !
Gillar Bosses "ordspråk" haha..
Kramkram Anneli

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6
7
8 9
10
11
12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards