Alla inlägg den 12 april 2010

Av csa - 12 april 2010 00:00

Hade ju tänkt blogga varje dag den här veckan. Varför? You tell me!  

Men idag har jag ju inte hunnit vara så flitig som "skolboken" tycker. Bara varit ute sen jag kom hem från arbetet. Hann med en snabbkaffe och lite rekrytering per telefon. Sen var det dags att jogga. Döttrarna ville cykla och nån fick äran att springa efter. Gissa vem?

Karln har påbörjat buss-saneringen.

Dante och Bosse har fått långpromenader med husse när han var och handlade. Nöjda verkar de snarkande två nu vara...

Falcon hängde med på cykelturerna. Det var vad han orkade idag verkar det som, för mitt i allt gick han hem.  Ja...han vet vart han bor och han vet när han vill gå hem. Varför stoppa honom?

Grannen var så omedvetet ironisk idag så jag hade svårt att hålla mig...karln kunde ju iaf borra ner näsan i baksätet på bussen för att garva han! Somliga har det för bra förspänt i vardagen!!!

Annars känner jag mig mer eller mindre som Anna Skipper. Överallt pratas och tjatas det som bantning, hålla igen, komma in nån jävla beach-fit och/eller att dra ner på allt gott... För guds skull folk - Sluta tjöta öronen av t ex en Mig som inte vill/orkar/eller för den tror det minsta lilla på era löften - Ni kommer inte lyckas!!

Ja vet...sanningen gör ont. Så sluta fråga mig om ni inte vill ha svaret...

Gonatt!


//Stina
 
Komm.:
ingrid:
Jag vill veta mer om grannen!!! Berätta!!!

Och den där sanningen har gått upp för mig för länge sen. Det lyckas fan inte!!!!!!!! Men jag gör dock tappra försök...varje dag...till middag...sen är det kört liksom.

Kram / Ingrid

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6
7
8 9
10
11
12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards