Alla inlägg den 5 april 2010

Av csa - 5 april 2010 12:30

...för nån jäkla sol nu kan man ju bara drömma om. Pissväder! I mars däremot var det ju guld. Finns bara bra grejjer med den månaden. Våren kommer alltid igång...och så fyller jag år. Inget av det kan ju vara till av nåt ondo?!

Tänkte ge lite bilder här. Som sagt, det var ju sol. Då funkar kameran.

Härligt lerigt och soligt. Mkt uteliv har det varit. Äppelträden håller på att "beskäras" (ev. mördas) och det kommer fram både det ena och det andra ur snöslasket på backen.  Men hundarna har skoj iaf. Och njuter av att vara snyggast i världen.




Ja är man "gammal" farfar så är man.  Lika bra å inte lägga sig i de där pirayatändernas tuggelitugg. När man äntligen fått Bosse att "äta" (och "ätas") av nån annan...så kan det ju vara skönt med liten "läkningsperiod" av öronsnibbar och andra kroppsdelar...


...fattas bara solbrillor på den här herren nedanför va?

(Egentligen är han under flygplans-åskådning. De är mycket fascinerande om man heter Bosse!!)

By the way! Attans coolt med cert på brorsan igår på Lilla!  Hejja Släkten!! Tur för Malte att han också har en såå snygg bror tycker jag! .  

Igår, höll jag på att glömma. Vi hade brudar här.  Så i det fina soliga tog vi en promenad med lite mkt ler-inslag...med Malin, Bertha och Annika. Det var mysigt!! Det är ju bara synd att tiden är det enda man har för lite av hela tiden... Men Bosse och Dante tyckte nog mest det var kul att få sällskap. Då tjötar matte lite mer med andra än på dem hela tiden... Tyvärr vet de ju inte om att jag sällan lr aldrig blir mål-lös...så de lär få höra ett och annat idag med.

Sen var det som "vanlig" dag här hemma. Husse åker och jobbar (typiskt karlar att alltid dra det lättaste lasset...) och vi andra sköter oss med vårat. Städar, busar, plockar, busar, äter, busar, fixar med hamsterns och katternas dagliga skötsel, busar, sover, busar...osv osv osv...



Falcon är inte bara gammal...har är busig också!

Avslutar med de där sista "odjuren" här hemma. Sen blir det språng-marsch in i duschen. Gratismiddag är på tok för gott för att inte åka iväg på! Ciao!!!



//Stina
 
Komm.:
Ingrid:

Vilka go bilder Stina.

Är du redan trött på Bubblan? Med tanke på ditt inlägg i min blogg!!!

Ingrid

Svar från Stina:

OOOnej Ingrid!! Jag/Vi är absolut inte trötta på Bubblan. Hon är en helt underbart go tjej!! Men hon var bara till låns och inte ment för att stanna för gott här. Lina var bara snäll å lät oss prova på att ha en "utan snopp" en stund. 4 vovvar här är en för mkt för lilla huset - TYVÄRR!!! ( Men lucky them som får ha henne för gott  <3

 
Shanie:
mysiga nästan vårbilder ju ! ja alla bilder är fina men falcon som solar, åh så vacker han är på den bilden !

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6
7
8 9
10
11
12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards