Alla inlägg den 8 april 2010

Av csa - 8 april 2010 20:00

Har idag haft några inre utbrott...igen. Nej jag går inte omkring och är vrålarg jämt...orättvis tanke där!  Men va gör man när man tvingas att spendera massa tid med någon man haft låååångt tålamod med men inte klarar av längre??? Jag håller på att gå åt iaf...det liksom kliar i hela kroppen varje dag numera. Funderar och funderar...en ny tjänst kanske inte vore så dumt iaf...?! De e ju liksom bara å söka den, sa sambon...

Haft möte typ hela dagen idag. Det var mkt matnyttigt och spännande. Dock kan jag hävda med all säkerhet utan överdrift, att hade det varit några själar mindre inblandade hade de stackarna från Götet kunnat åka hem redan efter halva dagen, men igen-korkat verkar det vara hos somliga. Samma fråga om och om och om och...stöööön. Hur dum får man vara?? Snart måste jag nog kläcka frågan som jag gjort en gång tidigare på förra jobbet åt en riktig viktigpetter som dock var svårt trög...:
-Är du så jävla dum eller spelar du??

Jag fick inget svar på den frågan dock...han funderar nog ff på svaret tror jag...

Har för övrigt infört denna vecka som sov-/vila-/slö-variant. Det känns som det inte sitter ivägen någonstans och min trötthet som försvann för ett tag sen är tillbaka. Skulle kunna sova dygnet runt tror jag. Idag har jag iaf varit så duktig att jag införskaffat vitaminer i högvis. Man kan kanske prova?! Funkar det inte...ja då blir jag väl tvungen att göra nåt mera antagligen...

Men jag börjar med att slöa så mkt jag bara orkar! Det är faktiskt riktigt härligt och känns om det bara har gott med sig. Feels good - Must be good!

Ja..nåt mera att förtälja??

Skulle varit på husvisning idag...men valde att slappa ist...

Skulle ringt ett viktig samtal idag...men det försvann ur minnet... Kommer nog en dag imorgon också kan jag tro.

Ska dock ta och bada lite barn här och nu, för de luktar så gott och är så mysiga efteråt. Sen ska jag och soffan vara riktiga kamrater resten av kvällen. Ska bli gött!

Mera om mera en annan dag...


//Stina
 

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6
7
8 9
10
11
12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards