Alla inlägg den 6 februari 2011

Av csa - 6 februari 2011 23:25

Blev inge omvårdnad av Mig idag.

Sovmorgonen fick jag dock. Klagar inte på den!

Hundarna drog vinstlotterna istället. DE fick utanpåvården. Tofsiga öron blev släta(re), klorna blev kapade och näbbkängorna är borta!

Fan...Falcon har väl de snyggaste tassar man kan önska.  Fixade alltså. Annars är de katastrof-lurviga. Mest under liksom?! 

Vill ha dem på alla mina killar. Går det att fixa??

Dock måste jag hålla med Åsas dotter Nattis. När Dante var liten så sa hon alltid att han hade de sööötaste tassar som fanns. De är så tjocka, täta och runda. De är de ff, lite större bara. Max 4 strån på varje som står "fel". Underbart för en som inte kan hantera en sax.


...sjuka tankar kan anses av någon utan hund va?   


De har också fått sina egna promisar idag. Med husse. Han ville inte byta med mig som låg på alla fyra och bröt ryggen under klippningen. Förstår inte det ja...?!... Men jag är van. Han vägrar ju och har alltid gjort. Kan ju inte börja vägra jag också...för då kan man snacka om hundar som kan trippa på klorna  . Nej, inte ens dem klipper han.


Just ja. Får ju inte glömma det viktiga meddelandet vi kom fram till att vi måste få ut nu i tid!!! 

Även i år så har vi Drop-In för alla med HANAR inför Sala.

Kaj kommer trimma dem till något ni aldrig kommer glömma!!

Själv är jag i desperat behov av hjälp, som vanligt. För Kaj får INTE saxa nåt på mina vovvar!! Onooo!! Pälsmord blir de då och en formklippning som ingen kommer kunna gissa formen på! (Men det är inget jag tänker tala om...eller?!...ojdå!!   )

Ja..så vi säger väl VÄLKOMNA!!   

(Vad gör man inte för att få bort konkurrenter liksom?     )


Annars så kan jag konstatera att jag älskar diskmaskiner.

Det inser man när man måste handdiska. RIP vår trogna lilla hjälpreda...


Önskar också att någon vill komma förbi med ett stort släp och bara kasta sig över allt vi har samlat på altanen för att åka till tippen med.

Lär inte hända...men..önska kan man väl få??? Suck...


Ett tråkigt besked tog udden av mig idag. Ett "barnbarn" som har det jobbigt.    Många, varma kramar och tankar till ägaren!!! Att våra berners inte kan få leva långa, friska år är bara hemskt!!! Så vackra. Så goa. Så varför får vi inte ha dem länge, länge...och FRISKA!!

Världen är orättvis! Och det gör så ont...


Vet inte vad som tagit åt ugglorna, räven och nåt annat tjoohoo:ande djur här utanför. men nu får de ta och knipa igen. För jag har alla planer på att SOVA HÅRT OCH GOTT i natt!!!



Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards