Alla inlägg den 17 februari 2011

Av csa - 17 februari 2011 18:41

...skrattar....inte.

Det svänger i lianerna.


Läste en blogg nyss. Den var roande ur många olika vinklar. Inte minst alla stavfel. Men även innehållet. Den handlade om avel bl a. Den kritiserade kända uppfödare, hanhundsägare, utställare, valpköpare...ja...den kritiserade nog allt och alla.

Varför har människan själv hund? För hundfolk verkar ju vara idioter rakt igenom??

Det roliga med den var att i var och varannan mening kunde jag säga: "Dito" åt.

Här visste man allt och allt. Man har ju faktiskt haft sin hund i avel. Två gånger. Vanan är ju stor då.    Så stor att man liksom kunde avgöra fel och brister man inte ska avla på. "Dito" - den egna hunden har nog allt++ av det nämnda i sina blodådror som människan beskrev som icke bra.

Ibland undrar jag om man lever i Candid Camerans värld??


En annan blogg. En kär väns blogg. Alltid trevligt retfull att läsa. Gillar sånt jag!

Undra vad det är för sattyg hon planerar nu då? Tror jag måste ta till lite utpressning i ämnet. hehe...


Mina fina hundar mår bra allihop. Barnen också. Bortsett från snorigheter och hesan. Dock är det väl för mkt önskat att den ena ska bli som jag var förra veckan. Tvingad till tysthet.   Hon brås ju på sin far så, så lätt kommer vi nog inte undan...  


Lite ont. En nära är dålig. Det gör ont i mig. Inte bra. Inte alls bra. Lite ledsen blir man över sånt...  


Har haft en mysstund nyss. Känns bra. Sugen på sockerkaka helt plötsligt?! Måste vara med barn. Jag åt ju - nyss!! Ska ta en varm dusch så går det nog över. Sockerkakssuget alltså!   


...kanske ska se om man kan nätshoppa lite senare? Garderoben är så tråkig att den gråter åt sig själv snart. Tänk om man kunde få någon att handla ÅT en?! Gudars va trevligt det skulle vara. Ja...om de hade min smak då, förstås.   Men jag undrar...va har jag för smak egentligen? Om man föredrar mysbrallor och enormt stora tröjor...är man Sporty då?   


I helgen, ett önsketänkande, så böööör jag åka och klippa mig! Det var dags för 5 veckor sedan. Färg i håret skulle inte heller vara fel. Det är grått, grått igen. Men...det stannar nog vid önskan. Och nästa helg är det ju kört åt alla håll. Va är det med mitt liv? Hinner inget!!
Planerar nog lite ledighet framöver...


Och idag blir det sängen TIDIGT!! Jag är ett levande lik av trötthet...dag ut och dag in...


Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards