Alla inlägg den 14 februari 2011

Av csa - 14 februari 2011 23:34

Egentligen har han John B ropat för ett bra tag sen...men eftersom jag va så kass på bloggfronten förra veckan så tänkte jag iaf börja denna vecka med ordning i ledet!


En hyfsad dag. Försatte mig själv i ett ganska IQ-lågt arbete dagen ut. Eller kanske dagsformanpassat? En avstickare för att prova nya skor. Jag tror på de nya. Något ska väl någongång bli bra??


Kom hem och möttes av en enorm rosbukett. Min goa sambo!   Hannah va dock ledsen. Hon hade inte fått/hunnit göra alla hjärtanskort till oss...   Men jag förklara snabbt att det behövdes inte några kort. Vi är ju alla hjärtans-kära i vår familj, alla dagar på året. Familjen Lite bättre...Lite gosigare...och mycket snyggare - alla dagar!!    Hon köpte det med hull och hår. Och så åkte mungiporna upp lite mer.
Det är mkt känslor hos lilla damen nu.


Den större damen är bara sååå uppspeedad för onsdagen. Uteaktiviteter i backen med omnejd, heldag. Hon har redan nu bestämt sig för att ta med skridskorna och pulkan. Så kunde hon varva.

Hoppas hon kommit på att Hon blir den som får bära på allt också...


Unnade mig själv en sväng till "grillen" efter kaffet. Gud så skönt! Blev lite röaktig. Men det är ju borta imorgon, så ingen fara på taket. Har saknat detta och ska fortsätta nu när jag hittat det "nya" stället. Har typ funnits hur länge som helst. Gud va man hänger på byn ofta!   


Fortsatte "egenvården" med en ljuvlig middag och efterrätt till.

Kan säga att Mätt är en underdrift just nu.


Annars så...

Längtar jag till fredag. Har nu hittat en firma som hade vår diskmaskin MED utkörning, inkoppling och adjöss-fixar den gamla.

Nästa helg ska jag diska big time!!   

Va?? Tycker ni det verkar som jag har ett tråkigt, enkelspårigt, vardagligt liv? Ojoj...ni skulle bara veta allt som händer emellan ALLT jag förtäljer här...  
Det är en hel del. Secrets are kept in my safe.   Ja sånt som skulle kunna försätta berg och ändra vägar. Precis. Spänningen är olidlig.


Har lust att dyka i säng nu, men har lite träningskläder kvar att packa. Ska dock ta det jättelugnt!! Är inte helt repad i luftrören sen röstbortfallet och hostan från förra veckan än.

Träning är ju bra...men inte jättebra i alla lägen. Lugnt får de bli. Skotträna klarar ja iaf.

Gud va jag ser fram emot Cupen with the Crowd!!!  


Hoppas ALLA våra nära och kära haft en mysig Alla Hjärtans Dag idag!! Det har ni förtjänat!!!


Ååå...sim saala bim...I´m sleeping now.


Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards