Alla inlägg den 15 februari 2011

Av csa - 15 februari 2011 22:25

Richard Montanari. Kan inte något förlag ta och skapa en ny bok på svenska med honom snart?? Det var såå länge sen man fick sjunka in i hans underbara romanvärld...  


När jag var yngre så älskade jag att rita. Ja...jag var väl aldrig så bra på det som min sambo (faktiskt) är. Apropå det. Han lovade mig en speciell tavla för över 10 år sen. Vart tog den vägen?? Vågar lova att han t o m hunnit glömma vad det var han skulle skapa åt mig... Hm...


Succé eller rabalder kan man också skapa. Med ord och göromål. Dåligt valda...kan det lätt blir hett om öronen. Fint valda kan det göra underverk.  


Jag skojjade lite med kära Lola igår. "Det som händer i Linköping...stannar i Linköping!". Jag skapade något där.   För idag kom det ju t o m upp på morgonmötet.   

På innebandyn skapade vi några riktigt fina passningsmål. Ett var jag inblandad i och det blev jag riktigt nöjd med. Det var så lätt liksom.

Hoppas nästa helg ger många sånna tillfällen, och avslut.


Trötthet skapade jag ett ansikte idag. Jösses. Vilken åktur till jobbet imorse.   Satt med radion/cd:n på allra högsta ljudnivå och nöp mig själv hela vägen. Ögonen va så grusiga så jag såg inte ens halkan. Borde ju dock förstått att det fanns en anledning till att jag var den enda som gjorde omkörningar...  


Längtan efter valpgos skapas varje gång man är mitt i det. Kan man någonsin få nog av sånt, eller blir man bara mer och mer valpidiot?


Några skapelser verkar aldrig gå i box. Förbaskade hallen på ovanvåningen... Inte klar ännu!! Varför är sista strykningen så trög? Hur ska vi fixa trappväggarna?

Lusten att skapa det "nya" köket börjar växa fram istället. Attans. Börjar bli som sambon...   


Lilla vädret vi har skapar dock inget av godo, för min smak alltså. Idag har det nog snöat hela dagen, från alla håll... Onödigt skapande där!! Tänk om - Ge människan vår nu - Tack!


Ska strax skapa jordens snyggaste störtlandning i sängen. Jag kommer ta guld i den grenen idag.

T o m Törnrosa skulle bli avis på hur lättsövd jag äro numera...


Undra vad man ska skapa för genidrag imorgon då...



Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards