Alla inlägg den 10 februari 2011

Av csa - 10 februari 2011 23:02

Dagen har varit mkt konstig.

Imorse va allt lugnt. Ff ingen röst dock! Börjar bli irriterande detta! Somliga fnissar åt hur jag låter, andra ryser (eller du kanske hemligt gillar det Lola?  ) Några höga ljud får jag till emellanåt iaf. Men...skippar ansökan till Idol!!

Lite jobbigt är det när typ telefonen ringer. På jobbet var det ju lugnt. Va bara att löpa som en gasell till Elin så hon fick ta samtalen!    
Men här hemma är det bara att sitta och titta på telefonen och försöka göra sig nådd på annan metod. Det är ju ingen vits att prata i telefon när man inte kan låta!!

Jäkligt sugen på att ringa K´s kusin Marko dock. Hehe...och väääsa igen lite...  


Och så kom snön då. Decimetrar tror jag. Det är liksom inte över än...

Plogningen är ff ingen som har som jobb i den här kommun eller???????
Det är bedrövligt hur de leker med folks liv. För det är faktiskt farligt enligt mig, när det inte är skillnad på åker, dike och väg och vägpinnar finns det till ca 60% här! De resterande försvann i november.

En möjlig orsak till att....

Det ENDA roliga med detta var att på hemvägen så hittade jag ett stycke buss i diket! Helt underbart skönt!!! De jävlarna har ju prejat mig, prejat hästar och gåenden, buskört i år - så det är bannemej på tiden att de får prova diket själva!!
Detta är inte alls någon rolig erfarenhet jag har vecka ut och vecka in på våra vägar här ute i buschen. Har faktikt inte sett någon skylt om att man är tvingad att stanna så fort en buss kommer - för att den ska få ha fri hastighet och köra i mitten av vägen??? Och om jag tycker illa om deras beteenden, det är ju rent av livsfarligt!!!!...varför måste en viss person ALLTID lägga sig i detta tycket på FB?  Usch!   Stalkervarning på den! Kanske ska ta och ordna en åtgärd på detta... 


Pga vädret så vågade min kloka mamma sig inte ut på vägen för att skjutsa hem döttrarna nu ikväll. Så de sover där! Mycket konstig känsla!! Tur man har hundarna säger jag.

Det mest skumma är att jag liksom inte behöver ta hänsynen till någon. Vore jag på det humöret kunde jag spela musik så det donade om det.   Men...då får ju inte hundarna sin skönhetssömn förstås.


Och det kan en kille behöva.   


Inte mkt till tid för datorn till helgen tror jag. Så...jag lever fast jag inte kommer blogga OM nu så blir fallet. Förvarning bara! Men tack för att mina rader saknas de gånger de uteblir!

Nattinatti. Ber till högre makter om att få plogat så jag kommer till jobbet imorgon!!!!


Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19 20
21
22
23 24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards