Direktlänk till inlägg 22 januari 2012

Helgen passé i Ett, Tu, Tre...

Av csa - 22 januari 2012 22:24

Det var då fasligt va fort den här helgen skulle svika mig då!? Jag var (som vanligt) inte klar med den...och har inga planer på att någonsin bli klar med fritids-njutningar heller! Älskar att vara ledig!!

Det finns folk som säger sig fast bestämda om att fortsätta på sina jobb/sysselsättningar om de så vann miljoners miljoner. Näää. Inte jag. Jag är ärlig bara.

Skulle nog förvalta slantarna på fritid, drömmar och utbildning då faktiskt. Tänk att få gå massa kurser med sånt man är såå nyfiken på. Det skulle jag göra iaf! De är ju tyvärr hugaligen dyra sånna där intressanta kurser.

Men nu är man ju inte miljonärska. Då får man gå och jobba imorgon. Det är inte fy skam i den här kommunen i dagens läge kan jag säga.

Förra veckan...100 ytterligare uppsägningar på ett av hålans största företag...   


Men helgen som var har iaf inte varit helt död. Hundarna har fått träna nyttigheter, mest lydnadsbaserade. Den mest skrattretande av dem två är iaf Dante. Han har gått tillbaka till galet valpstadie eller nåt!? Är mer högt än lågt och buuuusig!!!! Det spritter i hela honom och kunde han prata sa han nog (i ett rasande-sammanhängande-tempo):

"Va ska vi göra??? Ska vi göra ALLT?? På en gång?? Nuuuu??? Sa du sitt?? Du SA sitt va??? Ska jag gå fot då?? Ligga kanske??? Ska vi buuuusa??? DE sa du va?? VA?? VAAAA???

  

Jag är ju allergisk emot att vara neggo-förare så jag har problem med att hålla mig för skratt. Jag har liksom inte brått med nå prestige, vi ska ha kul bara, och om det innefattar hoppa högre än högst och använda svansen som propeller av GLÄDJE - fine with me!!

Allt ska inte vara så mördande allvarligt. Tack för att du förgyller träningarna Dantemannen.


 

Mr HAPPY!!!
"Inga" öron (aka glada öron) och svansen sopade snön åt alla håll. Haha...glädjespridare!!


Idag har vi roat oss med pulkor. Mestadels hela dagen faktiskt. Först var jag, tjejerna och hundarna i våran backe och röjde. Dante var den enda som fick sig en ordentlig vända. Blev överkörd helt enkelt. Eller under-körd kanske vi ska kalla´t!? Han flög iaf åt ett håll och tjejerna åt det andra. Så kan de bli. "Se upp i backen annars får du hål i nacken!!"
Men inga sura miner på nån inblandad tack och lov.


Vidare for vi till Soptippsbacken efter krokodiltårar på Ida. Har aldrig sett henne såå sugen på nåt faktiskt. Nåväl. Ingen har väl dött av mera frisk luft??


 

Lite kass bild va!? haha...
Men "bulan" i mitten i backen är Hannah som utför rullning-under-skrattanfall, och de högst uppe är de övriga i min flock.


Det sista vi gjorde var att testa backen som skymtar i bakgrunden på bilden. Skidbacken. Hm...borde inte kanske gjort det nej...  

Ida flög ur pulkan i första åket. Hon blev nöjd på det hela där och då. Sunt.

Hannah åkte först tefat en vända. Uuuu...vilken fart.  

Andra åket tog hon pulkan i besittning. Det höll på att sluta riktigt illa, med facit på hand. I en j**la fart kom hon ner och där "uppsamlingsringen" på backen var, tog farten inte stopp för henne inte. Hon fortsatte...rakt mot en bänkplats. Som TUR är så hann hon få upp händerna och duckade i sista sekund (vet ej om det träffade någonstans helt ärligt), och for in under hela alltet.   Hade hon inte gjort det...vill jag inte vet hur många tänder på minusskalan (och värre kanske?) det kunnat sluta med!   
Hjälmen var PÅ men hon var rätt groggy efteråt. Hoppas INGET är nåt!!

Sjukt modig är hon iaf. Min lilla skrutta. Hade ALDRIG gett mig ut för den där branten kan jag lova...uuusch.   


Hem och vände en sväng och sen fick jag lite egentid i värme medans de övriga fixa bilen inför veckan. På fredag kommer den stora make-over:n. Åh va trevligt det vore med t ex 5-dörrars igen.   
Jag älskar ju min gråa och har ingen lust med en ny. Så jag hoppas på en bra uppfräschning så vi kan umgås mera.

En inte så värst trevlig nyhet träffade oss här på kvällen.

Vargnyhet i krokarna. Nä. Gillar inte sånt. Det måste finnas trevligare platser att bo på?? Arbetslösheten ökar drastiskt om vi ska dra fram nåt av ondo för tillväxt, om de inte visste det!!   

Hur som. Denna löper. Har revir-bildning i tanken enligt Länsstyrelsen som tydligen varit ute och rekat hennes planer. Hur man nu gör det? Rekar alltså.

(Tänkbart senarium?... :)

"-Frågar Du vargen va den har tänkt sig idag då, Pelle??? Jag frågade ju den förra!!"   


Jägarn nästgårds påstår sig sett spår av en STOOR en på andra sidan av oss, vid energiskogen. Jag vet inte vad jag tror på. Ingen idé att skrika "vargen kommer" liksom. Men gillar att ha det lugn här och hoppas de håller sig på avstånd bara. Tack för det! Vi skulle inte trivas ihop. Jag gillar inte "hundar" som bits. Gillar dessutom de hundarna jag äger. Barnen också för den delen. Sambon borde klara sig.


Nu önskar jag mig en god nattssömn. Blev tvungen att vicka i mig kaffe rätt nyligen pga skallendunket. Sånt brukar ju kunna hålla en lite mer vaken än nödvändigt... Hoppas det inte stämmer.

Kan blir en låååååång arbetsdag imorgon. Vi får ´la se.



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av csa - Söndag 18 feb 22:17

Om man bara kunde få bryta benen. Vilken befrielse. Det syns. Om man bara kunde få slippa ifrån... Alla diskbråcken i nacken. Sviterna efter cancern. Gallproblem. Magmunsbråcket. Magsår och inflammationer. Tarmfickor. Rörelseproblem...

Av csa - Tisdag 16 jan 22:25


Eller vad man ska kalla det jag gjort idag?! En del av mitt nya jobb, var det iaf. Som SKA bli bra för mig. Det smakade iaf bra. Jag hade kul, bra energi, i huvudet, för att ta 2 km fyss, nöjd-känslan infann sig ikväll. Jag fick ett nytt eget kon...

Av csa - 31 december 2023 00:15


 

Av csa - 27 december 2023 23:00

"Vilken otur du har..." Är bannemej den värsta kommentaren jag fått och får. Otur har man om man snubblar och stukar lilltån. Tappar bort en strumpa eller liknande. Det jag har är nåt annat. Förbannelse mer likt.   Jag har tappat räkningen, i...

Av csa - 25 december 2023 22:45

    Den kom i år igen. Tänka sig. Fort gick det också. Bara snön ramlade ner... Men julen har varit jättebra! Förutom att H haft hög feber och varit som en trasdocka... Men har vi någonsin haft en jul när alla varit friska? Tror inte det.  ...

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19
20
21 22
23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards