Alla inlägg den 12 januari 2012

Av csa - 12 januari 2012 22:36

...har jag blivit en varannandagars?? Nä. Bara tillfälligheter, garderober, jobb, barn och annat vardagligt däremellan. Men jag har väl inte varit så saknad så någon mått dåligt pga det va???   


Å så lite jobbigheter idag då. Hm... Har två jättegoa vänner som är iväg på flykt från jobbet och idag har jag då haft fjärilar i hela stora magen pga dem. De skulle ha lite "fyskoll" med löpning m.m Jag har eventuellt haft det jobbigare än dem fast jag inte varit i närheten av ett par löparskor.

Men så fick jag höra en inte alltför trött röst i telefonen här på kvällningen och det känns jättebra!! Fan så duktiga de är!! Jag är stolt som varit peppare.

Ja, vaddå?! Nån ska väl ha den rollen också? Varför har vi annars arbetsledare, chefer, övermän och kungar? Alltså...om en peppare inte behövs så varför skulle... (räkna ut resten själv)   


Det är lite konstigt att man liksom dösaknar de där busarna samtidigt som jag absolut inte vill ha dem tillbaka!? Jo, Nån dag vill jag ju ha det. Men absolut inte före nästa år. Hoppas ingen av dem läser detta...men gud så tomt det är utan dem!!!!   Inga spontaniteter typ. Inga gapskratt eller "Tjena....Kompis!" Bara på räls. Raka hörn och vida vinklar. Hm... Jag hoppas de en dag får veta detta dock!!


Men så har man andra nära och kära som får bli lite mera nu då. Stackarna... De är tur att de är kämpar!!


Lite snuvad på godis idag. Ingen fys!! Jag som sett fram emot att få träna ryggen svor allt en salva vid 9tiden. Men...är man så morgonpigg som jag är *host, host* så kan man ju istället gå hem lite tidigare. Så jag tog fys - på min fritid! Borde bli månadens anställd som kan sånt!   

Trött rygg nu. Vet inte varför men den är liksom...trött. Inge ont sådär men ja...(tjatar) trött i den. Vill liksom bara skjunka ihop som en liten chipspåse på sluttampen en fredagskväll.

Tur det är fredag imorgon. Dock lååååång fredag... Attans då!! Men har man tur så kanske det blir chips efteråt??


Sen kommer helgen. Det ska hända grejjer då. Lite ditt och lite datt och ett och annat fnatt.

Gonatt!




Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19
20
21 22
23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards