Alla inlägg den 14 januari 2012

Av csa - 14 januari 2012 23:45

Blev lite omplanering av dagen. Träningen blev flyttad så då blev det annat på agendan. Hemmapul av olika valörer.


Bl a så fick karln för sig att garderoben skulle byta våning i huset. Helt enig. Men...fyyy va tung den var!!

Ner kom den. En och annan blesyr och svordom medföljde. Spagettiarmar!!


Städade av lite på nedervåningen också. Övervåningen är en krigszon just nu. Målarattiraljer både högt och lågt och för inte tala om möbler som inte hittat rätt. Men det blir nog bra det där åsså. Nån dag.


Blåsigt och kallt ute. Brrr. Tog mig dock i kragen. Det kan ju hända att nån får syn på de där hundarna man har och man vill ju inte bli anmäld för vanvård.   Men lite saxning av tassar och kloklippning fick "hemskheten" att bedarra. Runda, fina tassar igen. En fick ett halvbad och bägge fick pälsarna genomblåsta och borstade. Nej...värre metoder behövdes inte för att få dem kramgoa igen.

Så de är nog inte så förskräckligt omhändertagna trots allt.   Okej. Ska erkänna. Det blev lite blodvite av kloklippet. Guilty there!!


Sen hanns lite mera med...och så åkte vi på kalas medans doggarna fick slappa hemma. Och fikat var ju som vanligt för mkt av. Nåt kilo pluss igen. Tackar!!


Hem i all hast för att döttrarnas nya favvoprogram endast var några minuter bort. Gladiatorerna. Hannah är fullt och fast bestämd för att hon ska bli en sån när hon blir stor. Skulle inte förvåna mig.

Ida antar sig sina fina sidor under programmets gång. Referera kan hon!! Analyserar dessbättre. Definitivt farsarvet som går igenom där. Jag analyserar inte. Jag vet redan.   


Så nu kan jag den här dagen också. Bevisligen så är jag sist klar med den i det här huset också. Alla andra är redan i drömmarnas land...


Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19
20
21 22
23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards