Alla inlägg den 5 januari 2012

Av csa - 5 januari 2012 23:45

Dagen gick vidare...i snällare format. Tack!!


En ren hund är bra. Fluffig och go. Dock har stackarn skurit en trampdyna på det vassa frostknögglet igår. Kanske får fixa sko åt honom om det ska fortsätta vara så "vasst" ute?! Han bryr sig dock inte. Lite bloddripp är väl inget hinder? Lika gla på tre ben om galoppen faller in. Stupid dog.


Inge mer kräks från Hannah på andra halvan av dagen. Bra!! Jättebra!! Fortsätt så!! Själv har jag ont i magen. Tror det beror på alla pepparkorn jag häft i mig... Förebyggande kanske inte var så smart?  


Sambon kom hem efter halva dagen. Thx God for it. Dock somnade han ju som en vaggad bäbis vid hemkomsten. Men han var ju här iaf.   


Hamstern har varit på joggingtur nu på kvällen. Det var dock ett tag sen, tyvärr. Jodå. Roffe lever i allra högsta grad.   Har nog inte förtäljt så mkt om honom på senaste tiden.

Dålig matte! Mkt annat.

Han har kvar "bastkjolen och haklappen". Jag är numera helt övertygad om att han inte är en hamster. VAD han är, vet jag dock inte. Men hamstrar är väl inte tvåfärgade samt har kort och lång päls...och så stor, lång...bred? Han ser typ ut som en Skotte (hundrasen) på sidorna. Ja, alltså pälsen ser ut som en. Inte i storlek.  

Neee...han är nog en Nåt bara. Rätt cool kille. Jagar fortfarande katter och hundar.

Ren och fin bur fick han under joggingpasset. Dock verkar token ha flyttat in på "toan"? Eller så bygger han en bunker/vulkanaktig grotta i spånet och kryper ner med skallen först och baken sticker upp. Ska de göra så???
Tacken för att han har fått inte mindre än 2 hus att använda för just sovandet i?! Bad hamster.   


Inför morgondagen har jag önskningar.
Hoppas STORT på att min mobil kommer. Den borde komma. Det har gått 3 dagar nu. Hoppas!!

Vill åka till Ikea. Ida vill ha en hylla enligt mig. Jag vill bara åka dit och se mig omkring. Nåt hittar man ju alltid liksom.   

Planen är också en date med Solstrålen. Om jag törs. Tänk om...usch... Nej inte ska hon missa utb. pga MIG iaf. Skulle ju vara typiskt mig att lyckas pajja en sån trip... Ne. Då väntar jag heller på kramkalas tills vi har vattentätt tillstånd här. Det lär ju visa sig under natten kan jag tro...  Amen.


Har inte tid mera här nu. Kanske jag lyckas hålla mig vaken till hockeyn med hjälp av lite Måns-läsning?? Worth a try!


Av csa - 5 januari 2012 12:51

Min lediga dag idag!!! Hade inplanerat att vakna sent, ev. fixa barnvakt för att sen åka och ha en date.

Det lät väl mysigt och trevligt?? Mycket om jag får säga´t.


Och det var väl för bra för att vara sant...


Före 6 imorse vaknade vi av en panikslagen dotter som hade spytt ner golvet i sovrummet.

GRATTIS STINA!!!   DINA LEDIG DAG SER UT ATT GE DIG MÅNGA MÖJLIGHETER TILL ATT GÖRA... INGENTING AV DET DU VILLE UNNA DIG SJÄLV!!!!!!!!


Självklart är det synd om dotra. Ingen vill vara sjuk och allra helst inte spy. Tacknämligt så kommer det bara "i den änden"...hittintills ska jag väl lägga till.


FAN!!


Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11
12 13 14 15
16
17
18 19
20
21 22
23 24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards