Alla inlägg den 26 februari 2012

Av csa - 26 februari 2012 21:34

Det händer grejjer här...

Det var absolut inte igår det kom dagsfärska bilder från den här delen av världen. Mobilbilder har det förvisso varit...men nu är Pentaxen på G igen!!!   


Idag...


         

Dante är INTE ren och INTE borstad. Bosse är borstad men INTE ren.

Men jag "vågar" lägga ut sånna bilder, för jag är ju Jag.   


Killarna ute under en liten ben-mysar-stund. Självklart funkar bara ett ben (fast det finns otaliga fler)...så har man tappat just Det Benet så får man sitta och vänta på att det ska bli ledigt igen... Stackars Dante   


       

Vackert men förbaskat kallt, väder idag.

Tänk om lite skog kunde försvinna här runt om, så man kunde få sol på tomten också...  


Fick för mig att nu när kameran är på gång så kan man väl ta ett lite fint syskonkort?!

Det gick...till sist!

           

Busig lillasyster...


Nåt mer av idag?

Varit i stan och badat en bil och shoppat till alla djuren bl a. Skämde t o m bort katterna med en ny säng(!!) för att eventuellt få ha filtar, kuddar, dukar, gardiner, sängkläder, vanliga kläder osv osv osv ifred!

Diva "firade" nya sängen med att lägga sig i knät, på hussen, som satt bredvid den nya fina sängen. ...otacksamma odjur!   Man kan inte äga en katt - den äger dig! Är det inte så man brukar säga..?


Till veckan då? Kanske lite hundbad vore (har varit jättelänge) på sin plats? Eller så får de helt enkelt fortsätta glida lyxliv i den arbetsoutfit de har?   


Av csa - 26 februari 2012 09:37

Måste bara kolla lite på Live från Göteborgs Horse Show...vänta lite...


3 minuter senare


Ja, igår var i förhandskgransking perfekt! Det blev det inte, men snudd på jättenära perfekt.

Kastade i oss frukost och så körde jag bort barnen till mina päron där det väntades Muminteater, Mello m.m De gick såklart jättebra! De vill sällan eller aldrig hem därifrån. Hm...I wonder why...!?   


Preppande av dagens träningsupplägg och sekunden senare kom Marie och Lasse med tillhörande Briard och Hoffe. Namnen sprang mig förbi.
Dock Briardpussarna kommer jag inte glömma. Immiga glasses kan man säga...haha...

Såå kul att se Marie igen. Hon är nog en av de mest spontana, ärliga, gladaste jag vet. Sist så var det såklart henne och apportträning som pratades om. Kom upp en del i ämnet igår också såklart. Helt otrolig kvinna. Och tänk så fel det kan bli...hahaha... I det här fallet är det skrattretande men tänk va många "goda råd" om träning man tar åt sig som är allt annat än just "goda". I hennes fall har hon mer eller mindre fått ha med sig egna apporter på träningar och tävlingar...de finns nämligen inte kvar när hon är klar med dem...  


Det blev många timmar "mulle" med olika detaljer. Bra gick det för alla. Dock hade Bosse lite problem med att "mamma" var där på "fel ställen"...haha...morsgris! Med facit på handen så blir både han och Dante lite ursäktade. Den misstänkta löptiken VAR löptik, och så även hennes sambo fick vi veta timmarna senare. Inte konstigt det var lite mkt "pipågnäll" då kanske...  
Men i den enas fall var koncentrationen på uppgiften inga problem iaf, trots detta. Den andra hade som skrivet mer problem med "mammas" närvaro än damerna. hihi...
Duktiga killar!!


Det enda trista när det var över var ju just...   JAG VILL HA MER!!


Hoppet ligger på nästa helg. Kanske någon vill vara barnvakt åt två hulliganer så jag kan?


Vi tog en liten sopplunch och massa hundkackel innan de for hem och en annan kasta sig i duschen. Vi hade då planen på att käka på nåt gött ställe.

De hann vi inte. Tyvärr. Borde tagit oss tiden...för jag mådde riktigt skakis efter en stund pga näringsbrist...  Trodde mina fettreserver täckte upp det mesta, men icke tydligen?

Men Biobiljetterna väntade i Biomaten och det fick bli popcorn och godis till "middag" istället. Inte okej. Görs inte om. Man blir inte mindre yr/skakis av den menyn, och absolut mer illamående.

Tog istället en Sub på vägen hem och kan konstatera att Hamilton var bra!! (räknar bort han som snarkade bredvid mig)

Hann t o m kasta in bilen på tvätt. Nog för att den är grå, men grå plus mera grå efter ca 7 månader otvättande är inte så snygg grå...

NU är den fin dock!!


En annan "sak" av glädje igår också. Den är hemlig dock. Jag hoppas på kvalitét framför kvantitet där!!!!!


Kvällen slutade med Mellos sista sekunder, nattinatti av barn och så kollade vi på Colombiana. Riktigt bra film!!! Vet inte varför jag har förkärlek till filmer där tjejer kicks some asses.   


NU är det hasta. Mycket ska hinnas idag!! Och   är det ute också!!


Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12
13 14 15 16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards