Alla inlägg den 5 februari 2012

Av csa - 5 februari 2012 21:49

Som man säger på webben.... OMG!!!! vilken dag.   


 


Den har gått i ett rasande tempo. Och inte förrän NU har jag och sambon landat i soffan. Fan. Måste orka upp och duscha efter detta... Så trött så jag vet inte ens om jag orkar...?!


Kan låta föga...men att kasta sig in till stan för att fylla bilen med prylar från Rusta, Elgiganten, Stadium Outlet och Hundman. Det tar på krafterna!! Eller är det typ alltet av dagen som fick luften att ta slut nyss?? Probably.


För att nämna något som hamnade i skuffen från stan...ett jätteöverkast, 3 mattor, fönstertvättare (ja vet. "överlyx-onödighet" men hatar man att tvätta fönster som är från 1800-kallt som är buckliga och allmänt eländiga...ja då är en tvättare en nödproviant! Så dä så!!!)mobiltillbehör till den nya mobilen min som ÄNTLIGEN har hittat hem!!!(det vackra rosa ovan bl a   ...)tennisskor till Mig (happy!!!), böcker, hygienartiklar, hundmat och massa tugg, kökspryttlar, gardiner, fotpall...osv osv osv... Kommer fasen inte ihåg allt. Men jäkligt behövligt allsammans.


Idas rum har nu fixats och trixats med hela dagen från vi kom hem. Åååh det är nära att klassas som KLART!!! Hon skiner som solen över alltet. Phu!! Ingen är nöjdare än vi över det.


Sen kom det besök på fika och massa babbel. Trevligt!! De han åka, vi hann montera ihop en Ikeamöbel åt Ida...sen kom bästaste Xtramatten. Happydance!! Mera babbel och en hel skopa till. Och jag fick TULPANER!!!    av bästaste J. Älskar tullipsar. Vita bäst, såklart.


Middagen intogs på 3 minuter (för sent men...ja dagen har inte haft tillräckligt många timmar för att mat skulle stå först i kö:n...) och så kasta jag ungarna i duschen och nattade...och nu är jag då äntligen landad här. I soffan, totalt slut. Jäkligt nöjd men batteritömd.


Duschen var det nu som gällde ja... Kämpa Stina. Imorgon står det måndag i almanackan.    Kan vi väl skippa va?! Har inte tid för vardag och måsten. Vill fortsätta ha kul istället.



Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11 12
13 14 15 16
17
18 19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards