Alla inlägg den 1 juni 2012

Av csa - 1 juni 2012 16:39

Vecka 22´s arbetsdel äro avslutad. Självklart en höjdare!!

Både igår och idag har jag varit den mest effektiva arbetaren jag vet om. Om raden innan var ironisk eller ej är upp till betraktaren att gissa sig till...   

Dagarna kryper mot semestern, med tack av Lola och Madde. Utan dem hade tiden stått still. Mina räddare utan vita springare. Modern tid nu. Tjejer väntar inte på prinsen, de rider själva. Idag haffa vi Subwaylunch. Börjat bli en fredagsgrej?! En god sådan så jag klagar inte!!   Jag och Madde hade dock i tanken att ha Tacokväll hela dagen, på företagets bekostnad (de har väl råd??), men...vi hann inte så långt mer än i planerna. Men tanken var jättegod!


Helgen har startat!!


På hundfronten så börjar det ramla in nya xray-resultat igen. Det är en blandad kompott. Men jätteglad att valpägarna tar sig till röntgen OCH att de betalar in så resultatet syns också. Ser det jättekasst ut, varför ska man vänta på nåt som inte kommer bli suveränt iaf?! Det är ju dock bara vi människor som ser de olika siffrorna/bokstäverna. Hundarna skiter ju högaktningsfullt i om de har en A eller E i höftväg.

Och jag vet om en hund som har dubbla E...och är en av de mest aktivt arbetande hundar som finns i min värld. Meritlistan är som en bibel. Härligt!!

I dagsläget har Bosse nu 106/106 i det där indexet ingen riktigt verkar förstå. 20 av 37 röntgade nu. Mestadels jättefina resultat. 15st fria både fram och bak!! +2st med lindrigaste belastningarna. Tack till er alla som bidragit till detta besked.   Håller fortsatt tummarna hårt för resten!! Idag kom ännu ett, Bernerlyans Ebbas resultat, och det var A och UA. Fin start på helgen!!


Våra grabbar mår. De äter bra, sover tydligen också bra (gud va Dante snarka i natt!!! )  

Har lite nytt för dem jag klurar på...men inget som blir av just nu. De får vänta på den överraskningen.

Det är semester på priolistan. Om än att den är en stund bort fortfarande. Men det är iofs ganska härligt att ha den framför sig och inte bakom... DET är tungt! Fick idag min önskan om ledig dag nästa vecka uppfylld. Så det blir två kortare veckor framöver. Förtjänat dem!!

En dag nästa vecka blir dock inte som vanligt... Berättar säkert mer om den sen.

Men vem vill egentligen vara ledig nu? Det har ju blivit höst, eller nåt?!   Frysa i juni..blä!! Men jag klagar inte på regnet som både kom, gick och komma skall. Dränkning av Degernäs kan ju bli en höjdare till special i år. Man kan byta utställningsplats på den tillställningen...men inget tar regnet från den, vad det verkar. Haha...katastrof...

Hemmavid gillar jag dock regnet. Självbevattning ute för sådd och så spolas de jävla pollensnusket bort. ALLT var gult för nån dag sen. Den nytvättade bilen var ren i ca en natt tror jag...    


Nu ska jag har en date med 4 st IKEApåsar. De är fyllda till bredden med rentvätt...så roligare än så var innehållet inte. Hade hellre packat upp nåt som ska byggas ihop -  såklart!!

Sen är det tacos på menyn (Hannahs val), Let´s Dance (Idas val) och så ska vi tjejer har myspys tills det är seeeeent (Hannahs andra val).

Tänkte ju orka upp imorgon i bra tid, så man hinner med allt inför...vi får väl se hur det blir med den saken. Finns ju inget som är så skönt som att få sova ut en lördagsmorgon.


Detta för duga för nu. Dags att se till så garderoberna fylls på med rena, vikta kläder nårå...


Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18 19
20
21 22 23 24
25
26 27 28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards