Alla inlägg den 26 juni 2012

Av csa - 26 juni 2012 22:35

För att vara en tisdag (veckans segaste, tröttaste dag) så gick den av bara farten kan man säga.


Det är väl konstigt att allt man dagen innan lagt fram på "att göra" typ aldrig blir så?! Idag var inget undantag.

Inte för att det som verkligen blev av var onödigt men...iaf!!! Det är inte svårt att få tiden att gå kan man säga. Och då menar jag inte att jag sitter av nån tid...

Nåväl. Det är ju snart semester!!


Kom hem och fick pappa på visit en stund. Hannah den store husbilsfantasten megaimpad över att husbilen är tillbaka på gården igen. Den måste ju provsittas. Den måste provkollas. Den måste kännas på. Och så kommer hennes väl uttänkta idé om och om igen. Den bottnar i att jag sagt att en husbil är SVINDYR att köpa. Den summan äger man inte med min lön inte. Då kommer bedjan: "Vi säljer Golfen så kan vi också köpa en sån, mamma!! Vi behöööver inte två bilar. Jag, Ida och pappa kan skjutsa dig varje morgon till jobbet!! Vi ska inte vara trötta och sura...vi lovar att skjutsa dig, mamma!!"

Hur go är hon inte??   De är ju synd att ev Golfintäkter knappast lär täcka upp mer än hjulen på en sån... 


Ida var och lekte hos en kompis efter skolan och eftersom vi skulle iväg så hämtade vi upp henne på vägen till Västerås. Medan sambon sprang in och hämtade henne så tror jag bannemej jag nästan satte i halsen. Jag stod inte så lovligt parkerad, klockan var ju nästan 18 liksom...   Men tro på fasen. Det åkte bannemej en POLISBIL förbi och glodde länge innan den passerade.

Är det verkligen sant? Efter kontorstid...en polis...här?? Amazing och JÄTTEBRA säger jag!!   Det kan våran lilla Byhåla behöva. Och tack för att den inte hade tid för min parkering ska väl tilläggas...   


Ikea Rean, next stop. Inget speciellt skulle inhandlas men likväl så fylldes en påse lätt till bredden. Kunde t ex inte låta bli att införskaffa nya kaffekoppar. De kostade 1 krona styck och det räcker ju t o m min lön till!!   Wonderful!!


Dock skulle vi ju ha nåt mkt viktigare, egentligen, från stan. Hundmat. Tyvärr hann den affären stänga innan vi hann dit så...kanske bättre lycka till imorgon??   


Fick se ännu ett A/Ua resultat på Avelsdatan idag. Fint!! Grattis Doremis Ophra Boodu´s ägare och Linnéa/König   


....6....


Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18 19
20
21 22 23 24
25
26 27 28 29
30
<<< Juni 2012 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards