Direktlänk till inlägg 24 mars 2013

Poolspel

Av csa - 24 mars 2013 16:13

Hurra va duktiga barn vi har i Hallsta, årskull 06/07, allra helst.  

Innebandymatcherna var riktigt jämna alla 3. De två matcherna våra små spelade i, slutade med vinst mot Munktorp och oavgjort mot Skultuna.  Men det var på håret att den sista också hade varit vinst.

Hade Huggi bara fått en boll till på bladet så...  


Hannah är duktigast tycker jag. Mest för att hon är tjejen mot strömmen!   Hon vill inte riktigt ge sig på grabbarna. Synd!! Hon borde komma på att utnyttja den situationen bättre, som hennes mamma gör.     

Måste börja peppa henne mera!!! Men jag är överlycklig över att hon ff hänger med på detta och VILL själv, trots att tjejerna kommer, går, kommer inte tillbaka mera... Trist. Skärpning föräldrar tycker jag. Liiite mera pepp gör inte ont. Eller?


Söndag var det idag ja.

Solen sken som finast när vi satt i hallen. Attans.

Har precis skrivit klart alla svaren på de "700" frågorna som ska vara starten på något riktigt ballt, nytt, knäppt och o-migigt!!! Imorgon smäller det!

Undrar faktiskt hur det kommer gå!!?? Pirrig!! Men det ska bli spännande på samma gång. Tänk om det kommer...märkas?? Hur är sånt??

Nepp. Det är hemligt på alla sätt å vis så...inga förhandsbevis här inte!!   Efterbevis kan nog ske...kanske...eventuellt...

Sambon är heeelt med mig. Det känns skönt! Bättre PT (PeppTalkare) har jag nog svårt att hitta på så här nära håll i skogen.   För inte är jag hon som talar med Vargar iaf.


Men nu har jag setat still så länge så jag börjar domna bort i a-let. Träbänkarna i Nibble är inte av denna värld. Men mkt bättre än soffan eller sängen.

Skitrygg! Imorgon blir det pling till MälarHälsan. Chefen påminde mig om att detta aber är arbetsrelaterat och ska så dokumenteras!! Bra Chefen!!   Själv hade jag inte en tanke på det...hövvet under armen...igen?!   


Dags att fixa så mkt jag bara förmår. Irriterande att det är rätt begränsat...


Skitbild. Skit på mobillinsen. Men typ hela laget under uppvärmningen. Gooingar!! (Hannah längst till vänster   )


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av csa - Söndag 18 feb 22:17

Om man bara kunde få bryta benen. Vilken befrielse. Det syns. Om man bara kunde få slippa ifrån... Alla diskbråcken i nacken. Sviterna efter cancern. Gallproblem. Magmunsbråcket. Magsår och inflammationer. Tarmfickor. Rörelseproblem...

Av csa - Tisdag 16 jan 22:25


Eller vad man ska kalla det jag gjort idag?! En del av mitt nya jobb, var det iaf. Som SKA bli bra för mig. Det smakade iaf bra. Jag hade kul, bra energi, i huvudet, för att ta 2 km fyss, nöjd-känslan infann sig ikväll. Jag fick ett nytt eget kon...

Av csa - 31 december 2023 00:15


 

Av csa - 27 december 2023 23:00

"Vilken otur du har..." Är bannemej den värsta kommentaren jag fått och får. Otur har man om man snubblar och stukar lilltån. Tappar bort en strumpa eller liknande. Det jag har är nåt annat. Förbannelse mer likt.   Jag har tappat räkningen, i...

Av csa - 25 december 2023 22:45

    Den kom i år igen. Tänka sig. Fort gick det också. Bara snön ramlade ner... Men julen har varit jättebra! Förutom att H haft hög feber och varit som en trasdocka... Men har vi någonsin haft en jul när alla varit friska? Tror inte det.  ...

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards