Alla inlägg den 24 mars 2013

Av csa - 24 mars 2013 22:25

Det laggar. Hänger sig. "Tänker". Skickar det nyaste nya (som är ca 3 veckor gamla inlägg). "Sidan kan inte visas för tillfället. Försök igen senare".

Störigt ställe de där.

Allra helst när man letar efter en bild man lagt ut där och ingen annanstans...   


Ordbajsande.

Kom idag på att jag kan "förstöra" dem alla. Låt mig bara prova lite.


Ta t ex "Att måla in sig i ett hörn".

Vaddå måla in sig i ett hörn?   Ok. Skorna går åt hvete. Har man inga så kan strumporna sitta fast...men det är väl bara att gå rakt över färgen??


Carpe Diem  Motvilligt erkänner jag att min sambo är klok!!


Take a time to smell the roses.

De flesta sticks bara och luktar inget, det vet folk va???


Nu sover vi gott i natt allihopa!

Imorgon vet vi inget om.

Klart vi gör. Det är måndag. Halva idag har gått till ångesten över att behöva bli väckta av väckarklockor, packande av matlådor och har vi riktigt otur så möts vi av gnälliga jobbarkompisar...erkänn!!   


Av csa - 24 mars 2013 16:13

Hurra va duktiga barn vi har i Hallsta, årskull 06/07, allra helst.  

Innebandymatcherna var riktigt jämna alla 3. De två matcherna våra små spelade i, slutade med vinst mot Munktorp och oavgjort mot Skultuna.  Men det var på håret att den sista också hade varit vinst.

Hade Huggi bara fått en boll till på bladet så...  


Hannah är duktigast tycker jag. Mest för att hon är tjejen mot strömmen!   Hon vill inte riktigt ge sig på grabbarna. Synd!! Hon borde komma på att utnyttja den situationen bättre, som hennes mamma gör.     

Måste börja peppa henne mera!!! Men jag är överlycklig över att hon ff hänger med på detta och VILL själv, trots att tjejerna kommer, går, kommer inte tillbaka mera... Trist. Skärpning föräldrar tycker jag. Liiite mera pepp gör inte ont. Eller?


Söndag var det idag ja.

Solen sken som finast när vi satt i hallen. Attans.

Har precis skrivit klart alla svaren på de "700" frågorna som ska vara starten på något riktigt ballt, nytt, knäppt och o-migigt!!! Imorgon smäller det!

Undrar faktiskt hur det kommer gå!!?? Pirrig!! Men det ska bli spännande på samma gång. Tänk om det kommer...märkas?? Hur är sånt??

Nepp. Det är hemligt på alla sätt å vis så...inga förhandsbevis här inte!!   Efterbevis kan nog ske...kanske...eventuellt...

Sambon är heeelt med mig. Det känns skönt! Bättre PT (PeppTalkare) har jag nog svårt att hitta på så här nära håll i skogen.   För inte är jag hon som talar med Vargar iaf.


Men nu har jag setat still så länge så jag börjar domna bort i a-let. Träbänkarna i Nibble är inte av denna värld. Men mkt bättre än soffan eller sängen.

Skitrygg! Imorgon blir det pling till MälarHälsan. Chefen påminde mig om att detta aber är arbetsrelaterat och ska så dokumenteras!! Bra Chefen!!   Själv hade jag inte en tanke på det...hövvet under armen...igen?!   


Dags att fixa så mkt jag bara förmår. Irriterande att det är rätt begränsat...


Skitbild. Skit på mobillinsen. Men typ hela laget under uppvärmningen. Gooingar!! (Hannah längst till vänster   )


Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards