Alla inlägg den 8 juni 2013

Av csa - 8 juni 2013 15:44

Sitter och lyssnar på regnet som trummar på altantaket.

Älskar´t!!

Visst är det skönt med sol och värme... Har ju haft det nu i så många dagar att jag tappat räkningen. Brännan måste ju få lite avkoppling emellanåt...  

Stod imorse och konstaterade att bilarna var gula av allt pollen. Snuskigt! Nu är ju det bortfixat dessutom!! Och man kan andas ute!! Det gick inte i förmiddags. Satt å läste och kände hur det bara kokade i skallen av värmen...phu!! 


Sen... "Alltid retar det ju någon..." när man påtalar hur härligt det är med regn när man sett 30 miljoner Instaweather-rapporter om hur varmt alla slåss om att ha det idag.   Jag är sååå elak jag!! Moohahaha...  


Har nu setat och vikt tvätt i soffan och vips så vart ju det också klart (pga regnet).

Sambon hann klippa hela tomten innan skyfallet.

Hundarna lever igen!! 

Bara fördelar med regn go vänner   


Har nu konstaterat en sak. Löptikar kontra Hanhundar. Det är hanhundar som är såååå dryga va??? In your dreams.  

Här har jag nu levande bevis på en löpande tik som är dryyyyg och en hanhund som ser bedjande på mig om att "...ta bort hennes rumpa ur mitt fejs, matte!!" Med tillägget: "Det är iaf inte dags... ..."

Hehehe!!!! Myten är nu avslöjad!! Tänk att de va jag som behövde komma ut med detta av alla superkunniga...hehehe!!! 

Och. Vilken hane jag har!!!   Susanne du hade så rätt så rätt!!! när jag sa nåt helt annat ord för honom än "duktig på att ha rätt" har jag för mig...   Ber Bosse om ursäkt och lovar honom minst en kvart i soffan ikväll. 


Dags att återgå till min älskade Kepler en stund. Livet går bättre med en bokstund och 4. Eldvittnet. Och kanske en sovstund för det funkar rätt bra nu. På dagtid dock. Men bättre än inget. 

Sen börjar jag känna att det är dags att ta ett beslut...men sååå svårt när alternativen är så bra...attans!! I-landsproblem är tuffa!! 


Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6
7
8 9
10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2013 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards