Alla inlägg den 18 augusti 2013

Av csa - 18 augusti 2013 20:53

Lät väldigt ledsamt.

Det är det väl, både och. Alltså inte ledsamt. Det måste ju finnas en vardag för att ledighet ska kännas...speciellt?! Tycker jag. 

Och med det vädret som är/varit idag så känns det som HÖST, myspys, ljus, filt i soffan, gotterier... Sånt håller man inte på med när det är SOMMAR liksom. 


Men för den delen kommer det inte bli lätt.

Mörkare och mörkare. Dåligare väder. Kallare. Tröttare...

Vi får helt enkelt ta och stråla på dagtid och sova tidigt och gott och mycket så vi orkar med, hela familjen!!! Family-Deal!!!   Just den där delen sömn... Det är fan slut på att missbruka den. Att sova mkt är gott för hela kroppen och kanske mer knoppen. Energi behöver man när det är höst och vinter och ingen sol som delger det "gratis".

Skärpning på fronten!!


Var på utställning idag. Kikade. Springer ju inte...   
Det fanns bra och mindre bra hundar där. Domaren har jag nog bara sprungit för en gång. Då gilla han inte min hund. Men va trevlig karl!! Klart han var, förvisso, han är ju Norsk. Men så ordentligt jobb han gjorde, sa precis varför och hurför. Artig. Glad. Skrattade gott!! Allra helst när Keno hade en liten Rysk-polka med ett gosedjur mitt i alltihopa... Ledsen alla med fina placeringar. Jag kommer mest minnas Keno hur som.   Charm i den gubben!! 

Och bara det att jag åkte dit själv. Och hem själv. Och Gud vet hur sjutton jag kom dit. Men jag hann ju se lite av varje inne i Etuna iaf... suck...jag är hopplös!!!   Inte ens gps:n hjälpte!!!! 


Annars...ja ösregn BIGTIME, åska så det kändes i golven, blixtar kors och tvärs. VÄDER med andra ord. 


Bosse har långtränat. Doris är skendräktig tror jag... Hoffa. Han växer! 16 v och 20pannor. Jodå..."valpen" mår bra!!! Eeeh...vart tog min valp vägen??? 


 
11 veckor gammal. Stor då!!...


...och nu...


 

16 veckor!! Stor...are!!! 


Nåja. Jag tvingar (går jättelätt) honom att sitta i knäet så ofta som möjligt!! Vi sussas (kan han nästan på kommando) ofta, ofta!! Och han blir fortfarande lika glad varje gång mamma pratar med honom. Min lilleGo!   


Stora GoBo...ja han va en aning blööööt han idag efter cykelturen. 


 

Dyngsur, trött men såå NÖJD.

Älsklingen på alla vis.


Nu är det iaf kväll här. Aningen tidigare än vad man blivit van vid...men ett måste!!

Har jag glömt nåt viktigt så återkommer jag nog med det skvallret en annan dag ska ni se   


Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12 13
14
15 16 17 18
19 20 21 22
23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards