Alla inlägg den 26 september 2015

Av csa - 26 september 2015 11:43

Välkommen helg! Lediga dagar. Tjoohoo och lycka! 

Massor man vill göra bara för att det är helg. Bara känslan av...inget på dagsordningen...åka bort lite...njuta lugnet...shoppingtur..fika på stan...

HAHAHAHA!!!!

Exakt HUR ser en ledighet ut?

Som mamma, heltidsarbetande++extra allt och mer därtill, med barn, 4 hundar, hus och saker som verkligen måste göras före de 400 andra sakerna som oftast sker... Och sällan eller aldrig har de där extra armarna och bena här... Ledig?

Fundera gärna ut betydelsen för mig och förklara gärna. Jag ska bara fylla tvättmaskin nummer 3 för dagen, så återkommer jag för att få läsa svaret. 


Ingen som har ett bra svar? Klyschor som "gör det senare..", "allt behöver inte ske idag..." - undanbedes. Finns saker som skulle gjorts direkt för 12 år sedan. Så jag tror att "senare och behöver inte ske idag." har passerat BFD. Behöver jag fortsätta?

Trodde inte det heller.

Men sen å andra sidan.

Jag är här och NU. Ombytt och klar. 

Spontanitet. Inte min grej?

Om en kvart kanske JAG vill ut och gå istället för måsten. Eller åka till Cypern. För det är jag VÄRD. 

Mmmm. 

Och sen kommer alltid någon och ska jämnföra sitt med mitt. Har inte bett om det och är faktiskt inte ett dugg intresserad eller inne på sånt heller. Många är BEVISLIGEN inte som skalet skiner. 

Jag pratar/skriver för mig och vad andra gör för sig...det intresserar mig inte ett minsta dugg. Jag skulle dock inte klaga på regn och jag var 4 timmar bort med flyg. Men jag kanske bara är...okänslig. 

Tack. Om vi kunde byta. 

Walk a day in my shoes. Hahahah!!!! Lycka till!!   Skicka gärna ett vykort från resan. 


Denna lilla värld. Den börjar bli farlig. På riktigt! 

Små enkla människor far med för stora skor och ord. 

Jag har länge kritiserat att Sverige håller på och vårdar sönder sig självt. Psykiskt sjuka människor finns (bevisligen) men det är allt för många som får vård istället för dem som behöver det. Grina sig till vård på ett eller annat vis känner vi nog alla någon som har?! Men. Igår hände en rätt udda dag. Det finns så många människor som på RIKTIGT behöver vård!!! Snabbt tänkt en riktig rak höger också. För något eller allt verkar ha ramlat ut av vett, på vägen de gått genom livet.


Men de ler åt rätt håll. Gnäller i nära kretsar. Säger nåt "gulligt" åt rätt håll. Så de behåller både jobb och ansiktet de klistrat in på FB. Möjligen är det lite synd om dem också.

Det är FAN inge synd om dem!!!! De är idioter!

I min vardag lever de. Avskyvärt.  


 


Själv har jag lovat att inte säga nåt om vad som hände igår.

Men.

När jag tänker efter med den ENORMT ovanliga metoden "tänka på mig själv i första hand!!"...jag blir ju på riktigt både förtalad och hotad. Ska man vara tyst då? Det är liksom inte första gången denna lilla människa far med stor käft...

Vem ska man säga det till är nästa fråga jag ställer mig. Låta det passera är inte riktigt min grej... Samtidigt så lider jag med den som kontaktade mig med informationen. Kunde väl ha sagt att jag fick rätt till sist i ett visst ämne, men va hjälper det nu... 

Men den där... H*n behöver försvinna innan nåt går rikigt illa. 

Jag är ju tyvärr rätt svår att skrämma upp. Jag missminner mig INTE om att x försökt med en sak runt mig tidigare... Det gick inte så jävla bra den gången.   

Har aldrig haft och kommer nog aldrig ha några problem med att varken käfta emot eller mer. Men människan LER åt mig när vi ses, med en smått livrädd, stammande uppsyn om flykt så fort jag tar två steg!!!   Om jag är livsfarlig redan av att bara finnas till...hur mild och snäll tror man jag är om jag väl blir arg? Oh Lord. You don't want to enter that!!! Take it as an advice. For Free. 


Andra tanken. När blir det någon mer "tilltagande" som råkar ut?? Känns som möjligheten ligger i hallen redan. 

Ja. Jag vet. Jag kunde inte riktigt hålla mig till att bara tänka på mig själv ens EN blogg ut.


Jag kommer nog fram till nåt. 

Det enda jag är "rädd för"... Det kommer bli en smutsig historia. 


Meeeen. Jag har det ju bra jag.

Jag som inget gör om dagarna. Sliter inte sönder mig. Tjänar bra i lön. Har allt. Klagar aldrig... 



Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7 8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23 24
25
26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards