Alla inlägg under mars 2016

Av csa - 14 mars 2016 22:24

Våran första, lilla....födelsedag idag!!!!!

Hon gick bananas i shopping, fick äta middagsbuffé o fikat smarrigt. Presenter o pengar. Somnade så nöjd. Alltid så tacksam. Fina fina Ida.

Ja.
Min dag.
Huvudvärk å hunger från kl 6.
Provtagning vid 8.50 9 rör!!!!!? Om ja va matt, snurrig å utmattad innan....gissa efter.
Fyllekörning till jobbet. De gungade i mittvajrarna. Tyckte jag alltså. Usch.
Frööööös. Ont i ögonen o huvudet. Satt med öronproppar en stund för att lindra att jag tyckte allt lät som 200 dB.
Överlevde. Bevisligen. Jajamen.
Kom hem...med feber. SUCK... Whyyyyyy Me?????? Kan inte nåt/nån bara hoppa över min existens? Gör mig osynlig. Låt mig vaaaa!
Alvedonrejs. Inte bra men nödvändigt för att orka med firandet. Va gör man inte för sina barn? Mer än mest. Slapp köra iaf. Somnade på 1 minut.

Nu ska jag sova. Gärna gott. Imorgon är jag på topp! Visst??!!

Av csa - 14 mars 2016 00:43

En helt orkeslös dag fördrivs bäst med att göra så lite som möjligt.

Innebandy på TV fungerade. 


Rensat två lådor och en hylla.

Gått en svinkall promenad.


Åt så sent jag bara kunde. In i det sista faktiskt.

Typiskt...just nu är jag så törstig att jag skulle kunna lägga mig under vattenkranen.


Men ta mig nu bara igenom den här fastan. Ta en miljon prover imorgon. Hitta nåt!!!! Jag står inte ut med att inte orka något längre...

Eller så är det bara att ge mig flunsan så jag är däckad i ett par veckor. Då kanske man iaf får sova? Något jag bevisligen inte gör nu. Fast jag mer än borde. 


Imorgon. Idag. Då har vi ett födelsedagsbarn.


Av csa - 12 mars 2016 23:30

Att vakna och ha en förmiddag till övers. Inga barn hemma. Kan äta frukost hur länge man vill eller inte. 


Om det bara ville bli barmark...


Jag blir ju för f*n aldrig av med snö-skiten. Bor inte i Norrland. Inte i Norge, Österrike, Schweiz eller Arktis heller. Av anledning.

Har exakt i dagsläget en liiiiite fläck utan snö nedanför ena köksfönstret. That´s it! Så varför jag hatar snö... Är vi klara med den nu? En gång för alla??? Eller ska någon fortfarande försöka förklara hur vackert det är, att hundarna blir rena (???har inte folk duschar), det knastrar under skorna eller något annat högst ointressant som bra-alternativ för mig?????? Booooring!!! Hur orkar man försöka ens??? Jag håller aldrig med!!!

Citerar Borg i filmen Tomten är far...: 

"-FATTAR DOOUUUU????" 

Det finns bevisligen dummare folk än jag. Och det behöver man nog medicin för. 


Lös flyktingkrisen om man vill lägga ner energi på nåt som betyder nåt för nån..eller nåt...eller...


Intressant.   För mig!


 

Idas lag spelade den sista seriematchen. Mot Sura som absolut inte spelade dåligt. Ida var lagkapten och center dagen till ära. Och MÅL gjorde hon!!! Kaxigt snyggt därtill!  

5-1 slutade matchen. Troligen slutar de 2a i tabellen. Vilket framsteg från förra året.


Tänk att man kan ha skapat nåt så duktigt, bra och talangfullt...fast man t ex inte älskar snö!!!!   Hur???????? Det är ju skandal!!!   (Kunde verkligen inte låta bli...)

Är inte världen en underbar plats så säg. 


Mellon blev som vanligt.

Fel låt vann.   Ja...alltså enligt mig kunde Kicki å Bettan fått vinna. De hade säkert blivit otillåtet och diskat som verkade vara årets tema från första deltävlingen.  

Jag misstänker trots detta att jag sitter där å kollar den stora finalen, i maj. Och lyssnar halvt... Och om jag ska tro nåt. Så tror jag han Frans sparar Sverige lite pengar på sikt. Ja. Inget arrangemang 2017 alltså. 


Tjejerna tycke inte det blev rätt vinnare. Det var ganska tydligt...host, host... Det var väl lite så man engagerade sig...när man va 10-12 år. 


 

Min fina lykta i kvällsskrud. 

Många kloka ord!! (Och goda ord...)



Av csa - 11 mars 2016 22:45

Nu gillar jag ju mitt hus. Läget. Med bortseende för vissa detaljer i form av somliga människor...men omgivningen annars är väldigt trevlig! Allra bäst såklart nu och framåt ca 10 månader.

Fast det jag vaknade till vid 6tiden var inte too shabby faktiskt.


     

Att inte ens behöva kliva ur sängen för att titta på detta liksom.   Rogivande!!!


Ju närmre vi kom land desto mer dimma blev det. Och från liksom ingenstans dök det upp saker utanför fönstret ganska nära. #andas #vikommerintekrocka #aldriggillatvattensåmycketnej


 


Tur det fanns en lyxfrukost som väntade! 

Hängde på låset och åt. Åt. Och så åt vi lite till in i det sista. 

Utöver en "helt vanlig" (ni vet när ALLT som man kan vilja ha finns med, hotellfrullevarianten...) så fick man även beställa till "lite mera" från en utvald varmmeny. Kunde inte motstå nedersta alternativet. Och jag kan absolut ta en sån varje morgon framöver i resten av livet också!!! #heavenly 


   


Rullade ut oss ur restaurangen strax efter Sara Varga. Den lilla kvinnan kan äta! Jag stod efter henne när hon lassade på sin frukost. Bra tjejen!!!!   


     


Resten av resan ägnade vi åt att njuta av vädret, goda "hälsodrycker" (utan att ljuga så jättemycket så innehöll ju dessa två kaffe och frukt. Faktiskt. Det är väl hälsosamt??????  ), fika och shopping i massor. 


Reflekterade i bussen hem... Att man kan bli så trött av att bara vara???????    Eller fanns det andra bidragande orsaker, som t ex den förfriskade "party"damen från Vås, som höll på att bli min död? Man ska väl inte skratta åt folk... Men jag kan lova att jag var inte ensam om att kvida så tyst man bara kunde åt hennes sångstunder och totalt obegripliga samtalsämnen. Inte på något vis otrevlig eller så. Utan bara... WHAAAT????   Den var den sminkningen det!   



Nu väntar en helg. 


Av csa - 10 mars 2016 23:00

Sol! Fågelkvitter! Riktigt skönt i lä.

Min födelsedag levererar allt som oftast det mest perfekta vädret! Nån sa: "-Det måste ju vara för att du är en solstråle!"

Ofta man blir påmind hur lite folk vet om en...men de tror - de gör de. Massor.    


Jobbade halva dagen. Blev mest kramar och Grattisar om man ska vara ärlig. Hade inte hjärta att stressa vidare med allt jag hade tänkt mig. Man får väl leva på orden "Man fyller bara 40 en gång..." Så trevligt!! Och mina närmaste arbetskamrater överraskade mig på morgonen med gott och vackert. Fast de så väl vet att jag inte gillar surprices och Tjohoo. Rosa Tema!   De känner mig lite i alla fall.   


 


 

Mina söta föräldrar tror fortfarande deras dotter kan hålla sånna här vackringar vid liv.  

Hur mycket jag än försöker så blir de bara de där långa gröna bladen kvar... Men jag får njuta av blommorna så länge de står sig.   Men det fina smycket och parfymen och pengarna...de kommer jag ha levande länge!!! 


Kom hem, fick lunch, bytte om, tog med väskan och blev sen ivägskjutsad....bil...buss...roande medresenärer... Gud hjälpe mig. 


Och ett tu så var man i Stockholm. Vädret tog jag visst med mig? Varsegod galna, stressade stad! Lite sol kan kanske få alla att stanna upp och bara njuta en stund. De behöver de!!!   


   

Grönan skippade vi. Lite kyligt i luften...för fryslorts kärringar. 


Birkakryssning! 

Jag GILLAR!!! Nog för att jag är smått hysterisk för tanken att vara på vatten den är kalla årstiden...men det finns ju lugnande för sånt. Och medans vi väntade på att hytterna skulle bli tillgängliga så fick det blir lite "medicin". Dessutom berättade kaptenen väderutsikterna för resan och jag andades lugnare. Med facit hade han dessutom jätterätt! Spegelblankt hela resan!! Och sol, sol, sol. 


 

En var inte min. Den andra var god. 


Hytten var fantastiskt fin! Stor och innehöll både överraskning och champagne!   (...bubblor...jodå för endamålet så passande...annars funkar väl vatten bäst?  ) Utsikten när båten började gå gav då Storstan ett bättre ansikte än den ger sig ut för att vara när man färdas igenom Söder. Finns det verkligen ingen som kan sluta gräva och bygga där???? Tanken slog mig...och även om jag inte har något bevis så misstänker jag att någon MÅSTE väl ha blivit inbyggd inne i eller under något av all dess miljonprojekt!?? En stressad hjärna får   av detta kan jag påstå. Ordning och reda. Nej. 


       

3-rätters middagen var verkligen supergod!! (Tro´t eller ej...jag åt faktiskt förrätten!!!!)


En mycket fin dag på alla vis! Precis lagom. Hade det var mer hade jag nog kollapsat tidigare än jag gjorde. Tack fina sambon min!! Du vet vart måttet blir rågat (!!?)    Inte så lätt att plocka fram något som inte riktigt finns här just nu. Varesig man vill eller önskar så räcker det inte riktigt enda fram. Sanningen är... Den är som den är. Får bara hoppas den...på nåt vis...försvinner...


Men jag tar med mig det skrattiga, mysiga från dagen. Det är det som räknas! TACK!!! Alldeles perfekt!!!   



Av csa - 9 mars 2016 23:15

Tänkte hinna skriva massor med tankar idag. Innan jag hinner glömma allt. I min höga ålder faller det lätt bort "viktigheter"...

Men nöjer mig med en bild från Kvalmatchen.

...och en anteckning om att jag varit modigast i världen som haft Ellis i handen idag!!!

Inte undra på att jag här o nu är såhär... ;-)

Imorgon blir en tokig dag.

Av csa - 8 mars 2016 23:53

Only on a Thuesday.
Morgon i krokidiltårar kl 6. Åååneeej. ..

Liten Pixel...på rymmen...katten... Vi säger inget mer om det nu.
Vila i frid lilla vän.

Läkaren. Väääääntan. Ledsen farbror i väntrummet. Jag fick ont i magen av att bara lyssna på hans ord. Är det så det känns? När de gamla liksom kommer på att de är just gamla?
Jag VÄGRAR bli gammal!!!! :-(

Läkaren. Was he for real????
Ja. Nu har man ju inte sett facit men... Måndagsmorgonen blir tuff!!!!

Mot jobbet. Stopp på E18. Näää???? Undra hur det kan hända????? #suck

Kom till jobbet. Timmarna sprang. Allt bokat!!!! #phu

Hem. Beställde MK, 50% idag.
Släppte av barn i hallen. Ut på riktigt hal is! Shit! Spagat var bra nära nästan överallt!!!!
Hundarna hade behövt haft långa klorna kvar...

Hem. IdiotTV. Orka inte börja packa idag...
Nu sova.
Helt slut...

Av csa - 7 mars 2016 22:54

En måndag som inte varit helt hopplöst. Fort har den gått!!!

Fick en otrevlig start på dagen där jag var några änglars vakt från att hamna i en krock när en sån där med många liv (?) tyckte det var väglag för att köra om mig och 3 bilar till. Kan säga att det var det inte.
Det låga blodtrycket var nog nästan normalt när jag äntligen fick andas ut vid parkeringen på jobbet.

Men därefter gick dagen som skrivet både fort och inte så värst ond.
Mycket blev gjort.

En jättebra sak är igång också. Skolproblem...
Men fröken är underbar och ska nu varse både rektor och den skyldige vad h*n har att handla med. För turligt nog så var h*n ju inte närvarande idag.

Vovven piggare. Busat!! Gick med på promenaden genom djupsnö och hala vägar. 4 km+ blev det idag.

Idag var sista "lugna" dagen för veckan. Även om jag inte ska jobba så mycket. Roligheter att vänta av alla möjliga valörer. Tyvärr kan ju även roliga saker vara kämpiga.
Men just nu tänker jag bara på morgondagen.

Avslutar med att kolla lite Reddington och hoppas på lugn...djup sömn sen... Gärna sammanhängande. Ok, relativt... Bara några timmar håller ihop!

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7 8 9 10 11 12
13
14
15
16 17
18
19 20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2016 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards