Alla inlägg den 10 juni 2016

Av csa - 10 juni 2016 18:43

Det är helg nu vänner!!! En helg som ska bli bra. Lugn och fin. Och allt annat gott man kan hitta på. Skjuter nästa vecka framför mig med sopborste lite. För jag är faktiskt inte där ännu!


Blev så glad igår.

Ida stod i mål på matchen och en sån match hon gjorde!!! Flera i publiken var megaimpade över hennes orädsla och storspelande. Hon är tuff min lilla!!!

De förlorade. Men jag tycker hon vann!


Idag.

Jag hade fått ledigt...men...Stina ni vet. Hon är inte som alla andra. Hon åkte och jobbade lite. Främst för att jag hatar att lämna över saker till andra som är okompletta!! Nu hann jag ju inte klart...men bättre än innan.

Sen gjorde jag ett prov idag. Dataprov. Och på första försöket klarade jag mig!   Hade jag inte varit borta på måndag hade jag dock (pga mitt tycke om orättvisor) bannat några som inte skött detta bra. Men...det ska komma fram senare.

Jag gjorde iaf mitt enligt konstens alla regler och det gör mig bättre än dem!


Hannah fick en läkartid idag!!! ÄNTLIGEN!!! Och en läkare som inte bara pratade hockuspockus och det blir nog bättre sen... Den här skrev ut penicillin OCH skickade iväg en remiss till Ortopeden i Vås! Nu jävlar ska tån läka!!!! Hon vill ju spela fotboll och bada i sommar. Inte ha ont!!!


Glädje kom med mail också.

Tjejerna kom igår på att de ville åka på ett miniläger. Så vi sökte. Och idag kom bekräftelsen om att de fick plats på en av veckorna vi önskat. Måste för en gångs skull berömma Hålan som arrangerar aktiviteter för barn under sommarlovet i år. De verkar ju fattat nåt de där!!! Det satsas på idrottsanläggningar och aktiviteter!!!


 

Läskiga aktiviteter (enligt mig som är höjdrädd)

Men barnen är ju klätter-vattendjur-utmanings-tokiga - så de kommer nog ha det skitroligt!!!

Mitt mammahjärta är lite lättat att trots allt som står framför oss...så kommer barnen kunna få göra något på sitt sommarlov!!!!! Det har varit en ond sten i bröstet på mig...och är lite fortfarande...fast lite mindre nu...


Lite blommor har planterats i krukor vid nya uteplatsen.

Regn och sol tävlar ute. Tyvärr kör vinden på hänsynslöst.

Somnade när jag kom hem. Vart liksom helt slut...

Pyttetränat lite lydnad med Tessi som bjöd upp till intresset...så jag körde på med lite ingångar. Hon bara spritter av energi och har sen dess tittat beundrande mot mig. Hon är av GULD den här damen! Trots att hon justerade min nya bok igår...


 

  


Tur som ett troll har jag ju iaf. Detta fick jag igår av mina fina jobbarkompisar. Inte ett öga torrt. De är så gulliga att jag vill spara dem i en liten ask och ta med mig överallt.


 

Lyckonallen ska med på min resa på måndag! 


Men det är fredag idag! Och vi ska äta gomiddag som sambon trollar med i detta nuet. Och vi ska mysa ikväll.

Och vi har hela helgen framför oss med diverse saker.


Tiden får gärna stå lite still.

Kram!


Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8
9
10
11
12
13 14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2016 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards