Alla inlägg den 14 juni 2016

Av csa - 14 juni 2016 16:00

En fin dag.

Fin för att...det finns väl ingenting som var så härligt som att få SOMMARLOV?!!!! Massor av veckor framför sig som bara var lediga, soliga och härliga. Oftast iaf. De regniga kollade man film eller helt enkelt hittade på andra olater.


Årets kort av mina Prinsessor fick mormor ta.


 

Jag som hade velat vara med..  Mina fiiina, små-stora, dockor!!!  


Men. Min dag var ju inbokad för operation/provtagning something.


Redan kl 7 kom personalen in och sa att jag var inbokad redan kl 8 i op.salen TACK! Hade klättat på väggarna om jag hade behövt vänta. Så det var bara att hoppa in i den obligatoriska inför-duschen och byta om till de snygga kläderna man har på operationer. De där knästrumporna är väl för läckra...not! (Ingen Outfit of the Day-bild på det nej!!!  )


Så...klockan 5-i-8 kom de in två och rullade iväg mig. Jag fick träffa typ 17 pers som skulle "göra min dag" och det var ekg, kanyler, mätare och slangar åt alla håll. Sen kom ansiktsmasken och jag sa "gonatt"...


Vaknade upp runt halv 10 av en gullig sköterska som sa att det hade gått bra. Och när jag var redo kunde jag få åka tillbaka till rummet. Jag tror jag somnade om igen.... Med andra ord var jag väl inte redo?!   


Men sen fick det gå undan. Någon råkade säga att jag behövde äta och kunna gå upp och gå på toa...för att det vankades hemgång efter lite läkarsnack m.m om allt var som det skulle.

Gissa hur snabbt jag kastade i mig frukosten!!! Sen kom en läkare som ledde med mig til ett rum där hon gav all info...så långt hon kunde göra för dagen. Det är visst inte ännu helt säkert vad det är för modell jag har... 

Tillbaka till rummet och min älskade sambo var där!!!  Dags att sätta lite fart. Äta, kissa, byta om!! Jag vill HEEEEM!!!


 

Och hem fick vi åka! Efter att jag tömt Apoteket på det mesta i smärtstillande och annat "gott".

När jag kom hem satt ena ekg-lappen kvar. Alltid bara att ha lite souvinirer va?   Skönt att de inte va kanylen iaf!


Hem kom vi. Ont hade jag. Men hemma är bäst!!!! Nu blir det lite lugna dagar....


Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8
9
10
11
12
13 14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26
27 28 29 30
<<< Juni 2016 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards