Alla inlägg under april 2010

Av csa - 13 april 2010 19:30

Usch vilken dag. Huvudvärksvarning!! Hjärtat i halsgropen!! Hjärnan i full snurrning!!!

För att ta fram det bästa först. Bosse är hemma från sin dagslånga vistelse på Strömsholms Djursjukhus. Det är ju liksom det som betyder mest!  Även om det ännu inte är lugnt så iaf är han hemma!! Och oförskämt "vanlig" och lika glad som allra helst. Men trööööött och ganska stor i nospartiet förstås...

Imorse blev det ilfart för honom och husse till veterinären. Kissrundan innan husses egentliga läggning, brukar ju i vanliga fall vara en enkel match. Lite annat idag.

Säger bara VARNING HUNDÄGARE FÖR ORMARNA HAR VAKNAT!!  Iaf så är det vad veterinärerna diagnostiserade. Läppen svullna upp på nolltid och han flåsa som en dåre...och fick feber...precis vid hemkomsten från promenaden. Sambon hann dock aldrig se någon orm, för Bosse färdas ju som de flesta hundar i skogen...blandade småskutt och glada krumsprång, än hit å lite dit. Eller är inte det vanligt kanske??? Iaf...våra gör så!

Nu är det vila för herren som gäller. Inte speciellt enkelt med en så glad och nu här på kvällen mkt busig dessutom. Men hälsan först...och "äta upp" brorsorna får vi spara tills en annan dag.  Har han tur hinner de få mer kött på benen tills dess...

Ja gott folk, ibland går det fort från ståj och lek i skogen...till att ligga med dropp hos veterinären. En förvånande detalj är att numera fås inte kortison för ormbett! Skall heller inte ges i förebyggande. Det var nytt för mig. Bara vanligt dropp gavs för att spä ut giftet...och vi tror iaf att han kvicknade till så pass fort som han faktiskt gjorde pga att han kom in i blixtens hastighet. Tack till sambons tillfälliga blyfot!  Hade mer än gärna betalt herr Blå om han stått i vägen för akuttransporten.

Om man vill ha nåt att fniss åt en dag som denna... Lite "dum" detalj kan man väl kalla´t... Varför ska teve alltid "hitta oss" vart vi än är med våra hundar?? Är det någon som ringer ut dem när vi åker hemifrån???  
Iofs så hittade de ju bästa kandidaterna för sitt reportage - "Ormbett på djur". Och en trevlig, snygg gäst fick de ju se, mattes go-Bo. Om inte i sin bästa kondition förstås...men...
Jag är iaf glad över att jag slapp fastna i nån kamera den här gången!   Linslusen man bor ihop med sköter ju sånt mer än gärna.

Nu ska vi vila och gosa Bosse kry som en nötkärna igen!! Tror pussar är det bästa motmedlet, tror inte ni??  Och just nu har vi ju en modell större nos att pussa på så... Men till det viktiga i alla tankar om dagen som säkert är lite snurrigt skriva här ovan... 
- HAN ÄR HEMMA!!


kl:23.20




Kostar på mig några rader till här för dagen....(innan läggningen)....

På Bossefronten är det lugnt. Alltså bra! Han sover, har ätit som vanligt, kissar som vanligt och nummertvå är lika "trevligt" som vanligt. Han vill gärna busa som vanligt också. Fan, det är en vanlig hund jag har va?  Fast ovanligt snygg och go förstås.  Svullnaden är inte mer, ev mindre...svårt å säga...man stirrar sig ju liksom blind på underverket.

Nu ska vi sova iaf. Matte har ju nattjouren eftersom husse jobbar natt. Hm?!  Nån har glömt räkna att jag också har en heltidsdag å jobba imorgon?? Ja, ja...det är hunden som ska må bra - prio 1. Sova kan jag väl göra när locket faller över mig. Och för den delen så lever ju jag i ett slags vår-töcken redan...så skillnaden på mkt sömn eller lite just nu verkar göra pyttsan. Sleepy konstant endå. Verkar vara nåt som "går" nu.

Bosse tackar för era omtankar!!
A-C: Hörde bara att deras "nya tänk" om kortison var att det långt ifrån kortade ner "tillfrisknande", snarare tvärtom därav har det slutat med sånna råd. Jag är iaf glad över att slippa det där skiten och att det verkar ju ha räckt med droppet. 'peppar, peppar'
Och jo...tror nog husse också var glad över att det var på hemvägen det hände. För den här killen må vara lätt i ålder...men inte i kilon!!  Nya vikten idag visade att minst är inte minst om vi säger så...

Kram på er goda själar!!
ps. Ingrid...de berättar jag inte...fast det kan hända att det kommer under denna vecka... ds.


//Stina
 
Komm.:
AnnCatrin:
hallå!
nej men usch och fy vad otäckt! vilken tur att dom var hemma när det upptäcktes, det kan ju lika gärna hända när man är på långprommis, typ timmar hemifrån mitt i storskogen, jag har frågat min veterinär om det där med cortison och han sa att det finns olika meningar, men om han var i skogen med sin hund och den blev ormbiten skulle han definitivt ge cortison, men samtidigt var han noga med att poängtera att faran absolut inte är över bara för att man pular i dom medicin, nej ilfart till veterinär är det som gäller och man ska undvika att hunden rör sig för mycket så att giftet transporteras runt...... hmmm......ok, det funkar ju på en hund modell mindre......men att kånka 50-55 kg berner över stock och sten är väl kanske lite överkurs ;0)
kramen AC
 
Pernilla o Bonzo:
Pussa på Bosse från oxå och hälsa att han ska krya på sig, stackarn!
Kramar Pernilla o Bonzo
 
Ingrid:
Oj, inte kul med ormar. DET har jag i allafall sluppit, än så länge. Annars tycker jag att jag råkar ut för det mesta med mina hundar.
Tur att Kaj var så snabb med att uppfatta allvaret.
Krya på dig Bo.
Det där med TV lät ju intressant. När och var får man chans att se detta i dumburken tro?

Ingrid

Av csa - 12 april 2010 00:00

Hade ju tänkt blogga varje dag den här veckan. Varför? You tell me!  

Men idag har jag ju inte hunnit vara så flitig som "skolboken" tycker. Bara varit ute sen jag kom hem från arbetet. Hann med en snabbkaffe och lite rekrytering per telefon. Sen var det dags att jogga. Döttrarna ville cykla och nån fick äran att springa efter. Gissa vem?

Karln har påbörjat buss-saneringen.

Dante och Bosse har fått långpromenader med husse när han var och handlade. Nöjda verkar de snarkande två nu vara...

Falcon hängde med på cykelturerna. Det var vad han orkade idag verkar det som, för mitt i allt gick han hem.  Ja...han vet vart han bor och han vet när han vill gå hem. Varför stoppa honom?

Grannen var så omedvetet ironisk idag så jag hade svårt att hålla mig...karln kunde ju iaf borra ner näsan i baksätet på bussen för att garva han! Somliga har det för bra förspänt i vardagen!!!

Annars känner jag mig mer eller mindre som Anna Skipper. Överallt pratas och tjatas det som bantning, hålla igen, komma in nån jävla beach-fit och/eller att dra ner på allt gott... För guds skull folk - Sluta tjöta öronen av t ex en Mig som inte vill/orkar/eller för den tror det minsta lilla på era löften - Ni kommer inte lyckas!!

Ja vet...sanningen gör ont. Så sluta fråga mig om ni inte vill ha svaret...

Gonatt!


//Stina
 
Komm.:
ingrid:
Jag vill veta mer om grannen!!! Berätta!!!

Och den där sanningen har gått upp för mig för länge sen. Det lyckas fan inte!!!!!!!! Men jag gör dock tappra försök...varje dag...till middag...sen är det kört liksom.

Kram / Ingrid

Av csa - 11 april 2010 22:00

Det var en ganska otippad sammankoppling för mig. Tills den här helgen kom. Motsatsen är bevisad och jag skulle lugnt behöva bli  lite oftare tror jag.  De höll ni inte med om? Nähä...
För att slippa gå in på detaljer så...tar jag det såhär kort och fint.

  • Några ord har jag numera eliminerat ur mitt liv. Anpassning är ett av dem...
  • Ett råd är numera DYRT. Och ett One-time-projekt. Take it or...lose it!
  • I djungeln hjälper det inte att ropa när tigern kommer...

Och så tar vi effektiviteten i sig. Härligheten. Resultatet.

Fasen va mkt man fått gjort i helgen. Imponerad över mig själv faktiskt!! (Lite hjälp av sambon såklart!) Fast just nu......ont i varenda nerv har jag!!
Jag har väl städat kan man väl säga?
Skurat, gnott och hela härligheten. Sovrummet, hallen uppe, hallen nere, hall nummer 3 (fan va hallar vi har??? Jag som behöver ett till sovrum och ett nytt teverum...), köket och trapp"huset". Låter lite i skrift...det var inte det i verkligheten.
Håret har fått färg också. Mörkt som synden. Svär ff över senaste klippningen och aldrig-mer är konstaterad tills nästan klippning.
Alla träden är färdigklippta här nu. Let it be musöron nu då!!  
Rensat bort massa "skit" på tomten. Leran sparad. Alla löv törs jag inte kratta bort, för de utgör ju den lilla del av fast mark.  Får bli torrare först. Lite snö kvar på tomten finns det också.
Golfen har fått sanering invändigt idag. Utvändigt fick den smaka på högtryckstvätten. Blev inte ren, men lite lera försvann och resten fick ny plats iaf.  Kaj kommer nog aldrig mer låta mig köra högtryckarn igen dock. Hehehe...skylla sig själv när man står på andra sidan bilen kan man väl säga.
Massa tvättande utfört...
Bilarna båda har fått sommardäck. Så till veckan kommer det väl några dm snö och blixthalka kan jag förutfatta.

Har jag missat nåt så är det för att jag är så jäkla trött nu.

Till veckan har man det "underbara" prinsessrummet på schemat. Ingen barnlek de inte...fast rummet är för barn.
Badrummet är karlns. Basta!
Altanen skulle behöva "nåt"...
Bussen behöver sanering.
Katterna...
Mera tvätt kan man väl säga. Man har väl döttrar! Som byter kläder (redan) ca 3 ggr per dag.
Ska åka på en tripp också...

Hundarna har väl dragit minus den här helgen dock. Man kan inte hinna allt. Långa sovmornar har vi kostat på oss, vilket var väldigt behövligt för min del. Pigg nu då? Nä...tyvärr... Vet inte om sjukdomen börjar ta ut sin rätt eller vad det är. Lever ju ff iaf. Man får va glad åt det lilla.  Men de har iaf varit mkt ute. Tur man bor i hus. De kan strosa ute hur mkt och länge de bara vill. Och i den här leran så verkar det vara jättemysigt att vara hund. Lerkocklor långt upp på skallarna.  Än en gång får man tacka gud för att hundblåsen kom till. De snarka nu och verkar ganska nöjda med det som varit dock. Berners är väl en förlåtande ras om någon. Tänk om det vore samma med ägarna va?

Hannah höll på att bli av med lite tänder i morse också. Men det gick bra. Bara en fin blånad på hakspetsen blev kvittot av den historien. Ibland piggnar man till fort vid frukosten.

Mina päron fick en blixtvisit. Vi kom, vi stöka till och vi lämnade stället innan de hann sätta på kaffet ens. Ibland går det undan! Men det var min förtjänst.

Har kommit på att en karl som påstår sig vara utarbetad finns inte. Sorry, jag har knäckt koden herrar!!
Min gör mkt! Men så börjar man skrapa på ytan och ujuju. Va många pauser det tas. Telefon ringer 4 ggr i timmen. Man passar på att prata lite längre om ingenting har jag märkt... Det måste också "funderas" en hel del. Och så måste man fundera på det man funderar på också.  

Nu vill killarna ha kvällskissen och det ska jag såklart bjuda dem på. Sen sjunger jag nog inte mer för idag...kan hända jag somnar på soffan också. Men då är jag nog värd det - tycker jag!

 

//Stina
 
Komm.:
Lina:
Hörru du Stajna! Jag tycker att du är jättefin i håret så du kan nog klippa dig så minst en gång till!
Kram kram
 
Ingrid:
Oj, denna bloggen kunde nästan varit skriven av mig. (får man kopiera texten;-) )
Jag är oxå sååå missnöjd med nya frillan = aldrig mera så kort.
Jag är så jädra irriterad över det mesta på mitt jobb. - bara nötter som jobbar där. Å så jag förståss ;-)
Effektivitet o flexibilitet vet de inte vad det är. me ndet har jag visat dem i helgen. Ja jädrar vad JAG har varit effektiv. Ingen ska påstå att det är tufft att ta över
efter mig - jag har ju gjort klart för hela veckan redan.
Hemma har jag däremot inte gjort så mkt. men så har jag ju jobbat i stället.
Å så blir jag lite avis på alla dina hallar. Jag har ju bara en oc hden är ju så sketa liten.
Fast...eg. har jag ju en ingång till och den är på 30 kvadrat. Ooops, glömde visst bort den, den används ju nästan bara av Lina när hon är här.

Kramen / Ingrid

Av csa - 9 april 2010 20:00

Dagen med stor härlighet över äro kommen igen. Den kunde inte kommit mer lägligt. Hade den här veckan varit full hade jag dött... Nerverna behöver vila. Tålamodet måste fyllas på. Batterier laddas...Umgänge med familjen från morgon till kväll utan en minuts neggon inblandat - Ljuvligt!!

Idag förenades jag med Golfen igen. Som jag längtat. Men..??... När jag lämna över den i sambons blyfötter i höstas vill jag minnas att den var skinande ren både utvändigt och invändigt.  Vad har hänt sen dess skulle jag vilja ha svar på... Hm... Någons helgschema fick en notering om bilvård tror jag...
Bussen har nu fått sommardäck så nu är vintern slut! Basta!!!

Hade lite otur idag. Brakade ryggen redan i starten. Böjde mig ner och "knak" sa det.  Ålderdom eller otur? Har bitit ihop arbetsdagen ut iaf och på lunchen vågade jag mig på att försöka sträcka ut den. OJ va det knakade till. Vet att det kan gå åt "tokfelhåll" på det viset...men jag chansa. Det gick bra och det blev lite bättre. Men en brinnande känsla har förföljt mig dagen ut... Funderar på varför jag uthärdade hela dagen egentligen. Vem tackar mig för det? Ibland är envishet inte av godo...svårt att erkänna för en röd gris...

Dock tog jag en lång vilostund vid hemkomsten och nu känns det riktigt skapligt. Vill inte ha en helg böjd som en mäla, men jag tror jag kommer klara mig. Hoppas på det iaf! Ska ta det lugnt.

Helgen är påbörjad och det enda inplanerade just nu är Solsidan ikväll. Och en hårfärgning misstänker jag inte skulle sitta helt fel...


//Stina
 
Komm.:
Lindha:
Hallå i stugan!
Här kommer ett par rader från Lindha (med Prisma). Ville bara slänga ut en blänkare om att jag startat en webshop med handgjorda barnartiklar i textil. Välkommen in och kika…
http:// www.byliha.cybersite .nu
Kram Lindha
 
AnnCatrin:
Hallå!
ok då, dagens bekännelse, vi ringde 118118 och fick din adress, köpte ett kort som vi skulle stoppa i brevlådan " tack för kaffet"........men sen bodde du en timme bort åt fel håll enligt Greta gaphals.......så vi la ner det projektet, vi var nog vilse i pannkakan som det var utan att behöva övernatta på Lundbacken *asg*
men som reklamen säger.......plötslig t så händer det......och när du minst anar så står vi där som några vilsna hönor på din uppfart ;0)
kramen AC

Av csa - 8 april 2010 20:00

Har idag haft några inre utbrott...igen. Nej jag går inte omkring och är vrålarg jämt...orättvis tanke där!  Men va gör man när man tvingas att spendera massa tid med någon man haft låååångt tålamod med men inte klarar av längre??? Jag håller på att gå åt iaf...det liksom kliar i hela kroppen varje dag numera. Funderar och funderar...en ny tjänst kanske inte vore så dumt iaf...?! De e ju liksom bara å söka den, sa sambon...

Haft möte typ hela dagen idag. Det var mkt matnyttigt och spännande. Dock kan jag hävda med all säkerhet utan överdrift, att hade det varit några själar mindre inblandade hade de stackarna från Götet kunnat åka hem redan efter halva dagen, men igen-korkat verkar det vara hos somliga. Samma fråga om och om och om och...stöööön. Hur dum får man vara?? Snart måste jag nog kläcka frågan som jag gjort en gång tidigare på förra jobbet åt en riktig viktigpetter som dock var svårt trög...:
-Är du så jävla dum eller spelar du??

Jag fick inget svar på den frågan dock...han funderar nog ff på svaret tror jag...

Har för övrigt infört denna vecka som sov-/vila-/slö-variant. Det känns som det inte sitter ivägen någonstans och min trötthet som försvann för ett tag sen är tillbaka. Skulle kunna sova dygnet runt tror jag. Idag har jag iaf varit så duktig att jag införskaffat vitaminer i högvis. Man kan kanske prova?! Funkar det inte...ja då blir jag väl tvungen att göra nåt mera antagligen...

Men jag börjar med att slöa så mkt jag bara orkar! Det är faktiskt riktigt härligt och känns om det bara har gott med sig. Feels good - Must be good!

Ja..nåt mera att förtälja??

Skulle varit på husvisning idag...men valde att slappa ist...

Skulle ringt ett viktig samtal idag...men det försvann ur minnet... Kommer nog en dag imorgon också kan jag tro.

Ska dock ta och bada lite barn här och nu, för de luktar så gott och är så mysiga efteråt. Sen ska jag och soffan vara riktiga kamrater resten av kvällen. Ska bli gött!

Mera om mera en annan dag...


//Stina
 

Av csa - 6 april 2010 21:45

Påskledigheten är slut. Jobb på schemat och en envis väckarklocka som skråla kl. 4:45... Äsch! Men säg det sköna som varar för evigt va? Men om det skulle vara för evigt...skulle man då uppskatta det lika mkt?  Just exakt nu...Joooo va härligt!!  

Dock var det ingen fara att vara tillbaka igen. Jag fällde en idé för chefen som jag gått och klurat på...och hon gilla den lika mkt som jag. Så nu får jag lära mig massa nytt och sånt gillar jag!  Just för tillfället snurrar alla detaljer på ganska fint i skallen...men som sagt. Gillar när nytt får förvaltas!

Sen fick tyvärr Bubblan åka hem idag.  Inte för att det på nåt vis drabbar henne förstås men vi... Sambon hade totalt missat att han har åkt på två-dagars kursande som drar igång imorgonbitti redan... Jättetråkigt och döttrarna saknar henne massor!!! Ja, grabbarna med såklart. De stod i fönstret och undra vart "lillesyrran" tog vägen... Men vi hoppas såklart att hon snart är tillbaka på kollo igen! Och då längre än ynka 5 dagar som vi hade hoppats på från start.  
Tjejerna hade många tankar vi läggningen...

-Mamma har Bubblan åkt hem nu?
-Ja, nu är hon snart hemma med sina hundkompisar igen.
-Men hon kommer tillbaka snart igen va?
-Ja...har vi tur får vi låna henne igen...
-Bra! Och då vill vi ha en söta bruna - också!!

(Lina:...Trolla ligger farligt bra till...)

Har haft en trevlig eftermiddag här och träffat nästan hela Bernerbergets Kennel på köpet. Hanns med lite fika och smalltalk innan Lina släpptes hem igen. Tack för att du orkade hälsa på. Alltid lika trevligt!!

Näe...får nu ta och gosa med de "få" hundar som är kvar här. Iofs de bästa av alla jag vet, så det går ingen nöd på varken dem eller matte förstås. Men det har varit en lite extra mysig vecka med den lilla puss-fian - helt klart! 


//Stina
 
Komm.:
Lina:
Bubblan kommer gärna tillbaka då tillfälle ges. Trolla kan säkert också tänka sig ett harem av killar!
Tack snälla för god middag och trevligt sällskap, sa vi varannan tisdag framöver eller?
Kram på er

Av csa - 5 april 2010 12:30

...för nån jäkla sol nu kan man ju bara drömma om. Pissväder! I mars däremot var det ju guld. Finns bara bra grejjer med den månaden. Våren kommer alltid igång...och så fyller jag år. Inget av det kan ju vara till av nåt ondo?!

Tänkte ge lite bilder här. Som sagt, det var ju sol. Då funkar kameran.

Härligt lerigt och soligt. Mkt uteliv har det varit. Äppelträden håller på att "beskäras" (ev. mördas) och det kommer fram både det ena och det andra ur snöslasket på backen.  Men hundarna har skoj iaf. Och njuter av att vara snyggast i världen.




Ja är man "gammal" farfar så är man.  Lika bra å inte lägga sig i de där pirayatändernas tuggelitugg. När man äntligen fått Bosse att "äta" (och "ätas") av nån annan...så kan det ju vara skönt med liten "läkningsperiod" av öronsnibbar och andra kroppsdelar...


...fattas bara solbrillor på den här herren nedanför va?

(Egentligen är han under flygplans-åskådning. De är mycket fascinerande om man heter Bosse!!)

By the way! Attans coolt med cert på brorsan igår på Lilla!  Hejja Släkten!! Tur för Malte att han också har en såå snygg bror tycker jag! .  

Igår, höll jag på att glömma. Vi hade brudar här.  Så i det fina soliga tog vi en promenad med lite mkt ler-inslag...med Malin, Bertha och Annika. Det var mysigt!! Det är ju bara synd att tiden är det enda man har för lite av hela tiden... Men Bosse och Dante tyckte nog mest det var kul att få sällskap. Då tjötar matte lite mer med andra än på dem hela tiden... Tyvärr vet de ju inte om att jag sällan lr aldrig blir mål-lös...så de lär få höra ett och annat idag med.

Sen var det som "vanlig" dag här hemma. Husse åker och jobbar (typiskt karlar att alltid dra det lättaste lasset...) och vi andra sköter oss med vårat. Städar, busar, plockar, busar, äter, busar, fixar med hamsterns och katternas dagliga skötsel, busar, sover, busar...osv osv osv...



Falcon är inte bara gammal...har är busig också!

Avslutar med de där sista "odjuren" här hemma. Sen blir det språng-marsch in i duschen. Gratismiddag är på tok för gott för att inte åka iväg på! Ciao!!!



//Stina
 
Komm.:
Ingrid:

Vilka go bilder Stina.

Är du redan trött på Bubblan? Med tanke på ditt inlägg i min blogg!!!

Ingrid

Svar från Stina:

OOOnej Ingrid!! Jag/Vi är absolut inte trötta på Bubblan. Hon är en helt underbart go tjej!! Men hon var bara till låns och inte ment för att stanna för gott här. Lina var bara snäll å lät oss prova på att ha en "utan snopp" en stund. 4 vovvar här är en för mkt för lilla huset - TYVÄRR!!! ( Men lucky them som får ha henne för gott  <3

 
Shanie:
mysiga nästan vårbilder ju ! ja alla bilder är fina men falcon som solar, åh så vacker han är på den bilden !

Av csa - 3 april 2010 12:15

Det blev inget "Falcon-maraton" igår. Jag låg däckade som en dö en hela kvällen...fullt påklädd under täcke i soffan och , kved, ynklade...eller ja, kallat va ni vill. Jag var död! Nu återuppstånden. (Känns som nån mer lyckades med sånt levene runt påsken?!... Hm...undra vem det var? )

Känner mig piggare idag iaf. Skallen är bara halv idag...inte 5-delad...

Men hur som.
Nån text blev aldrig skriven här i bloggen igår, som sagt...men tänkte då såhär när jag vakna till efter midnatt, och insåg "misstaget"...:
Hunden skapar ju ff historia! Varför skriva klart en saga som inte är slut??  

Så idag är gubben inne på ännu mer "övertid"...och ligger just nu ute och solar sig på altanen. Tänk när man får bli pensionär...ljuvliga tanke...

Togs lite bilder här igår kväll.
På hundligan såklart. Inne tyvärr. Men, men...
(Hade nån däremot fotat mig hade vi varit fler som "dog" igår......)


Fredagsmys!!!

Bubblish är alltså ff kvar här. Det var inget aprilskämt.  Hon har inte ylat eller gråtit av hemlängtan än iaf... Kort och gott, hon är knäpptyst den här hunden??  Okej...snarkningarna ligger på den högre skalan förstås...men hon är ju i ganska gott sällskap på den fronten i det här huset.  Annars så gosar hon, svansen viftar och delar mat med gubbarna. Det är konstigt det där...alltid godare mat i nån annans skål...men, men...  Man får vara på sin vakt, för att killarna här är givmilda är ju ingen nyhet. Alltid: "-Stackars liten...klart du ska få smaka...", och så flyttar de på sig!  Lite tillsägelse har ingen valp dött av tycker jag...men tydligen tycker Falcon och Dante det. Bosses skål däremot hinner ingen på. 7-sekunders-Bo!

Det underligaste av allt. Katterna acceptera henne direkt. Har aldrig hänt med nån valp...dumkatter...

Och så var det ju såhär att det bor barn här också ja. Bubblan bor såvitt jag vet inte med några barn.  Men nu är det bara å tänka om Lina! För den här hunden fullkomligen ÄLSKAR ungar!!!



Och inga bilder är redigerade!  Har inte hunnit med i puss-svängarna än. Men de är så många så kameran får skärpa sig.

Just nu ligger utelek på schemat...så lika bra att hänga på om man ska få se nåt skoj. Over and out-going!


//Stina

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6
7
8 9
10
11
12 13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Presentation

Mina ord...

Senaste inläggen

Besöksstatistik

Tidigare år

Arkiv


Ovido - Quiz & Flashcards